Поїздка в Кельн і Дюссельдорф, Німеччина (45 фото)

Відомий блогер несподівано прийшов до Дюссельдорф, а звідти до Кельна.
Таких моментів трапляються один раз в житті, і він скористався ним, прогулявшись славними місцями і приймав красиві фотографії, які хоча б трохи перенесли цю ситуацію.
Добрий час.

Історія автора:

Я був у Кельні. Минулого тижня у Гельсінкі пройшов молодий міський депутат Максим Кац та взяв квитки до Гельсінкі. Ми мали відвідати дуже поважний фахівець трамваю, щоб обговорити його прибуття в Москву. У Гельсінкі ми повинні піти на поїзді, оскільки молодий народний депутат дуже боїться літати і любить спати. Звідси ми приймали квиток до Дюссельдорф, де ми також планували зустріч з високоповажним експертом транспорту. Як кажуть, нічого не занепаданого клопотання... але ворог був більш непристойним, ніж ми думали. Кац був захоплений безпрецедентним захворюванням і він укладав.

Оскільки Katz є дуже економним, ми купили найдешевші квитки, які не змогли відмовитися. В кінці я вирішив піти самостійно, щоб квитки не втратилися. Я не відправився в Гельсінкі і змінив свої квитки в Дюссельдорф. Звісно, тут немає нічого спільного. Погода - дощ дріжджів, все сірий і брудний, вітер, люди приховуються в своїх будинках.

Я летю до Дюссельдорф, перейдіть до станції, щоб купити квитки. "Ви не повинні йти до Кельна будь-яким шансом?" У мене є додатковий квиток, я дам його на 6 євро. Я не знаю, що потрапив в мене, але я сказав, що я повинен піти в Кельн. Ми побігли на поїзді і через 5 хвилин швидкісної ICE приймали мене в Кельн на швидкості 120 км.год всього 6 євро. Ось як я закінчився в Кельні.

01. У Ми літаємо до Дюссельдорф, погода все ще хороша, але скоро все буде хмарно.

02. Мар Поля красиві.

03.03.2014 р. Від терміналу до станції є такі підвісні поїзди. Автоматика. Квиток і половина євро.

Поїздка в Кельн і Дюссельдорф, Німеччина (45 фото) Р

04.04. Походила до Кельна. Я тут 3 рази. Село с. Місто повністю незаймана. Під час війни місто було повністю знищено (90% будівель були знищені), залишилося тільки Кельнський собор, який служив знаком для бомбардувальників. На набережній Rainauhafen завершено будівництво нового кварталу. Серед всіх нових будівель Rainauhafen виділяють три 60-метрові будинки, які отримали назву Kranhaus за свою схожість з баштовими кранами.

Поїздка в Кельн і Дюссельдорф, Німеччина (45 фото) Р

05. Мар Це те, що набережна виглядала як раніше.

Мар У 1998 році було прийнято рішення перетворити Rainauhafen в променад з комплексом офісних і розважальних споруд і житлових будинків. Виявилося дуже прохолодне місце з кафе, ресторанами і кахельною плиткою.

07. Мар Microsoft Building.

08.03.2014 р. У верхній частині все простір дається пішохідним і велосипедистам.

09.03.2015 р. Всі автостоянка і автомагістралі знаходяться лише в підземному режимі. У верхній частині можуть підходити тільки таксі, спеціальне обладнання та машини оперативних послуг.

Поїздка в Кельн і Дюссельдорф, Німеччина (45 фото) р.

10. Кельнський собор, скляний тамбур на вході.

11. Один з вітражних вікон в соборі виглядає так. Герхард Richter, один з найдорожчих сучасних митців Німеччини. Про це незвичайне вітраж. Цікаво, що розташування цих пікселів було створене комп'ютером. За даними Richter, неперевага художника в процесі розміщення різнокольорових квадратів на макеті вітражного скла символізує божественне, що визначає, як виглядатиме робота.

12. А в Кельні завершують будівництво нового величезного москва. Сьогодні 12% населення Кельна, що становить близько 20 000 жителів, професій Іслам, переважно Турки. Моск був розроблений місцевим архітектором Павлом Бьохм.

1739568р.

13.00 р. Про мечеті з'явився багато контрабанд і протесту. «Це цілком зрозуміло, що мусульмани повинні мати гідне місце для променя», - сказав Кельн Mayor Fritz Schramma. Я багато більше стурбований тим, що люди, які мешкали в Німеччині, більше 35 років не знають слова німецької мови. Особисто я плутаюся за формою будівлі. Зверніть увагу на дах, там знаходиться пучок поросят. У кілька років москва буде мати красиву білу капелюшку, як сніжний гірський пік.

14. Вулична мода. Всі підлітковий вік хлопчиків носити яскраві кольорові штани!

15.00 р. Не дівчині.

86537

16. Перехідний вік.

17.00 р. Парковка на тротуарах в спальних зонах.

18 років Дивись, що чудовий перехід! Немає бордюрів, все ідеально укладається з плиткою.

19.00 р. Десь під асфальтом є старий тротуарний камінь. Я не знаю, чому вони намагаються приховати таку красу.

20. Тілі переміщуються в центрі міста. До речі, доки я не бачив будівництва, німці працюють всюди. Немає економії на якості.

21. Зверніть увагу на інформаційний щит одного з будівельних майданчиків. Детально про те, що будується і як. Ми, в кращому випадку, повісимо назву будівельної компанії та термін виконання робіт. Як я сказав раніше, люди повинні мати можливість спілкуватися з людьми.

22. У дворі знаходиться велосипедна парковка.

23. Велосипед з кошиком.

24. Гарбаж.

Поїздка в Кельн і Дюссельдорф, Німеччина (45 фото) , доб.200

25. Бенч.

26. Інструкція про те, як грати на ньому спорт.

27. Кельнський стовпчик.

28. Велосипедні смуги на дорогах маркуються червоними.

29. Ретельно, трамвай!

30. У Кельні є швидкісний трамвай - метротрам. У центрі міста лінії виходять під землею, а на околиці приходять на поверхню. Підземна частина нагадує звичайний підвіс. Відмінність полягає в тому, що платформи в швидкісному трамвайі низькі. Висота підлоги на різних лініях відрізняється.

31. Тип лотка K5000. Ось як правило, 2 авто, прикріплених тут. Квиток на короткий проїзд коштує один і пів євро, на довгий два і половина.

32. У дев’ять мовах є обов’язкове попередження.

Поїздка в Кельн і Дюссельдорф, Німеччина (45 фото) ,00 Р

33. Поштовий індекс

34. Після обіду поїхати до станції, щоб повернутися до Дюссельдорф.

35. На платформах висить план зупинення поїздів за схемою авто. Ви можете відразу визначити, де автомобіль потрібно буде зупинитися.

36.00 Р Я пішов до Дюссельдорф на швидкісний поїзд на 18 євро.

37. 21 хвилин.

87590

38. У Дюссельдорф, перше, що ми робимо, є на трамваях і їздити по місту.

39.00 р. Усі роботи.

40. Красивий.

41. Бар.

42. Нові будинки з набережної.

43.

44. Зупинка трамваю в Дюссельдорф все світло. На кожній зупинці висить карту маршрутів і всю інформацію.

Приїжджайте до готелю в ніч. Моє педометр показує, що я прогулявся 32 км в день. Не поганий. Під час дня я бачив майже все, що я хотів. Вже завтра!

Джерело: zyalt.livejournal.com