50 відтінків сірого

Незважаючи на те, що бестселерка «Фіфті відтінки сірого» («50 відтінків сірого») практично однозначно визнана лальною дебаучерою для господинь, зйомок його адаптації в повному гойдалці. Вистачить для всіх, хто став лідером у швидкості продажу, перевершуючи Twilight і Гаррі Поттера, і має дуже розкрити сцени по всій історії. Враховуючи ці два фактори, директор Сам Тейлор-Джонсон, який взяв над процесом, буде мати дуже вигідну співпрацю з універсальними зображеннями та фокусом Особливості.

Тепер такий жанр затребуваний і цікавий, тому ні Дакота Джонсон, обраний за роль невинного студента Анастасія Стале, ні Джемі Донань, деправедний мільярдер Крістіан Сірий, ні Марк Мости, дизайнер костюмів Оскара драми «Художник», не залишить байдужим. У лютому 2015 року відбудеться трилогія.

І в той час як ця команда знімає свій шедевр, подивіться на фотографії з набору і дізнавайтеся пару цікавих фактів про майбутній фільм. Я повторю, що, можливо, навіть три фільми (і якщо «фіфтіат» пощастило, так як в його часі «Твілай», то, як правило, скільки сил буде достатньо).

У Ванкувері, 5 листопада, і закінчиться 28 січня. Таким чином, припущення, що цей фільм може бути знятий лише за місяць не має підстави. Що стосується смертності, то вони розтягують процес, або режисер Сам Тейлор-Джонс, чоловік якого 20 років молодший, ніж її, дійсно обраний з причини.

Роль Крістіана Сірого може грати:

Стівен Амелл (відповідав як тільки він почав читати книгу)

Райан Гослінг (проект здавалося йому непереборним)

Garrett Hedlund ( актор не розумів, що це «фрут» – Крістіан Сірий)

Метт Бомер (який здав фільмування на інший фільм, але був популярним фаворитом)

Іан Somerhalder (Вампірські щоденники та створення біоконтейнерів для їжі, позбавлених його цієї ролі) І хлопець любить природу, не деякі БДСМ!

Олександр Скарсгård (режисер заявив, що він народився з цієї ролі, але з якоїсь причини він був виключений з переліку претендентів)

Роберт Патинсон ( Автор книги прагнув побачити його в цій ролі, але через сильні асоціації з Twilight) Роберт не розглядався виробником фільму.

5 999 р.

Що стосується ролі Анастасії Steele, то це дійсно може отримати такі дії:

Фелікті Джонс (30-річна акторка була відхилена, але через її вік був вилучений зі списку кандидатів)

Шейлен Вудлі (відповідав зірці таким провокативним фільмом, підкреслюючи її репутацію)

Алексіс Бленель (за майбутніми глядачами, вона повинна була супроводжувати Матт Бомер, але не чекала запрошення на цю роль)

Єлизавета Олсен (з невідомих причин також не входив до литих відтінків)

Крістен Стюарт

Міла Куніс.

Емма Ватсон

Після того, як він був схвалений для ролі Дакота Джонсона і Чарлі Хунам (оригінально він повинен бути таким же сірим), шанувальникам роману, прикрашених і адресованих творців з офіційною заявою:

Матт Бомер є ідеальним християнським сірим, і alexis Bledel є кращим втіленням Анастасії Steele. Якщо вони не грають, ніхто не буде грати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Абсолютно все! Це 2013. Це нова ера, і читачі є важливими як режисери або виробники. Ми – ваші критики і ми вимагаємо поваги.

Чарлі все ще змінився до Ірландського Джем'я Донана, для якого ця роль буде першою серйозною роботою в кіно, але претензії про Дакота Джонсон ніколи не чули.

Костюм майбутнього еротика мелодрами мав бути Вікторія Бекхем, але через працевлаштування, а не через непристойну для цієї фантастики вона відмовилася:

Я в середині моєї першої книги, і я навіть купила для моєї мами. Але коли вона намагається обговорити те, що вона читати з мене, я соромлюся від розмови. Я не хочу поговорити з мамою про садомазохізм.

50 Відтінки Сірого були написані Е. Л. Джеймсом як фальшива фантастика:

Я був повністю натхненний Twilight. Я надихнула Стефані Мейєр. Він був схожий на те, що вона лягла перемикач, а потім я сіла і написав роман.

Одружена Еріка Леонард Джеймс (повна назва автора «50 відтінків сірого»), яка є матір'ю двох дітей, сказав, що цей роман є крім душі.

Цей роман є мій midlife криза, він має всі мої фантазії в ньому!

Чоловік письменника сильно зауважив, що його дружину не про нього на всіх (і не далеко перед розлученням).

Британські вчені вважають, що успіх книги базується на тому, що після його читання жінки хочуть секс в три рази більше, ніж до читання цього роману.

Про те, як багато секс-сторінок чекає нас в цьому фільмі:

У фільмі буде багато сексу, але це не буде як в книзі. Мова кінотеатру не повинна бути настільки явною, хоча наші улюблені еротичні моменти (і більшість з них) ми все ще включені в кіно адаптацію.

853829.

Dakota Johnson, 24 - дочка Melanie Griffith. Jamie Dornan, 31, є моделлю. І стала акторами. На додаток до Дакоти і Джемі, Рита Ора буде залучена до фільму, для якого роль в «50 відтінків» як сестри основного персонажа буде одним з перших (до того, що Рита зірвала в епізоді шостого «Спас і лютий». А Джесон Тейлор, який буде сірим болотом.