Життєрадісні виконавці

У серединах, коли кількість обмінних офісів в країні була надзвичайно невеликою, а обмінний курс в них часто викликала посмішку, люди, які займаються комерцією, здійснюють операції з зміни. Я не був винятком, я часто змінив і я був добре відомий. І нерідко продемонстрували продукцію місцевого Вазнецова та Аівазовського. Ковані долари, до речі. Товар відрізняється якістю. Звичайно, невідповідність особистості президента та гідності законопроекту була солодкою. Коли було сто, наприклад. Вони були лише заповідними помилками.
Але більшість всього, я пам'ятаю досить якісно натягувати десять, переробити зверху п'ять. Я думав довго. Ідея була простою - це те, що ви повинні зробити це за п'ять доларів. Це зрозуміло, що робота далеко від пари годин.
Але це неперевершене вбивство часових паль перед тим, що зображено в цьому відео. Необхідно спочатку вибрати конкретні половинки горіхів. Далі робимо цемент. Обгорніть його так, щоб вона не була в серветці. Приклеїти всю цю гаму у вигляді цілого горіха. Мама! Це багато роботи! І з так малою фінансовою вимитою. Зробляйте гроші одночасно. Це дійсно необхідно бути шахраєм, зателефонувавши. Тому що це майже подобається, що жарт: "Для людей так не довіряються і дають гроші з такою складністю, що я отримав враження, що я заробив цю гроші."