На півночі нашої Батьківщини, а точніше до Республіки Саха-Якутія. 2008 рік. У цей час вся країна була споруджена трубопровід для перекачування нафти на схід, який називався ESPO (Східний Сибір-Тихоокеанський океан). Одне з сайтів, що пропускаються через неприпустимі райони Якут тайга біля Таланського родовища. Ось де я пішов.
Перший поїзд по всій країні від теплого Ростов-на-Дону до холодної станції Лена на Бам.
Про п'ять днів на поїзді, на літаку грошима компанія. Ну, ніщо, не дивлячись на те, що у нас є Челябінськ, Новосибірськ, Омськ та Красноярськ.
суднобудівний завод. Добре, тепер це зрозуміло не працює. Зима. Місто Усть-Кут (Ліна станція)
Я був захоплений наявністю великої кількості маргінальних елементів на вулицях міста. З моменту будівництва БАМ і великої кількості занедбаних п'ятиповерхових будинків.
Міст над річкою Лена. Заморожені.
Місто Уст-Кут
Габаритний зображення
Ми помістили в гуртожитку річкової навальної школи (який має маяк). У яких нам довелося чекати зміни, на які нам довелося дістатися безпосередньо до місця роботи.
Я скажу вам, що в житті є страшні.
А ось наш зсув-Урал з кабіною. Ми завантажили в неї речі, припинили заправку їжі, зателефонуйте маму - в тайзі немає стільникового з'єднання і вперед. Ось близько 30 зовні.
Але це те, що озима дорога виглядає так, що з'являється тільки взимку, коли всі заморожені заморожують.
Це місцева кав'ярня, яка працює тільки взимку. Годування людей. Ви не отримаєте йому влітку. Світло від газогенераторів. Вартість послуг. Молоко тільки в тетрапаках. Фрукти у вигляді компотів в банках. Немає сметани.
Де я?
557850р.
Ми проживали на ніч в іншому кав'ярні. Це монстр я зустрів там, звертаю увагу на ім'я, хлопці з почуттям гумору.
Це робота. Де я хотів піти. Talakan родовища вуглеводнів.
Ми оселилися в гуртожитку бараків типу персоною 6 в кімнаті, грядки були зроблені відразу на будівельній ділянці свіжозрізані соснові дерева, які потім сушені протягом тривалого часу і з цього матраца були злегка вологими. Номери досить теплі, незважаючи на 40 градусів заморозків. Електричне опалення. Спочатку весь будівельний майданчик здійснював 3 великі дизельні генератори, які іноді зламали, і ми повільно почали заморозити, коли вони терміново ремонтували. Унітаз по дорозі на вулиці і вимивальники вперше в бараках не було, тому dilemma або одягатися повністю, а потім піти в туалет або швидко виходити в холод і мочитися.
Тому сніг навколо швидко жовтий.
Тоді наші умови проживання покращили і переїхали на комфортний котедж для двох з гарячою холодною водою, душовою кабіною і, oh щастя-push, як туалет.
Ось це.
Вид на село зверху. У селі мешкали будівельники різних національностей і релігій навіть у Китаї
Дорога в тайгу, що подається з залізобетонними плитами, що належать до приватної власності СНД (Суркут Нефтегаз)
Але що я насправді зробив установку сталевих циліндричних резервуарів для нафтопродуктів з об'ємом 50 000 куб. метрів.
Зварювальник на миті
Бак для прокатки з об'ємом 2000 куб. метрів, такі зварені на заводі, після чого при монтажі розгортаються з рулону і варять 1 монтажний суглоб
ліфтинг бака з горизонтального до вертикального положення на спеціальній петлі. Вага рулону становить близько 50 тонн
Але це те, як він розмотується за допомогою труби, який натягує один край кабелем і один за одним встановлює кріплення балок майбутнього даху.
Усередині бака.
Монтаж вітрового кільця
доб. 5
Далі на будівельному майданчику почали вирощувати полігони відходів людини, і там використовуються для походів, тут відстежували і знімалися, а потім весь будівельний майданчик з ним фотографував.
Габаритний зображення
Це мене. Це його.
Джерело: рибальська сітка