Крістен Дзвіночок дозволяє насолоджуватися сексуальністю

Сучасні зірки нещодавно з'являли нову точку – багато старих дам довге в дитинстві Так, пара Kristen Bell і Dax Shepard не виняток, добре, крім одного моменту.

Багато зіркових батьків забороти своїх дітей дивитися фільми за участю, знаючи, що будуть еротичні сцени. Сім'я Kristen Bell і Dax Shepard набагато більш просунуті. Дитина ще не рік, і її батьки вирішили заздалегідь, що вони не заборонили її від перегляду фільмів з сексуальними сценами. Крістен Bell Вона сказала: Вона може дивитися те, що вона хоче. Наш будинок не стане будиночком. Люди часто запитують, що ви хочете побачити її? Як мій малюк відрізняється від п'яти мільярдів людей на планеті? Вона збирається виростити, і вона збирається насолоджуватися сексом в майбутньому, так що я не буду шокуватися цим.

Kristen Bell і Dax Вонапард не збирається цензури їх життя. Батьки хочуть, щоб їхня робота на екрані. Чи має сенс приховати будь-які інтимні питання від дитини від сім'ї зірки?

Перші батьки демонструють, як демократична родина буде:

Дакс Шепард: «У неї є мами краси та обсесії та даду з грудями». Я!
Крістен Белл: "Мій новий номерний фонд отримує своїх штанів брудно і не сплачує будинок...Більше дитяче ліноколн."

Нехай надії, що відсутність заборон не завадить малюкові стати чудовою дівчиною.