ПАРМ Нагороди Гала 2014

2014 обіцяє бути дуже цікавим для всіх видів соціальних подій, а також відкриває серію червоних килимів в новому році, урочисте церемонія нагородження Міжнародного кінофестивалю «Пальма-Спрінгс». Фестиваль відбудеться 13 січня, але організатори заходу вирішили оголосити імен переможців останнього дня. Давайте подивимося, хто з зірок фільму пощастило, щоб відчути смак полум'я знову, і хто, хоча він пішов додому порожнім, але з правильним шиком показав себе на червоному килимі.

Покажіть бездоганне почуття стилю минулого року, Sandra Bullock не зупинився там і приступив до червоного ковроліну в ідеально розташований плаття Alex Perry. Рожевий наряд, прикрашений красивою вишивкою і яскравими помаранчевими вставками на рукавах, виглядають просто дрібно на зірці, а макіяж в холодних тонах і стриманих аксесуарах став ідеальним доповненням. До речі, поява Сандри на червоному килимі не була випадковою – актриса приймала на церемонію на отримання добре збереженої премії за свою роль у проголошеній плівці «Gravity».

р.

Сексуальний вечірній наряд продемонстрував на червоному килимі Camila Alves. Її чорний туалет від Mikael D. був прикрашений прозорими мереживними вставками, вирізом стегна і елегантною санвузлом - елементами, які перетворюють звичайну вечірню сукню в дійсно урочисте нарядування. Аніматор Каміла, її чоловік Матвія Макконагей, також був одягнений своєю красою дружини: актор, одягнений в елегантному, але незвичайному кекседо від Saint Laurent. Чудовим доповненням до його золотистого костюма був золотий статуетка - за свою роль в фільмі «Даллас Покупець клуб», для якого актор жертвував фізичну фітнес і здоров'я.

Чудовий вечірні сукні Jane Fonda цей раз вибрав більш демократичний образ - ансамбль труси, родзинка якого була куртка з різноярусним золотистим бахромою. Я не маю претензій про наряд Голлівудської диви, адже все в ній виглядає гармонійно і органічно: аксесуари в золотистих тонах чудово поєднуються з курткою, а блиск діамантів прекрасно доповнює бездоганно оформлений макіяж і мільйонну посмішку.

1831553

Ефектна сукня в великому горошку і невеликому горошку вибрали на церемонію Amy Adams. Актриса має найбільш ніжні почуття для ретро-наряддя, а помітний друк на сукні від Juan Carlos Obando безпосередньо пов'язаний з ним. Варто визнати, що в русі ця сукня виглядає набагато цікавіше - в статичному положенні ми не бачимо легкість і легкість наряду, що дає образ особливим жіночності і ніжності.

Вільні міні-роздягання з рукавами 3/4 впало в любов з Юлію Робертс минулого року, але тільки в цей раз актриса вирішила на сміливому тваринному принті, який разом з насиченою золотою обробкою по краю став основним декоративним елементом її коктейльного наряду від Gucci. На мій погляд, ця сукня виглядає дуже добре на головному екрані краси планети, але я плутаюся зачіскою, яку Юлія доповнила її образ – подовжені чубчики з одного боку, без сумніву, виглядає безтурботно сексуально, але я думаю, що актриса дуже незручно виглядати на інших з одним оком.

Мерил Стереп, який отримав повну нічну нагороду «Ікон», ніколи не сподобалося зайвого помпу у своїх образах – навіть на численних червоних килимах актора «Оскарс» вийшов у досить стриманих нарядах. Учора Мерильський ансамбль був висотою скромності, але при цьому його наряд не позбавлений витонченості і особливого шика, властивого всім модним образам актриси. Класичні чорні брюки і джемпер, тушковані з золотистими стразами прекрасно гармонізовані з простими чорними катерами і атласною сумкою на золотій ланцюжку.

Дві чудові жінки, дві талановиті актори, два ікони сучасного кіно.

Переможець премії «Бреагування року» (за її роль в фільмі «12 років слов’яни») Лопіта Нйонго не перший раз віддає перевагу чарівним творам Іллі Сааб, і це не дивно – дизайнер Лебанської знає багато про жіночу красу. Цього разу вибір Lupita впав на ніжну рожеву сукню з золотою вишивкою та ременем з колекції модного дизайнера. Цей наряд ідеально підходить для всіх поваг - він має приголомшливий колір, ефективно контрастує з темною шкірою нашого героїні, підходящою довжиною, що охоплює не найкрасивішу частину тіла Lupita, а красиву силует - жіночний, але при цьому класичний і елегантний. Літнє пальто тон сукні додатково посилює приголомшливий ефект, вироблений цим нарядом на червоному килимі.

Дуже ефектний образ був показаний нам наомі Харріс у білій мереживній сукні Naeem Khan. Незважаючи на прозорість (в цілому, 95% мереживних нарядів) і контрастний чорний ремінь, наряд не втрачає ніжності і делікації. Поєднання чорно-білого виглядає дуже гармонійно, а великі ювелірні вироби з діамантами, також в монохромному колірному гамі, дарують образу урочистості і шику.