Одномісний рейс в 13,000 км

Безболісний жіночий пілот зробив рейс майже на 13,000 км у біплані 1940 релізу.
Ускладнені погодні умови Європи були справжнім випробуванням для Tracy Curtis-Taylor під час своєї подорожі з Кейптаун в Goodwood, Великобританія. 51-річний, нарешті, виконав свою мрію, повторивши легендарний 1928 рейс, коли Мері Халс став першим пілотом, щоб літати соло по всій Африці.
Куртис-Тайлор почав свою подорож в Кейптаун і закінчився в Goodwood, West Sussex.

р.

Вона говорить, що найважливіше з довгих рейсів є пощастити з погодою. У Європі я був захоплений сильною стороною і головками. ?

Мс Куртис-Тайлор вперше взяв шолом літака, коли вона була 16. За більш ніж 30 років літаючий був її хобі. На своїй подорожі вона летить над найкрасивішими і небезпечними частинами Африки.
Найвища швидкість, яку можна розвивати літак Артеміс -95 км / год, максимальна висота, на якій можна літати - 3000 м. Міс Curtis-Lewis літати, як правило, не дуже високий, іноді падають до 4.5 метрів - наприклад, коли літають над озером Natron в Кенії.

Найнебезпечніший рейс був над Єгипетом, коли він був замовлений, щоб літати до 10000 футів.
Вона сказала: «Це був холодець і площина збиралася повільніше, я виходив з палива, але нехай мені не їхати ні нижчим». Я відчув, що моя температура була скида, і в кінцевому підсумку мені довелося розбирати їх і знизити висоту. й

«Коли я летю над середземноморською, я сказав, щоб досягти висоти 4800 метрів, але це було неможливо, максимальна висота літака досягла 3000 метрів. й
Під час своєї подорожі Мс. Куртис-Тайлор також летять над Ботсвана, Зімбабве, Замбія, Танзанія, Уганда, Південна Судан і Республіка Судан.
У Египеті вона мала залишатися, як вітер густ досягла 70 м / год.

187951

Ms Curtis-Taylor хотів завершити рейс до Різдва, але сильні вітри над Європою змусили її висаджувати в Хорватії і чекати гарної погоди, щоб поселитися в.

-img7---

Джерело: рибальська сітка