Молодий підприємець (5 фото)

У Великобританії бізнесмен Генрі Паттерсон відкрив третій випадок. Продається мішки добрива.
Тоді він створив інтернет-магазин. підприємцю всього 9 років. Він почав свій перший бізнес у віці семи років. Шукайте, що він зробив ...

Він встановлює продаж пакетів добрив, які варто £1. Генрі потім застосував свій інтернет-магазин на eBay, де він активно проданий меркандіз, придбаний з благодійних магазинів. Інтернет-торгівля закрили хлопчика £150.

Тепер Генрі, який нагадує Гордон Гекко з 1987 року фільм Вулична вулиця як дитина, відкрив свій інтернет магазин солодощів, не до чаю. У перший тиждень магазину він отримав більше 100 замовлень і виріс перші 10 фунтів. Хлопець, який побудував свій бізнес з нуля, хороший в маркетингу. Він сам розробив логотип магазину і робить оцінку прибутковості продажів.

Зараз Генрі очолює свою бізнес-карту для своїх однокласників у Школі «Сванбурне» в м. Бакінгемшир, на якій Генрі запровадив себе як «свідомий директор». І хлопчик має далекі плани. Наприклад, він навіть мріє про створення фільму з використанням основних персонажів його магазину. Щоб продати свої продукти, хлопчик придумав два символи - мишей, імена яких Pip і Scherbet.

І прийшов його на допомогу Генріха. Хлопчик працює в інтернет-магазині з нею. Юліан, 52, батько Генріха, експерт з маркетингу. Він начебився на сина. Генрі згадує: Перші бізнес-ідеї приїхали до мого розуму, коли я був лише п'ять років. Я починав продаж гною, і я кохаю його, хоча вона запашала трохи стенькі.

"Мої друзі не могли вірити, коли вони дізналися, що я почав магазин цукерок. Але я не думаю, що вони були занадто несподіваними – я зробив бізнес до. Генрі впевнений в обіцяванні свого бізнесу: «Чому знає, що любить дітей, як краще, ніж дитина», – розповідає Генрі.

Генрі постійно експериментує і впроваджує маркетингові технології. Наприклад, всі солодощі в магазині продаються в акуратних банках. Для банок кріпляться як бонусні ручки для дітей, так і спеціальні наклейки. Стікери призначені для батьків, щоб заохочувати своїх дітей мити зуби перед сном. «Я не чистити зуби після цукерки, але я люблю отримувати палички від стоматолога. Про це сказав Генрі. Також хлопчик постійно замислюється про асортимент товарів на сайті. Тому в магазині можна знайти досить дивні солодощі, наприклад, солодощі у вигляді черв'яків, бруду або відчуттів. Генрі отримує п'ять відсотків продажів цукерок. Всі гроші надходять на особистий банківський рахунок. Хлопець планує розвивати свій бізнес до 16 років, після чого зібрані кошти будуть інвестувати в новий бізнес.

р.

Джерело: mirfactov.com