ПАРМ Нагороди Гала 2014

2014 обіцяє бути дуже цікавим для всіх видів соціальних подій, а також відкриває серію червоних килимів в новому році, урочисте церемонія нагородження Міжнародного кінофестивалю «Пальма-Спрінгс». Фестиваль відбудеться 13 січня, але організатори заходу вирішили оголосити імен переможців останнього дня. Давайте подивимося, хто з зірок фільму пощастило, щоб відчути смак полум'я знову, і хто, хоча він пішов додому порожнім, але з правильним шиком показав себе на червоному килимі.

ПАРМ Нагороди Гала 2014

Покажіть бездоганне почуття стилю минулого року, Sandra Bullock не зупинився там і приступив до червоного ковроліну в ідеально розташований плаття Alex Perry. Рожевий наряд, прикрашений красивою вишивкою і яскравими помаранчевими вставками на рукавах, виглядають просто дрібно на зірці, а макіяж в холодних тонах і стриманих аксесуарах став ідеальним доповненням. До речі, поява Сандри на червоному килимі не була випадковою – актриса приймала на церемонію на отримання добре збереженої премії за свою роль у проголошеній плівці «Gravity».

ПАРМ Нагороди Гала 2014 р.

Сексуальний вечірній наряд продемонстрував на червоному килимі Camila Alves. Її чорний туалет від Mikael D. був прикрашений прозорими мереживними вставками, вирізом стегна і елегантною санвузлом - елементами, які перетворюють звичайну вечірню сукню в дійсно урочисте нарядування. Аніматор Каміла, її чоловік Матвія Макконагей, також був одягнений своєю красою дружини: актор, одягнений в елегантному, але незвичайному кекседо від Saint Laurent. Чудовим доповненням до його золотистого костюма був золотий статуетка - за свою роль в фільмі «Даллас Покупець клуб», для якого актор жертвував фізичну фітнес і здоров'я.

ПАРМ Нагороди Гала 2014

ПАРМ Нагороди Гала 2014

Чудовий вечірні сукні Jane Fonda цей раз вибрав більш демократичний образ - ансамбль труси, родзинка якого була куртка з різноярусним золотистим бахромою. Я не маю претензій про наряд Голлівудської диви, адже все в ній виглядає гармонійно і органічно: аксесуари в золотистих тонах чудово поєднуються з курткою, а блиск діамантів прекрасно доповнює бездоганно оформлений макіяж і мільйонну посмішку.

1831553

Ефектна сукня в великому горошку і невеликому горошку вибрали на церемонію Amy Adams. Актриса має найбільш ніжні почуття для ретро-наряддя, а помітний друк на сукні від Juan Carlos Obando безпосередньо пов'язаний з ним. Варто визнати, що в русі ця сукня виглядає набагато цікавіше - в статичному положенні ми не бачимо легкість і легкість наряду, що дає образ особливим жіночності і ніжності.

ПАРМ Нагороди Гала 2014

ПАРМ Нагороди Гала 2014

Вільні міні-роздягання з рукавами 3/4 впало в любов з Юлію Робертс минулого року, але тільки в цей раз актриса вирішила на сміливому тваринному принті, який разом з насиченою золотою обробкою по краю став основним декоративним елементом її коктейльного наряду від Gucci. На мій погляд, ця сукня виглядає дуже добре на головному екрані краси планети, але я плутаюся зачіскою, яку Юлія доповнила її образ – подовжені чубчики з одного боку, без сумніву, виглядає безтурботно сексуально, але я думаю, що актриса дуже незручно виглядати на інших з одним оком.

ПАРМ Нагороди Гала 2014

ПАРМ Нагороди Гала 2014

ПАРМ Нагороди Гала 2014

Мерил Стереп, який отримав повну нічну нагороду «Ікон», ніколи не сподобалося зайвого помпу у своїх образах – навіть на численних червоних килимах актора «Оскарс» вийшов у досить стриманих нарядах. Учора Мерильський ансамбль був висотою скромності, але при цьому його наряд не позбавлений витонченості і особливого шика, властивого всім модним образам актриси. Класичні чорні брюки і джемпер, тушковані з золотистими стразами прекрасно гармонізовані з простими чорними катерами і атласною сумкою на золотій ланцюжку.

ПАРМ Нагороди Гала 2014

Дві чудові жінки, дві талановиті актори, два ікони сучасного кіно.

ПАРМ Нагороди Гала 2014

Переможець премії «Бреагування року» (за її роль в фільмі «12 років слов’яни») Лопіта Нйонго не перший раз віддає перевагу чарівним творам Іллі Сааб, і це не дивно – дизайнер Лебанської знає багато про жіночу красу. Цього разу вибір Lupita впав на ніжну рожеву сукню з золотою вишивкою та ременем з колекції модного дизайнера. Цей наряд ідеально підходить для всіх поваг - він має приголомшливий колір, ефективно контрастує з темною шкірою нашого героїні, підходящою довжиною, що охоплює не найкрасивішу частину тіла Lupita, а красиву силует - жіночний, але при цьому класичний і елегантний. Літнє пальто тон сукні додатково посилює приголомшливий ефект, вироблений цим нарядом на червоному килимі.

ПАРМ Нагороди Гала 2014

ПАРМ Нагороди Гала 2014

ПАРМ Нагороди Гала 2014

Дуже ефектний образ був показаний нам наомі Харріс у білій мереживній сукні Naeem Khan. Незважаючи на прозорість (в цілому, 95% мереживних нарядів) і контрастний чорний ремінь, наряд не втрачає ніжності і делікації. Поєднання чорно-білого виглядає дуже гармонійно, а великі ювелірні вироби з діамантами, також в монохромному колірному гамі, дарують образу урочистості і шику.

ПАРМ Нагороди Гала 2014

ПАРМ Нагороди Гала 2014