Мій вільний літо.

Про нас

Все почалося з того, що я був вільним з точки зору роботи, і мій друг мав ідею розпочати новий бізнес... З огляду на те, що найбільший дохід від перевізників сипучих вантажів, зокрема зернових, було прийнято рішення про придбання зернового перевізника. Спочатку виникла розмова про те, що купити трактор і причепник за гроші, але так само часто буває з бізнесменами, планами змінено, і вже було прийнято для обміну пасажиром автомобіль з надбавкою для муфти повністю. Відповідно, вибір відразу знизився кілька разів, так як всі дилери хотіли готівку в руках. Ситуація почала перетягувати, пошук грошей не приносить, тому при першому вигідному варіанті вони вирішили піти на зустріч і дивитися і показати автомобілі. Вибір впав на м. Хмельницький, де клієнт дуже вдало розглянув пасажирський автомобіль другу і вище, вся вартість була замовчена величиною, ніж її аналоги. В короткий час ми їдемо в Хмельницький в Мерседесу. Всі ці рухи відбувалися в березні, на шляху ми побачили кишену вантажівку в кисті. На правому рівні залишається ставлення. На в'їзді до Хмельницького ми пробиваємо колесо, на вулиці -10, вечірні, холодні ... проблеми з запасом, щось не таке розмір каучуку і диска не така, коротко, клієнт кинув на його фаетоні WV, приніс болти джек (до того, щоб тюнінг, не вдалося використовувати звичайний джек) і запропонував піти в місто, він вже прокинув про готель. На шляху зламався, точніше зрізається і запасна. Увечері з горілкою, на наступний день був вільний, оскільки наш вантажівок був у сусідньому місті, де гідравлі були встановлені на станції.
Про автомобіль, це трактор Freitliner-Centuri, причепник Pakton, бічне розвантаження. Двигун-C15 Catherpiller, каучук 11R24 (повноамериканський розмір) два резервуари 370 літрів, причіп потужністю 75 куб. м. Я кажу, що автомобіль з аналогічним об'ємом причепа і навантажувачем, коштує близько 50 тис. зелених, він буде європейським трактором, алюмінієвим причіпним піддоном, довжиною 12 метрів. У цьому випадку всі ці витрати 32-34 Американські тисячі, я не знаю напевно, так як це буде неправильно запитати.
Наступний день - все в пошуках роботи, а про диво, буквально в 100 кілометрах, в Тернопільській області можна навантажувати гречку і просто в напрямку будинку. Розраховано, що якщо ми навантажимо 40 тонн, це буде дуже жирним) ) 300 грн. тонн на відстані 750 кілометрів, коротко, виходить красиво) Ми виїжджаємо на завантаження ввечері, вранці ми вже перебуваємо в місці і трохи о *** або, виходить, причепа не входить в склад, на деякий 15 см додатково в висоту. Я повинен сплатити вантажники. Коли я кладаю його на вагу, коли я дав папку краплю, я знову трахнув (надалі цей стан тільки збільшений).
Загальна вага навантажувальної машини становить 60200 кг. І ми були спокійні перегнання.
Наприкінці дня ми підходили до нашого міста Кривий Ріг, і ми ще мали їздити 170 кілометрів ... коротко, редуктор переднього місту з'явився вниз, ви знаєте, що сталося знову? Вийшов, ми розширюємо, назвали іншим трактором і витягували вантаж, і Фрейтлінер для ремонту. Заміна редуктора в редукторі і супутникові кліпи (у людей поросят) вартість 1050 доларів, мій друг вже втратив гроші.)
Ремонт був затриманий протягом місяця, так як і раніше вирішив змінити гумку, навіс, масло і т.д.
Останній день квітня я пішов на навантаження в Верховцево, а звідти в Володимир-Волинській Волинській області. У перший день травня поїхав по Харківсько-Київському шосе. Стан відмінна, ремонтно-будівельна робота здійснюється всюди, Київ пройшов не через район, але через місто, але де допускається перевезення вантажів, хочу порадувати око польотом думок київських архітекторів, але мені довелося приділити більше уваги до дорожньої ситуації ... це важко сказати просто так. У Житомирі проживали ніч і в 5 ранку переїхали.

Влітку подорожував майже всю Україну, в Рівненській області він був завантажений дошкою до Луганська, з Харківської області він перевозив макуха, був у Чернігівській області, розвантажений макуха, завантажений кукурудзою. До місця, де річка переповнена і мала півкілометра як пароплав по моря) У Криму вони завантажували себе з оболонками, валеними в море, беремо там місцевий татар, названий Сопромат, я майже сидів з сміхом. Як правило, виходить на коло почався з Верховцево, є видобувна рослина, їх виробництво соняшникової їжі, так як виходить, є одним з інгредієнтів збалансованої дієти тваринництва, а в Західній області тваринництво дуже розвинена. Я завжди збираюся на захід, і звідти, де я можу отримати. Напередодні літа я мав багаторазово стояти на ремонті і не вдома, навіть це було те, що я стояв в полі протягом трьох днів. Після того, як під будинком, навіть з навантаженим автомобілем, колесо було зрізане з причепа, це неприпустимо до розуму, майстрині, 38 тонн вугілля в спині, і вони підняли колесо з невеликим джемом і поплавили.

Тепер я намагаюся підбити підсумки, з цією діловою каучуком, подушками (пневматична весна), пружини стають витратними матеріалами. Колесо для причепа китайського виробництва в районі 3500 грн. виробники емінесу від 4500 грн. Вартість подушки близько 900 грн., весна на причіпі 2200 грн. на тракторі 3,500 все одно потрібно шукати. Я не говорю про всі види маленьких речей, таких як рятувальники, фітинги, лампочки тощо. Заробляючи на такому автомобілі не поганий, враховуючи велику кількість великих перевізників, приватні працівники мають достатню роботу, можливо, краще, але вона також не виходить погано. Якщо автомобіль не зламався, то в місяць власник може очищати 30-40 тис. грн. Але все, що автомобіль не зламається, потрібно придбати свіжий трактор і причіп, і це, як я згадав на початку, витрати на гроші. І в ідеалі потрібно приїхати не менше трьох автомобілів, після чого буде висока прибутковість.

Як ми отримали.

Р

завантаження

Увійти

тут макін

відкрити редуктор

Цей бітч покривається.

Ви пофарбували причепа, що було весело?

до

як це

Бойовик

завантаження

між Черкаси та Канев

туркі

І це було.

І це

У мене була колісна тягнеться біля мого будинку.

Джерело: рибальська сітка