Саша Лука

Саша Luss - нова зірка в моделі небо. Не так довго, Саша Лус була включена в топ-10 найбільш перспективних моделей світу.

Тепер Саша 21 років, що не вистачає для моделі. Саша від Магадан. Вона почала свою кар’єру у віці 13 років. Дівчина була щаслива: Карл Лагерфельд, побачивши її фото для богемного дельію, запросив її взяти участь в шоу Chanel. Не поганий дебют! Тоді був ексклюзивний з Dior і відкриваючи зовнішній вигляд на шоу Valentino.

На сьогоднішній день дуже зайнятий робочий графік Саші Луса. Тут і модне шоу, і фотосесії в глянцеві і для рекламних кампаній. У цьому році вона зробила чотиринадцять найяскравіших шоу-румунів і сто десятих шоу-портерів. Саша з'явилася на кришці Росії в Vogue. На рахунку її всіх важливих показів, два чохли Numero, комедія Valentino, Tomy Hilfigger ...

Але, звичайно, це не завжди справа. Саша почала, як багато моделей, з нескінченними кастингами. По дорозі були роздратування і відступи. Але Саша зуміла подолати все своєю наполегливістю.

Саша на початку своєї кар'єри:

Більшість тих, хто почув назву «Саша Люкс» відразу ж уявляв блондин дівчина. Але вона тільки стала білявка в рік назад.

Ось яка модель говорить про це:

«Діє - це чудовий тягар на волоссі. Не дивно моделі говорять, що успішна модель - це модель зварюва. Крім того, зображення змінилося так багато, що багато директорів з лиття не можуть прийняти мене. Але в кінці колір давав владу сказати, "Хто я." Так, ви знаєте, як поїзд ви їдете без квитка. Ви застібаємо, кладемо руки на підлокітники і скажемо, «Це моє місце». І ні питання, що вони приймають вас за легальний пасажир. ?

На сьогоднішній день кар’єра Саші Люса успішно розвивається. Але дівчина приймала, що вона не має наміру зупинитися в цьому бізнесі.