Рекви поем CD

Кілька років тому представник мережі магазинів Soyuz, який продає музичні диски, в інтерв'ю, сумно зауважив, що за 2009-2011 рр. довелося зменшити кількість точок на одну і пів рази - від п'ятдесят-один до тридцяти. Ми залишаємо за дужками низку випробувань, які потім проводилися. Це, звичайно, не сприяє розширенню мережі. Але головна причина цього тренда відрізняється. Це просто те, що компакт-диск загинув. Як родзинки зліва перед. Потім стрічки. Тепер перетворюється ущільнення.
Кілька років тому вона була такою передовою технологією. І завантажити музику і фільми з мережі все ще незручно – десь швидкість не влаштована, десь ціна, десь надійність з'єднання. І компакт-диски в той час були добре і затребувані.
І сьогодні, будь ласка, покажіть мені, що я буду йти в магазин, якщо я можу гойдалитися все від комфорту мого будинку? У той же спосіб і за менші кошти (або навіть за нічого!) Таким чином, ми можемо безпечно керувати компакт-диском як сегмент ринку. Вінілові диски, до речі, були більш напруженими. Так, вони продають значно менше, ніж у їхньому поході в середині-70-х років. Так, колектори купують їх. І вони купують в майбутньому. Що робити, крім ностальгії.
До речі, з відправленням з ринку CD-кар'єрів, пов'язаних з цікавим моментом. Ви помітили, як відроджена активність у «динозавр»? Минулого року, Мадонна, Led Zeppelin, RHCP та багато інших були запрошені. Зараз близько 90% доходу від діяльності. І все життя в одній пляшці. І жити дивитися і слухати приємно, і музиканти будуть в хорошій формі.
Час бджіл.