Уві сні

Добрий день, командири!
Я буду ділитися з вами величезним позитивним почуттям від отримання роботи в одній Одесі компанії!
Трохи перед тим, як я почати словесне і блювотні рухи про свою роботу! До приходу до DataArt працював у невеликому офісі в невідповідному бізнес-центрі біля парку Горького. Я весь світ відпочив на стіні шафи розмір шафи, який, як переселенці з Африки на смухованій човні, збудував шість осіб. Щоб сказати, що це було багатолюдно, щоб сказати нічого... вікно було відкрито навіть взимку, а страви з вмістом бобових було колись і назавжди виключено з нашого раціону, я не буду нічого сказати про це, це було невелике, як невідоме рослина в холод... Але не будемо говорити про поганий, поганий в минулому, і ми маємо нову роботу перед нами. В цілому, коли вершина мого терпіння прийшла до клімаксу, моя самопізність вирішила зберегти мозок від смертного розпаду і деградації. В цілому, гойдалки магічної миші та пошукової системи Google, пропозиції про роботу з'явилися на моніторі та резюме були відправлені ... довгі хвилини очікування почалися, коли чорна коробка з написом шийки матки буде кільцем і будь ласка, мелодія з вокер... 30 секунд пропущена і тиша була розбита тільки охолоджувачем мого ПК. Узагальнено, через годину, телефонний ранг, і дівчина з ангельським голосом запросила на інтерв'ю на стадіоні «Черноморець». Я навіть думав, що я можу почути його і запитав двічі, де піти.
Я був приємно здивований інформацією, що є БЦ.
Я прийшов, як звичайно, до того, як прогулявся по парку, подивився на море і кораблі. Нервовий як перший рейтинг 1 вересня Звісно, Googled виконувала запити про офіс, де я збираюсь на інтерв’ю і зрозумів, що офіс не є офісом взагалі, але велика компанія з дуже твердими клієнтами і цікавою історією проектів.
У призначеному часі гарна дівчина з анголійським голосом чекала мене на вході до будівлі D1.
Потім був ліфт і вхід з магнітними ключами. Коли я побачила вхід, перша думка була закрита зовні, так як не бігти... потім зрозумів, що я був неправильним.
Я пропонував каву або чай і був обраний на корпоративну рекреацію, а потім я виготовив. Вид з вікна, але я готовий вбити для такого вигляду, у мене є сто разів гірше вигляд в домашніх умовах! Я готовий жити тут! У зоні відпочинку - xbox, тенісний стіл, симулятор пилу :, багато настільних ігор.
Кава була відмінною... як вона вийшла, Лаваза, яка в Україні не продається.
На таблицях - фрукти, цукерки, і все можна їсти. У холодильнику - соки і напої міцніше :.
І поговорили про мене... поговорили довго, але я відчував в домашніх умовах, здавалося, що були друзі і старі знайомства навколо. Все посміхало!
Я не турбувати тебе, і займав час, я покажу вам прямо - Я був прийнятий. Я розповідаю вам більше про умови праці, оскільки вони не захоплюються на фото. Гнучкий графік роботи – точка, що до 13:00 я повинен приїхати до роботи, якщо я можу працювати з дому, і це не заважає проекту, я рада піти зустрітися (хоча для цього виду роботи я готовий жити тут). Повні переваги, страхування здоров'я та заробітна плата, яка була двічі мої очікування. Крім того, компанія робить все, щоб люди щасливі (конструкція, корпоративні вечірки, поїздки в різні розважальні комплекси, і всі за рахунок компанії), і якщо мова буржуа, яку ви лікуєте або, навіть гірше, переміщається за допомогою колісного крісла, компанія забезпечить безкоштовні курси лікування цієї мови.
В цілому, тут є ще одна фото офісу, тому командири, є справедливість у світі, є компанії в Одесі з нормальними умовами праці !!! Вид на робоче місце

свіжі

Робота в офісі

шикарні види з офісу)

Я зазвичай пишу каву тут.

кухня, їдальня або просто відпочинкова зона)

Ще одне місце відпочинку та медитації

частина кухні)

Xbox і багато чого написано вище

до 1 2 3 4+

Настільний теніс

2544682

Номер 2 вид з вікна)

145880 р.

Номер зустрічі або просто білий номер.

р.

Назва компанії нагадує нам, що ми працюємо.

р.

цукерка

Р

Фрукти і бісквіти і все в французькому

І просто красива фото квітки, що цвіте на кухні.

Джерело: рибальська сітка