Лондон Underground 70-80-ті

Фотооператор Bob Mazzer захопив барвисті пасажири Лондонського підпілля. Скеляри в шкіряних куртках, що обшиті гілочками, гордо демонструють свої татуювання, панки, дорослі пасажири - такі як посередня жінка з штифтом пива в руці - є героями фотографій лондонського підпілля в ці дні, коли ще були дерев'яні підлоги.

East End фотограф Боб Маззер працював кінематографістом на Kings Cross і часто повернувся з роботи досить пізно.

Саме в цей час були взяті його картини, на які зображені сплячі люди, свічники, пари закоханих, молоді люди стрибають над парканом.

"Я відчув, що весь підвіс був у моєму розпорядженні, він був схожим на вечірку", - розповідає фотограф.

Mazzer завжди перевозив свою камеру Leica M4 з ним взяти пару пострілів. Після цього він дізнався, що він накопичив колекцію фотографій з Лондона підземелля.

р.

«Найперше, я не думаю, що це буде новий проект, але тоді я шукав десятки фотографій і зрозумів, що це початок нового проекту, який ви отримуєте більше і більше збуджена», – каже Мацлер.

Mazzler, тепер живе в Hastings, East Essex, отримав свою першу камеру в подарунок 13 років. Його захоплення з фотографіями тільки посилюється, коли він взяв участь у студії Woodberry Down School та пізніше взяв участь у суботу у художньому клубі Hornsey College Art. У 1976 році він придбав Leica M4.

Mazzer все ще їде в метро, коли він прибуває в Лондоні і все ж несе його камеру з ним. Хоча час змінилися, є ще яскраві персонажі, історія кожного з яких варто дізнатися про це.

Коли не було мобільних телефонів...

Surreal сцена на станції Stockwell.

(доб. 616)

Паління на лондонському підземелля заборонена у 1987 році.

Пара закоханих виявилася занадто доторкнутися до картини для літніх людей.

Bob Mazzer (лівий)

Працівники метро під час відпочинку

Пакети на голову? На станції Euston

Тиредний туризм в Green Park Station, 1971

Різні ступені втоми

Бездомне спальне місце на метро

р.

Беггар, позбавлений пальців, бджіл для алм в пустому лобі метро

English, Українська, Français...

-img27---

Джерело: www.dailymail.co.uk