1007
3 способи розбити візерунок і запам'ятати людей
Ми працюємо щодня. Не всі люди помітили в них можливість виділитися і запам'ятатися іншими. Але ви можете створити такий діалог, який тоді вони запам'ятають про вас «Костя ... так це хлопець, який ...» або «Катя, так, право, це дівчина, яка сказала ...». Ви можете самі зателефонувати одержувачу.
1,1 км Як ви? Це найбільш поширене питання, які запитують один одному. Замість відповіді на «ОК» «Як ви?» або «Всі це те ж саме», намагайтеся відповісти на незвично найближчим часом. Подумайте щось позитивне, неповторне та/або смішне, що ви робите та відповіли. Ви повинні надати людям посмішку, не завантажуйте їх з вашими проблемами.
Приклад: «День був божевільний день, просто зробив справу, яку я працював на місяць, дати мені п'ять!» чи «Я кажу вам, як я роблю, вони будуть набагато краще після того, як я їсти мій сендвіч, серйозно, я голодний, ви хочете один?» або просто «великий!»
2. Руccкий. Ще одне місце, яке ми стикалися. Чому не скажеш hello в іншому вигляді? Наприклад, замість походу ви можете бути дружніми.
Приклад: Коли ваша рука досягнеться за руку, просто розірвав на ній, якби ви загадували, а потім з посміханням і словами «Я думаю, що краще буде захопити» дружній люг.
Також, коли всі навколо вас стрункі руки, ви можете запропонувати кому-небудь чубчику своїх кулак своїми руками.
Якщо ви перебуваєте в бізнес-середовищі, ви можете замість простих рукоділля зробити ручку за допомогою ковтання або просто сказати hello з обох рук, коли гоління руки, покласти ліву руку. Якщо ви це правильно, люди приділять увагу вам.
3. У Що ви робите? Де ви з? Ці два питання також діляться в короткій розмові. Подаруйте їм хорошу відповідь, з більш детальною інформацією, тому вони можуть запитати вас більше.
Наприклад, якщо хтось запитує вас, «Що робити?» Ви можете сказати: "Дуже, я бухгалтер." У цьому випадку буде незручна пауза в розмові, ваш співрозмовник подуматиме про нове питання для продовження розмови. Або ви можете дати йому цю відповідь: «Уперше, коли я закінчив навчання, я вирішив працювати в ... але тоді я зрозумів, що це не місце, де я хочу працювати і отримати роботу в ... але зараз я думаю про це ... і отримати роботу в ...» Ця відповідь відкриє можливість для вашого співрозмовника, щоб попросити вас новими та новими питаннями, бо дізнався більше про своє життя.
Те ж саме стосується питання, «Чи ти від тебе? Розкажіть про своє життя, наповнивши його цікавими деталями, які стануть хорошою підтримкою для подальших питань.