Отвор, або де органи їхніх жертв були приховані Нью-Йоркської мафії (37 фото)

«Hole» - це невеликий квартал, розташований на межі Брукліна. Це справжній отвір в будь-який спосіб. Вулиці тут просто страшні, площа незрівнянна брудна, сама площа значно нижча, ніж решта міста, тому її не можна підключати до системи міського каналізації, а тому під час важкого дощу він досить затоплений.

Отвір знаходиться на кордоні двох районів - Бруклін і Королеви, в той час як кожен з них воліє вірити, що це місце належить не до нього, а до сусіда. Так само з поліцією. Отвор падає в область відповідальності двох поліцейських станцій і кожен з них намагається запевнити, що це не в його місці. Отримавши таку історичну невідповідність від решти міста, район вже давно розвивався відповідно до власних законів і проживав життя, яке мало хто цікавиться. У певній точці Нью-Йоркська мафія оцінила користь цієї ситуації і почала використовувати одне з сайтів як кладовища для своїх жертв. Але не той, на якому розміщуються надгробки, але той, на якому тіло з кульковим отвором в голові і загортається в ковролін в неглибоку дірку в темну ніч, покривається землею і сподівається, що ніхто ніколи не знає про це.
Ласкаво просимо в отвір! Це перше, що я бачив, коли я пішов на область.

Довгий час Мафіосі використовували площу по всій території Белі Парку, заглиблення або просто кинути ті тіла там і намагаючись не повторювати себе. На деякий момент вона потрапила до отвору і вона виявилася ідеальною для неї. Місце на околиці міста, не дуже близько або занадто далеко від траси, а найголовніше, ніхто не карається. У зв'язку з тим, що в них були привезені органи нових жертв. Деякі з них були знайдені, деякі ще не знайдені. Все це було багато років, і це можливо, що «Отворка» ніколи не стала відомою, якщо ФБІ не було належним чином слідувати поточній голові Бонанно клан.

На правому рівні приземної ділянки.

Центральна вулиця.

Коли у 1973 році Філіп «Русистий» Растеллі зайняв місце голови Боннано клану, його керівництво починалося відкрито оскаржуватися трьома «апостатими» - Капо Філіп Гіаксон, Аль «Соній Червоний» Інделікато та Домініканська «Велика Трійка». Вони пішли так далеко, щоб побудувати його. З благословення решти сімей Растеллі знищили всі три за допомогою потім-депутаційних босів Домінік «Сонний Чорний» Наполітано, а також за допомогою майбутнього боса Йосипа «Велика Хосе». Два з тих, хто бере участь у вбивстві трьох пов'язаних капосів були Бенджамін "Ліфт" Ругерріо і його капо Домініканський "Сонячний чорний" Наполітано. Руггерріо з'явився чоловік, який викликав себе Донні Браско і запропонував йому як потенційний учасник сім'ї, але Наполітано був непристойним, що Brasco був undercover FBI агент для Joe Pistone. У результаті операції було зібрано величезну кількість доказів, а численні звинувачення були привезені до членів сім’ї. Ругерріо і Растеллі отримали довгострокові в'язниці.

Загибель Растеллі в 1991 р. поставило наприкінці періоду уряду з загиблих стін і підняли Массіно до вершини. Сім'я нарешті виявила, хто може збільшити свій дохід. Сприяє більш секретному підходу до бізнесу, Масино займався не тільки в лікарському бізнесі (актуально обов'язковому для лідера банди), але і в тих областях, які привертали меншу увагу органів, ніж наркотики, а саме рейдерство на фондовій біржі, відмивання грошей і насюрі. У зв'язку з тим, що у членів Комісії з питань сім'ї з сім'єю Масіно та керівником сім'ї Гамбіно.

Згодом, в той час як на наркозалежних, Масино вдалося уникнути всіляких проблем, поки не загиблий загиблий з ним. У 2003 році з оркеструванням вбивства, а два власних капосів перевірили проти них. Віталія, яка раніше була лояльною до свого боса, вирішила боятися з урядом, так як він зіткнувся з звинуваченнями декількох більш вбивств. У 2004 році він став першим акторським босом, щоб стати інформаційним радником, виховавши його остаточне покарання.

2219962

У 1981 р. в 1981 р. було знайдено Масино, яке вказувало ФБІ місце, яке називається «Отвором», де було знайдено тіло Альфонсо Indelicato. У глибше, влада виявила залишки паніки Тринцера і Філіппа Гіактона, а також тіла Івана Фавари, сусіда сімейства Gambino John Gotti, які розстріляли сина до смерті, за який він оплачував своє життя.

Для FBI це був як Золота Руш. Вони зловили своїх співробітників в жовтих гумових черевики і синіх рукавичках, і не заспокоїлися до тих пір, поки вони викопували весь сайт. замість двох капосів вони викопують 15 органів. Один з них був Томас Десімоне, прототип Joe Pesci від Good Fellas, який було повідомлено про відсутність у 1981 році.

Веб-сайт, в якому знаходиться FBI.

На цьому та інших сайтах в зоні отвору було знайдено близько 200 тіл жертв Нової Йоркської мафії.

Тепер, коли створюється бажана атмосфера, можна перенести на прогулянку по площі.

Це один з небагатьох будинків в районі.

Не зрозуміло, що люди тут живуть.

Житлові будинки розташовані поруч з зонами, порожня ділянками, що заливаються сміттям і парковками.

Покинути будинок.

3610Р. 4200Р.

Автостоянка. Ніде в Нью-Йоркі я бачив промислову площу, щоб перемішувати житловий розвиток.

, Україна

Місцеві мешканці мають дві основні проблеми. Першим є відсутність каналізації. А замість того, щоб вони використовували старі болти тут.

Другий – постійне заплавлення вулиць. Тепер на вулиці, але це дуже дощовий, але навіть так, на вулиці є вода. Ти можеш уявити, що тут трапиться сильний дощ. У зв'язку з низьким рівнем землі тут немає душу, в результаті чого вода просто не має ніде йти. Іноді друга проблема затоплює першу, а потім не легкий запах шати над вулицями.

Нежитлові будинки. Половина будівель тут порожні.

Також є багато пустих зон. Для вирішення проблеми району необхідно засипати і піднімати територію, але для цього потрібно звести всі будинки, і це проблема.

Зараз вони чекають власників, щоб переїхати або продати свої будинки в місто.

Але не поспішайте це зробити. Багато людей живуть тут всі свої життя і не встигають піти. Ви не можете купити нічого в Нью-Йорку за гроші, які вони можуть отримати від продажу своєї землі. Так вони сидять там, щоб субсидії від влади та уваги від преса.

Я занурю в купу старих Volvo на вулиці мертвого кінця. Я зацікавився і я, як старий фанат бренду, пішов бачити їх більш тісно. Про шведських вагонах ми говорили власники. Він виявився чорною, рідною з Карибського моря, в той же час любитель Volvo і прихильником старої касової школи. Він назвав 960 з алюмінієвими двигунами «пай в ас».

На пам'ятці цієї фотографії серце багатьох Волвістів розсипає кров. Цей рідкісний 262C людина використовує як запасний склад. Як я розумію, він має таке хобі, але в той же час він не розуміє зайвих грошей на ремонт автомобіля, якщо є можливість.

Після декількох блоків починаються території, де рівень землі піднявся за допомогою заливки.

Коли ви йдете там, все, здається, бути дрібним.

Але ви повинні ближче подивитися на будинки, і ви розумієте, що це не дуже. Посипані вулиці, порожні ділянки та місця нового розвитку. У старих ділянках все ще невисоке, а де є старі будинки, ви подивитеся з вулиці безпосередньо через вікна другого поверху.

Ось як це дійсно так. Я стоячи на тротуарі.

92552

У одному з дворів було знайдено склад американського металобрухту.

Ось серце Волвістів знову кровоточив.

На протилежному боці отвору дорожня дорога відпочиває на чоловічому монументі, щоб привітати розробників і пошкоджених посадових осіб.

р.

Місто Legislature у складі Діани Гордон був виловлений червоно-ручним прийомом від розробника вакантної ділянки. Ділянка отримала в обмін на те, що одна з будинків в новому котеджному селищі буде надана безкоштовно до Гордону. Після її арешту розробник спробував поєднати ще одну посадову особу, яка, на жаль, виявилася підпорядкованим агентом, і в результаті, також приземливе в тюрму.

, кв.м.

Офіційні вирушили до брусків на період від 2 до 6 років, а на будівельному майданчику тепер пальці сміття, які тут приймають, поки ніхто не бачить.

З підвалів можна побачити фундаменти незбудованих котеджів.

р.

Це, мабуть, найгірша частина міста. Я не знаю, як це може статися в Нью-Йорку. Є, звичайно, Залізний трикутник, але є промислова зона, і тут люди все ще живуть.

Вам не подобається.

Отвір на карті Google
Це не кінець історії Нью-Йоркської міської мафії. Побачимо, що на вас чекають.

Джерело: samsebeskazal.livejournal.com