Gastarbeiters.

Від автора: Я працюю менеджером сайту в одному з будівельних компаній в Москві, я 26 років, освітлений військовий інженер, альфа-чоловіча і просто чудова людина. Я втомився від читання про густери, які працюють за пеніями і приймають роботи з росіян. Я хочу сказати вам, як я бачу його. Я, ймовірно, починаю з тим, що в моєму офісі, близько 2,500 людей, які працюють з працівниками, є три Московіти: I, головний інженер (Armenian), комерційний директор (Jewish).

225268

1) Густер сплачує копійку. Я не знаю про копеки, але для мене, 70-80k взимку і 100-150k влітку не погані гроші. Драйвери вантажівок становлять близько 70k, техніків (екскаватори, навантажувачі, бульдозери тощо) близько 90-110k. Ведуться 60к+відсоток поставки + вони також форель (як народні звуки мудрості, форель не потрібна зарплата). Заробітна плата - це шматочок, залежить від обсягу, вихідних, як ви хочете - ваші гроші, обсяги є постійними і великими, площа роботи від обробки до обробки і будівництва.
2) Краще запрошувати судів, ніж росіяни. Я готовий давати ас на 3-4 бригади російських робітників своїми руками. Не приходь. Ми приїжджаємо в точку, на яку я пишу.

Трохи відступати. Ми виграли тендер на водопідготовку в Москві. Про компанію FSO Москва буде вибухати без води. І вони мали одну з умов оформлення російських осіб МСК та ММ. Саме там, де з'явився ас. Я не можу говорити про Московіти. Тут є невеликий потік тих, хто бажає, але як вони чують, що це не затишна обробка в теплій кімнаті відразу ж відмовляється...
Ось чому всі московські сидять на маленькі гроші в офісах і працює як слуга (візори, кур'єри, консультанти і т.д.) в місці, щоб отримати 5 разів більше і працювати з руками.

П.С. Більшість з усіх, я хотів би працювати з білоруськими та українцями переважно ручними і без будь-яких пристойних понтів (Я не хочу копати, хочу ховатися).

--img2---

Джерело Горака

-img3---

Джерело: рибальська сітка