Коробки офісні фільми 2013

У минулому році були високопрофільні прем'єри, які принесли багато грошей до творців. Не оцінили аудиторію, але висловили критики. І був також фільм, який мав високі очікування, але він не виправдав себе. У цьому рейтингу я пропоную розглянути новинки 2013 року, які вдалося зібрати хороший касовий реєстр - що означає, що є надії для успішного продовження історії.

10 місце

Фантастичний зомбі-fighter Марк Форстер «Світова війна Z» з Brad Pitt у ролі титулу зібрано у світових кінотеатрах $540 млн. Плівка входить до шорт-листу Оскарського номінантів для кращих спеціальних ефектів. Своїм успіхом, а також відкритим фіналом, чітко підкаже на стік.

9 місце

мультфільм про чарівну примітивну сім'ю Croods потрапляє на 9 місце рейтингу. Сім'я Croods приніс в $582 млн.

8 місце

Вентилятори Кріса Гемсворту та боги Олімпу принесли до свинарського банку фільму «Тор 2: Королівство Darkness» $ 627 млн.

65,200765

7 місце

Alfonso Cuaron, зйомки Gravity, чітко витягують щасливу картку. Фільм заробив $ 652 млн у всьому світі.

6 місце

Історія «Людина сталі» придбала глядача ще більше, ніж Тор. Ось чому вона зробила $ 662 млн.

5 місце

Ще одне продовження, або скоріше перегляд історії про монстри, глядач оцінив. Університет Монстрів заробив $743 млн у офісі коробки, а творці вже працюють на стік.

4 місце

«Прихильники гри: Не тільки творці приносять $ 765 млн, але вони також зробили Дженніфер Лоуренс мега-популярну людину в світі.

3-й місце

Повернутися до саги про швидкість оригінального ролика, відіграного в коробку фільму. Зроблено 6 млрд $ 788 млн на касі.

Р.

2-е місце

На 2-му місці мультфільм, який радий дивитися не тільки дітям, але і дорослим. Дорогі, мініономина забрали світ! Відчайдушний Мені 2 млрд $920 млн у всьому світі.

1 місце

Ну, в 1 місці чарівний Роберт Downey Jr. і «Ірон Ман 3». У 2013 році він мав лише Залізний Людина 3 у вихідному році.