Національна рада рецензії 2014

Урочиста ніч в новому Йоркському ресторані Cipriani відбулася церемонія нагородження Національної ради рецензії Awards 2014 Нагорода була створена 1909 р., а так звана Рада кінокритиків, члени яких визначають переможців церемонії, складається з різних людей: вона включає в себе як професійні кінокритики, так і аматорські кінофанери, студенти кіноконструкцій, науковців і всіх, хто піклується про долю американського кіно. Цього разу переможцями премії, серед інших, були Емма Тхомпсон, брати Коен та сценарист «Вовк стіни» Теренції взимку. Спеціальна нагорода на церемонії присуджено Мартіну Скрсесу та Леонардо DiCaprio - їх спільна діяльність, що призвело до п'яти шикарних фільмів, присуджено особливу премію за досягнення кар'єри.

Один з гостей був Джессіка Частей. Актриса виглядала дуже яскраво на тлі своїх колег в літньому одязі насиченого лимонного кольору від свіжої колекції Оскар де ла Renta. Головною прикрасою шовкового наряду стала асиметрична спідниця з ефектним об'ємним драпіруванням, а також доповненням до образу, Джессіка вибрала блакитні човни, незвичайна обробка якої ідеально доповнила наряд в стилі 50-х. Ретро зображень на обличчя Miss Chastain - в таких нарядах я відразу уявити її як героїня неординарного серіалу «Мад Мен».

Як я сказав, Мерил Стереп не схожий на помпійські наряди, і її зовнішній вигляд на церемонію дня. Код сукні Національної дошки рецензента Нагороди не задіяв вечірнього туалету, тому вибір Мерил впав на скромну сукню з перевіреним принтом і вовняним пальто в тон. Так що образ актриси не виглядав занадто звичайним, вона доповнила його великими сережками, елегантними брошками, каблуками і зчепленням - такі елементи роблять наряд трохи менш повсякденним.

807150 р.

499.00 Р

На нашу думку Береніс Бейо. Французька акторка намагалася на ефектному ансамблю брюка для церемонії, що складається з оригінального блейзера з шкіряними вставками, прямими брюками з помітним декором і простою шифоновою блузкою. Я люблю цей наряд - він має як сексуальність, так і стиль, але я хотів би ретельно про вибір аксесуарів перед виходом на килим. На мій погляд, такий активний ансамбль вимагає більш мінімалістичної стилізації - він повинен бути обмежений як зчеплення з шипками або сандаліями з "вигнутими" стрічками.

Один з найбільш стильних і незвичайних нарядів був продемонстрований на вечірньому заході французьким Особливістю її образу від Prada стала нестандартне поєднання кольорів, а якщо поєднання лебідки помаранчевого і смарагдового ми побачили кілька років тому в літній колекції Gucci, поєднання цих двох відтінків з фіолетовим і бордовим важко коли-небудь відбувався в достатній модній колекції. Привіт, це поєднання не відразу приходять на розум, але виглядає незвично і цікаво. Плюс, Прикраса Леа чудово виглядає, хоча я фанат більш активних брів.

630150 Р

Корея Леа в кінофільмі «Життя Аделі» Adele Exarchopoulos з'явилася на церемонії в менш оригінальному, але ще не найбільш банального образу моди. 20-річна актриса доповнила ніжне плаття з мереживом Louis Vuitton з триколірними сандалами, червоною платформою якої гармонізують з манікюром Adele, натуральним макіяжом і неускладненим зачіски. Я люблю легкість образу – здається, що актриса не більше п'яти хвилин, щоб створити її – але все ще добре виглядає. На жаль, стиль французьких дівчат дуже відрізняється від звичного стилю Голлівудських зірок.

Octavia Spencer не часто розглядається в брюках, але, варто визнати, що такі наряди дуже добре підходять - головне, щоб ретельно продумати образ. Акторка Оскар-гранінг, що входить до складу класичного ансамблю «білий верхній-чорний дно», доповненої курткою, завдяки яким наряд виглядав більш урочистий і менший офіс. Фемінінові локони, освіжаючі макіяж і взуття з декоративним мереживом відмінно доповнять образ.

На червоному килимі з чарівним твором Зак Посен. Шифонний наряд теракотового кольору, прикрашеного рослинною вишивкою і фрілами, виглядав дуже жіночний і ніжний і 100% костюмований до свого власника. Крім вдало підібраної сукні також варто відзначити ефектний макіяж, який був виконаний в основних відтінках наряду.

р.