Диригентство

Автор мав можливість працювати диригентом довгозахисту поїзда. Робота досить цікава і не нудна. Він намагатиметься пояснити весь принцип роботи. Графік тижня. Тиждень складається з 4 раундів. або перельоти... які зручніше?

Після тижня в будинку збирають тюль і удар на парк ) Перш за все, прибуваючи на роботі, перейдемо в «роздріб» і отримайте інформацію, в якій бригаді ми йдемо і в якому напрямку. Після отримання КУ ми чекаємо на блискавку. Наскільки дуже цікаві: хто піде з ким, в якому автомобілі, загальна інформація, брифінги, мурали в журналах і т.д.

Ми на нашому шляху до автомобіля. У нас є екскурсії, які поїдуть в будинок на тиждень, щоб відпочити на тематичних екскурсіях. Очікується хуторно і амбулаторно, змінюється від стопи до стопи ) По-перше, прокат авто: наявність знімного обладнання або майна, кількість ковдр, пожежогасильників, працездатності, туалетів, водопостачання, зупинки кранів, наявність брикетів, вугілля (якщо ми йдемо взимку). Кожна річ в машині йде під звітом ) Якщо все в порядку, поставте підпис "прийнятий" і відступайте.

, Україна

Незабаром вантажівка з мішками прибуває. Сумки містять постільну білизну. Тут ми йдемо, тут ми йдемо. Далі, одна з найбільш нудних робочих місць є розпакування сумок і від початку покриття автомобіля. На картці сидіння простіше, на відсіку довше ) На "комунності" в загальній краси - 6 рушників, отриманих і копчених сидінь. Досвідчені провідники крісельних карток охоплюють близько півгодини, купе - година десь. початківцям можна затягнути підлоги на 2 години.

Далі йде бісер. Ми отримуємо їжу / напої - мінеральна вода, чай, пиво, печиво / вафлі, чіпси та інші раціони. Підпишіться на нашу розсилку. Ми залишаємо на наступний рейс. Закінчивши всю роботу на машині, можна перейти на «головний квартал», вивісити десь, отримати форми.

1 999 р.

Перед посадкою можна курити / спати / піти на бізнес /. Хто піклується? 40 хвилин до вильоту ми починаємо збиратися на дорозі. Ми одягаємо відповідно до правил, перевіряємо машину знову, закриваємо туалет. При приході на станцію посадка повинна здійснюватися в строго запланований час. Якщо це 16:00, не хвилину до. Ви можете отримати шию з NP пізніше. З видом на пасажира можна ознайомитися. Інструкції.

При посадці важливо не натиснути на обличчя. У квитку перший погляд на дату, номер поїзда і напрямок. Не дайте суглоби боляче пізніше. Я колись неуважно і «зелено» розірвав неправильний квиток. Ми кладемо тонну цегли разом з пасажиром ) Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Завантажено. Вони вивозили сестер і свічку. Ми закриваємо сайт і чекаємо на виїзд. Ми повинні стояти перед виходом. Я не думаю, що хтось буде курсувати за поїздом з квитком в зубах. Прапор обов'язковий, але відповідно до ситуації. Хвіст, як правило, з прапором, і "стафф" дублює замок. бригада. Я рідко використовую їх самостійно.

Далі ми йдемо на машині, збираємо квитки, розподіляємо форми на митницю. Найважче, в першу чергу, в якому-небудь і які форми. Громадяни самостійно, нецитують другу, туристи третину, іноземці четверті. Тінь коротший ) На митниці часто плутають все, люстри з прикордонними охоронцями і пасажирами. Отримавши квитки, ми йдемо в службу і заповнюємо «ложку» (форма LU-72).

Офісні папери повинні бути захищені. Якщо втрачені / рвані / брудні / - непотрібні проблеми і незручності. Покладаємо квитки в спеціальну тату. За 15 хвилин до станції ми попереджаємо пасажира і даємо квиток на пам'ять. Всі ми надаємо корінь. Ми залишаємо другу частину звіту.

Р

Не забудьте туалет. Відкрийте протягом півгодини після відправки. санітарна зона на великих станціях становить 30 хвилин, на півстанціях і технічних стоянках, за принципом, не можна закрити. Ну, після того, як точка реєстрації, вам також доведеться почекати 30 хвилин. Вранці доставляється ранкові хардбаси. Не спить довго.

Окремо про чарівний ключ - грани. З цими ключами провідник niibazzo лорда перевезення. Іноді HCV з'єднується з ними графіки. Ви можете відкрити всі двері в машині. Довідники мають свою позначку: Ви не можете покласти ключі на таблицю, інакше буде деяка установка ) Якщо вже кладуть - то потрібно покласти ключі на підлогу і крок на них. Правда, щоб втратити їх, як поливати два пальця. Або вигин на двері. Як я мав ) Якщо це неможливе - при заїзді в комори візьмуть олівцем і розраховують кров

Власне, робота на шляху. Для кого чай / кав'ярня / вечеря (питання), до якого з папером допомогти, до яких «інформбуро». Деякі люди приступають до ебать з полюванням. Ми зберігаємо замовлення в машині. Ми помітили ряд - НП- Наступний станк-род. Іноді охоронець їде в бригаді. Потім проціджуємо його. Головне робоче місце провідника ділиться на два «сайти – обов’язковий купе та сервісний купе». У готелі є електрочайник, посудомийна машина, холодильник. Я думаю, що ви бачили його. На щиті є багато вимикачів, світлових ламп і лічильників. Напруга акумулятора, світло, титан, вентиляція. Але є одна основна лампочка світла - SKNB (Signal Heat Control Books). Око керівництва. Якщо він ловить вогонь, ріпить стопу крану. Немає сторожування - Інструкція. Це ще одна річ, коли деякі сині тумани вирішили зробити жарт. Розгортання в трьох примірниках + pi*ylina.

р.

Після прибуття на станцію ми спочатку випускаємо пасажирів, які фактично прибули. І інші. Паління / куріння / до стійкого запуску для пива. На станціях парковка до 5 хвилин бажано не відкривати платформу - відпустити, ви зберете хрін пізніше. Перебування з червоним прапором до тих пір, поки всі не сидять. Затримка графіка + NP пустуліна ) У той час як люди заточуються лисками на платформі, провідник перевіряє коробки на дотик. Всі правила - дим, гарячий - звіт Н.П. Якщо є проблема, вагони будуть працювати.

Ми приїжджаємо до митного оформлення. За годину необхідно попередити всіх, щоб підготувати документи, не залишайте місце і взагалі не слідувати. Вдень, вночі, в той час як всі подушки пресують, дуже важко гальмувати всі. Особливо коли кордон знаходиться в середині ночі, але є місце для висить на плацкарті.
1,1 км Ми виходимо.
2,2 км Шукаю мирних сплячих людей
3. У Дякуемо!
4. У Поверніть на люмінесцент
5. Умань ПРОФІТ

Автомобіль схожий на бар "Сучасний тит". Вони просто не вибухнуть.

Прийдіть до кінцевого пункту. На момент обороту приховувати ременоване ліжко в мішках, попередньо підрахувавши, і наповнивши папір. Видалення сміття, мокре очищення. Потім ми витягуємо рюкзаки чистої білизни і покриваємо автомобіль. Я знаю, де, і в Москві прийшли тітки і за 200 ре, здається, покрили автомобіль, якщо провідник в скребці. Ну, в принципі, в решті часу перед відправкою ви можете спати / прогулянка в місто / сонник. Хто любить це?

Я не збираюся пофарбувати спосіб назад. Читати в зворотному порядку ) Добре, при при заїзді додому після розбирання, склад залишається в Парку Б - зібрати і викинути сміття, викинути мішки білизни в пральну машину і пройти склад через раковину. Головне не забувати про закриття всіх вікон на машині. В іншому випадку все буде затопити і зламувати пізніше від фіксаторів і переваг.

Габаритний зображення

Потім поїзд витягується в парк "А". Перш за все, ми йдемо в пральню і ручимо по пакетам прання, попередньо вішуючи теги з номером автомобіля. Ми даємо все в порядку - листи, наволочки, рушники, штори. Більше ковдр на відсіку і СВ. Щось відсутній - вам доведеться піти на машині і подивитися на кучеряві листи з наволоками, рушники в рундуках і т.д. Ну, якщо вони робили. Якщо ні, то це знешкодження від твердоземленого. Після обробки все, можна підготуватися до наступного рейсу.

Щось, як це в принципі )

БУРМАЛИН

-img18---

Джерело: рибальська сітка