Толстовки

Хтось скаже, що жінки з пишними формами будуть добре почати втрати ваги, а не любити себе, як вони. Але визначення цих модниць ще вражає. Ці модні блогери розмір XXL запевняють люки, які повноти не є приводом, щоб не дотримуватися моди, щоб бути сором'язливим з себе і спробувати стати невидимимимим.

р.

Цікава фантазія.

Rajini Nag Rao, дівчина з Індії, пише дивовижні статті для модного онлайн-журналу xoJane, і тепер працює свій власний блог, після читання, яке ви обов'язково хочете отримати beret і апельсинові колготки.

"Повні жінки повинні розуміти, що їх тіла гідні бути добре роздягненими", - розповів 27-річний блогер Нью-Йорк Times.

М'язи пишної леді

Автор блогу Музінги пишної леді люблять підбори і завжди віддає перевагу яскравим неоновим забарвленням, грайливими спідницями з високою талією і сумочками, для яких варто дихати. Здавалося б, вона може легко створити суперництво Каррі Бредшав. Вона вважає, що кожна жінка має право бути яскравим, неповторним і стильним.

Twee Долина Високий

Cristina Uriegas-Reyes від Brooklyn зробить вас ностальгією про моду минулого, тому що вона любить капелюхи, шовкові шарфи і ретро візерунки, які ви не можете допомогти падати в любові. Зачіски і макіяж також відмінно підійдуть для свого стилю: кішки очі, косички і ідеальні червоні губи. На її прикладі дівчина доводить, що мода і повнота не є взаємовиключними поняттями.

P.S. Мода

Модний письменник Liz Black любить говорити про себе – чи це її русалка волосся, купальник, або довгі сукні, які завжди елегантно здуті в вітрі. Як і інші модні блогери серйозного розміру, вона вважає, що повноти не є причиною, що не слідувати моді, бути сором'язливим з себе і спробувати стати невидимими.

Друк Fiend

Як ім'я свого блогу, The Print Fiend, говорить, Юлія любить візерунки і друк. Він поєднує унікальні принти з чарівними аксесуарами для волосся та смішними намистоми. Дівчина любить експериментувати з формами, фактурами, силуетами і завжди спирається на аксесуари.

ГАБІФРЕС

Gabi Gregg є одним з найбільш модних дівчат в Нью-Йорку. На додаток до гарного смаку, Габі відрізняється нестандартним для нашої культури сміливим підходом до того, як дівчата повинні виглядати плюс розмір.

Габі, 25, хто зношує 18-річний американський розмір (приблизно 56-58 російська розмір), повинен мати степовий поза зоною комфорту, коли вона помістила власні фотографії бікіні і заохочувала інших читачів, щоб зробити те саме. Наша культура так обробляється ідеєю тонкості, що поява якогось мого розміру в купальнику (не кажучи про бікіні) шокує більшості людей.

Леді Sings The Blues

Леді Sings Блюз - це синя і весела співачка, і вона керує чарівністю практично всіх її послідовників. Все про свою дивовижну фурнітуру, провокативну макіяж і яскраве блакитне волосся.

р.

Bianca Ваккаріні

Простий стиль Bianchi Vaccarini завжди грає з деякими деталями - чи це пара панчохів до колін, взуття від еміентного дизайнера або незвичайної парасольки.

р.

Міс Альфабет.

Амбігус Міс А за допомогою свого блогу продає веселку і дуже незвичайний одяг, який пришиває. Це не сором'язлива свого тіла і не боїться добре веселощів, заправляючи в наборах яскравий одяг з шапками, мережива і пластиковими аксесуарами!

Мій пишний valentine

Професійний торт-декоратор і самопроголошений луцький князі є те, як господиня мій пишний Валентин Блог можна описати. Ця дівчина зношує одяг різних стилів: в її блозі ви можете побачити різні банти - від ретро пальто до обрізається джинси. І її бездоганна порцелянова шкіра і чорні волосся відмінно завершують кожен образ.

ЛільГррррлКреп

LilGrrrlCreep knows як для фарбування волосся, і якщо ви подивитеся на свій блог, ви будете розуміти, що вона ніколи не займає себе серйозно, хоча вона має все право зробити так.

Щодня Думки та Рамблінги

Алісон, автор блогу Щодня Думки і Рамблінги, дівчина, яка створює образ «покарана сливого сусіда», і вона змусить вас закохатися квітковими сукнями з поясом і шкіряними черевикими до коліна. Але її головний аксесуар – посмішка, яка присутня у всіх фотографіях.

Я отримував життя

Tumblr користувач і блогер я got a lust для життя створив її унікальний образ audrey rone і courtney любов в одній пляшці. Її пурпурні локони і любов футболок з ім'ям і шкіряними курточками додати в неї трохи "попелиці".

Гарненькадівчинагламм

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Curves стати її

Перший з усіх блог Olivia Artie має дуже цікаве ім'я – Curves стати її. Вона любить просувати блогові повідомлення від своїх друзів, але вона також має свій вишуканий смак.

Christie Creepy Лялька

У вільний час від виготовлення похмурих ляльк, Christie likes to brag про її Betty Page-style Tattoos and haircuts, а також Peter Pan-style коміри. У той же час автор блогу Christie Creepy Dolls дивує дивовижну.

Гарнерстиль

Стиль цього блогу можна описати як «модний і лютий». Автор блогу GarnerStyle ніколи не соромиться балетних зачісках, паєток і сміливих ювелірних виробів з золота, даючи, що найкращий стиль безболісний стиль.

Його чорна сукня.

Опис блогу Його чорна сукня говорить сама за себе: "Дякую чоловіка в сукні." Я модиста і коханця косплею, яка суперечить загальній ідеї того, що людина повинна і не повинна носити. й

р.

Джерело: bigpicture.ru