Мали

Аеропорт Changi є одним з найпопулярніших аеропортів і є найбільшим авіаційним проектом азіатського континенту. Найзручніший аеропорт в плані відпочинку та розваг для пасажирів повітря. Незважаючи на численні нагороди, він постійно працює для поліпшення сервісу. Я приземлявся в Головному авіаційному хабі Азія, Міжнародний аеропорт Чань (ІАТА: SIN, Аеропорт Сінгапур Чань). У голосуванні за якість сервісу досягла митних лічильників, які пройшли контроль і взяли участь у голосуванні. Я отримав в багажну смужку, приймав валізу. Здійснено обмінний відділ, обмінний американськими доларами для Сінгапурських доларів.

... Я досягла трансферної станції в місто, попередньо навчившись в касі квитка, як купити квиток (добрий касір показав, що машини для купівлі залізничного квитка розташовані і, побачивши великий рахунок в руках, обмінявся на невеликі гроші, щоб не було проблем з машиною). Я пішов з ескалатора до поїзда, де посміхався Сінгапуран був стоячий і сказав мені, що поїзд взяти. До поїзда, що залишилося на місто.

Я не мав часу шукати в аеропорту, який ввечері, але я був підозрим і думав, що я мав справу з найкращим аеропортом у світі. Ось як це сталося. На шляху назад я зміг перевірити це.

Аеропорт Changi у всіх видах світового рейтингу займає почесне перше місце, а не без причин. На мій погляд, він багато способів попереду своїх колег в галузі.

р.

Зручна навігація.

, Україна

З смаком і любов'ю створюються тематичні інтер'єри.

Без слів. Цей аеропорт варто долетіти до вильоту.

Незважаючи на те, що аеропорт завоював майже 300 нагород за 20-річний період, і отримав честь називатися кращим аеропортом у світі 19 разів, він все ще працює для поліпшення сервісу.

У 2012 році аеропорт обслуговує понад 50 млн пасажирів.

Неймовірні зони відпочинку, для сім'ї та дітей, тренажери, басейн, сауна, спа-масаж, безкоштовний кінотеатр, інтерактивні арт-зони, авіаційна галерея, сад метелика, ігрові зони, безкоштовний Інтернет (який, на жаль, не завжди норма), розетки, стільці масажу і багато іншого. Це дивовижна!

В аеропорту завжди є щось для того, щоб побачити свій рейс.

Питна вода.

Неймовірні можливості для додаткових покупок і харчування.

Аеропорт Сінгапурська авіалінія.

Існує кілька тематичних платформ перегляду. Як і соняшниковий сад.

Джерело: www.livejournal.com