Хто вирішить 67-й суд в Каннах?

Нарешті, це стало відомо, що журі Каннського кінофестивалю, який відбудеться в травні цього року. Організатори кінофоруму однозначно вирішили, що цього року відзнака повинна бути передана до Нової Зеландії письменнику та кінорежисеру Джейн Кампіона. Замінить легендарний кінорежисер Стівен Spielberg, який сідає на голові 66-ї кіноконференції Cannes. Фестиваль кінотеатру (за французькою версією) заплановано 14-25 травня на Коте d'Azur.

Рекомендую про майбутній захід. З Я увійшов у світ Каннського кінофестивалю з моїми шортами в 1986 році, я мав можливість дізнатися різні сторони короля кінофорумів. Це пристрасний, захоплюючий форум, легендарне і дивовижне місце, подарувавши нові ідеї для нових фільмів, відкриваючи можливості для нових кар’єрів. Я знаю, що напевно! Що сталося мені! І це величезна честь для мене, сказав Кемпіон.

868032

Директор фестивалю Гіллес Якоб, пам'ятає невідомого директора Нової Зеландії, який передає три шорти, сподіваючись, що організаційний комітет погодився подати принаймні одну роботу. Але через те, що всі три картини були переселені з неординарним людством і поезією, кінофестиваль вважали їх нероздільними від одного.

Виконавчий директор На виборах нового судді прокоментував:
«Ми пишаємося тим, що Джейн вирішив прийняти нашу пропозицію, тим самим приєднатися до списку найбільших жіночих стільців кінофестивалю.» Як живе втілення мистецтва, вона завжди прагне завоювати світ. Це високий попит на роботу, яка відрізняє її як справедливий суддя. й

Херсон

Jane Campion - це унікальний феномен історії кінофестивалю Cannes. Це єдиний представник прекрасної статі, який двічі присуджував Золоту пальму. Завдяки картині «Піаніно», яка була визнана кращою роботою 1993 року, а також короткометражним фільмом «Експерти в Discipline», вона стала відома як законодавець нового стилю в історії кіно. Не так давно вона завершила зйомки вже популярного телевізійного серіалу Top of the Lake. За словами самого Камптона, ця робота вирішила підвести підсумки роботи.