Аматор на дорогу

На дорогах раптом стала темою тижня. Я не збираюся брати участь у всіх кроках і говорити про це. Я пропоную вам це в коментарях. Я просто хочу спробувати побачити, що вони люблять – великі і страшні муги. Що таке їх заховані плюси і ударні мінуси?

У Росії вони люблять всі тверді та залізобетонні (навколо залізобетонні обіцянки). Не дивно, що ми маємо в основному загальні бетонні і залізні вимикачі. З одного боку, вони служать міцним захистом від переходу до «покладання». Ви можете побачити тут.

З іншого боку, часто автомобілі, які вважають себе не тільки правила дорожнього руху, але і закони фізики, легко літати через ламки. І навіть мультитонні вантажні автомобілі, такі як ковпачки виходять на землю.

Тепер це про поганих хлопців. Бетон і праска не найприємніші партнери для поцілунок. Навіть при низькій швидкості вони можуть викликати серйозні пошкодження автомобіля і привести до випадкових сторін. У будь-якому пошуковому двигуні слово «розривник», як перед вами розгортаються сотні шокових підтвердження цього.

р.

3610Р. 4200Р.

Мотоцикли мають найбільш життєздатну ненависть для чегів. Вони багаторазово вимагали, що ці сплячі вбивці знімаються з усіх треків.

Ще одним недоліком таких старих школярів є те, що вони досить дорогі. Ціна від 1 млн рублів за кілометр! І якщо вони виготовляються за новими більш гуманними технологіями – від 3 млн рублів. Згідно з новим ГОСТом, дорожні огорожі повинні витримати вплив вантажівки вагою 20 тонн на швидкість 65 км / год. Але більшість з них були встановлені під старими, не так суворими стандартами. І часто неправильно. Якщо ваш автомобіль був проведений на дорожній паркані, будьте все можливе, щоб вийти з головки зіткнення, спробуйте натиснути на бокові сторони, експерти радять.
Тепер в передмісті хочеться встановлювати дешевше - кабельні ломки. Крім низької ціни вони мають ряд переваг.

Поруч з ними снігові дрифти не утворюються, після знищення внаслідок аварії набагато простіше відновити їх. Кабельні огорожі поширені на дорогах США та Скандинавії. У дослідженні Вашингтонського державного управління транспорту встановлено, що водії та пасажири загинули лише 16 відсотків часу. Використання бетонних і профільних металевих вимикачів для жертв і травм призвело до 41% від нещасних випадків. Я не знаю, як об'єктивно це дослідження було, але якщо, як ми бачили, прасувальні бампери часто виступають, фігурно кажучи, як «шампу» для автомобілів, то очевидно, що кабелі чітко нагадують, вирізати мене, томатний різак. Зокрема, я думаю, що він повинен бути для мотоциклістів.
Тут, до речі, клопотання від велосипедистів до певного заступника Державної Думи Олександра Романовича (це не по батькові, але таке прізвище) з вимогою придумати законодавчу ініціативу про заборону встановлення кабельних розбиття. 4,793 підписи зібрані.
Тепер також на деяких федеральних трасах встановлюються низькі гнучкі колонки спеціальних поліуретанових полімерів.

Колонки мають чисту функцію сигналу, так як вони не будуть захищатися від відправлення до «з'єднання». В цілому, відповідно до досвіду, такі поломки тільки відтіняють в очах. Він відчуває, що вони залізо, і ви про те, щоб зібрати один з них. Хоча це середній варіант між нічого і небезпечного залізобетону.
Також в місці ділення смуги на найважчих трасах часто роблять смугу для спеціальних транспортних засобів. Наприклад, на Кутузовському проспекті. Це дозволяє швидко реагувати на транспортні засоби під час пікових годин, щоб без зайвих зусиль перенести застій. Таку ж смужку, до речі, і збираються робити на місці бамперів на Варшавському та Касгірському шосе, через демонтаж яких на «Ехо Москви» Хустлін був обвинувачений, з якимось свербіжним, як ми любимо, нічого менше в таці координації майбутніх аварій. Тема, звичайно, дуже слизька, але на мій погляд, це випадок, коли неважливо, що міська влада зробила, вони будуть розготовлені циліндри на них в будь-який час.
Як один з рейдів Farpost показує, разом з «швидкими» мережами спеціальних транспортних засобів, важливими дядьками у великих чорних автомобілях також подобається використовувати. Іноді вони навіть відмінно підходять для неї.

У разі нещасного випадку, теоретично ширина спеціального провулка повинна бути достатньо, щоб надаючі витрати, Бог заборонений, не турбують і водії мають дорожню площу, щоб уникнути зіткнень у випадку лиж. Хоча при надзвичайній швидкості руху, дуже важко передбачити що-небудь на всіх - вони можуть літати через метр-довгий прорив, так як ми змогли бачити.

-img10----

Джерело: shchukin-vlad.livejournal.com