11 зрілих зірок

Напередодні Нового року ми зазвичай дивимося однакові фільми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І хоча, здається, що персонажі все ще молоді і смішні, в реальному житті вони вже давно виросли. Давайте подивимося на 11 дорослих зірок новорічних фільмів.

Macaulay Culkin. "Домашній альон"

Почнемо з фільмом Home Alone, який ми разом з іншими, звикли дивитися на новорічні свята. Macaulay Culkin у фільмі відіграли дуже розумний і чарівний хлопчик. У ролях він славився, але полум'я відігравала жорстокий жарт з ним. Незважаючи на те, що в юному віці Culkin був номінований на Golden Globe, стати старшим, він отримав номінацію для Golden Raspberry. Перехідний вік також відігравав роль, в результаті Макула стала звикання до наркотиків і почав поступово руйнувати свою кар'єру. Тепер Culkin здається здоровим, є лідером групи The Pizza Underground і іноді з'являється на сторінках вкладок.

Кирань Кулькін. "Домашній альон"

Брат Макаула Кулькіна з ним у комедії «Дома Альона» як брат головного героя. На відміну від Macaulay, кар'єра Kieran є більш успішним. Він затребуваний на театральному сцені, а в кінофільмах він може побачити в фільмах «Осінь нареченої», «Веган», «Ігбі йде вниз» і «Scott Pilgrim проти всіх».

Михайло С. Маронне. "Домашній альон"

Михаїл С. Маронне вчинив кар’єру. Він, однак, взяв участь в дитячій серії для дітей «Пригоди Пете і Пете» на каналі Nickelodeon, але зараз Михайло працює в кіноіндустрії не як актор, але як електрика. Наприклад, він працював в цій ємності на плівках Чоловіки в чорному кольорі 3 і Smurfs 3D.

Девін Ратрай. "Домашній альон"

Девін Ратрай – від сім’ї акторів, він почав діяти у віці 9 років. Девін має чудовий зовнішній вигляд, тому поки він не може порадувати себе основною роллю, але на вторинному Devin добре виглядає. Ратрай можна побачити в серії Supernatural and Suspect, а також в кінофільмі Ghost Patrol і драми Nebraska.

853794

Томас Броди Сангстер. "Любо вірно"

«Любо фактично» став першим повнометражним анімаційним фільмом в кар’єрі молодого актора, а в ньому він відмінно відігравав. Томас досить популярний в Англії і Голлівуді. Наприклад, він голосує Ферб Флетчер в анімаційному серіалі Phineas і Ferb, крім того, він може побачити в популярному зараз серії Game of Thrones. Томас часто грає в великих кіно (Я бачив його навіть як молодий Гітлер), а також грає бас-гітара в гурт Winnet.

Олівія Олсон. "Неправда любов"

Для Олівії «Любов фактично» став єдиним повнометражним проектом. Дівчина також зайнята голосом анімаційного фільму Phineas і Ferb, але ще її головна активність – музика. Цього року Olivia випустила свій перший сольний альбом, Beauty Is Chaos.

Бретт Келлі. "Бад Санта"

Бретт Келлі продовжує зірвати в телесеріалі та різних фільмах. Останнім є комедія «Курячі млинці». В даний час навчається в Університеті Британської Колумбії. Келлі приймав, що він буде щасливий, щоб повернутися до вже знайомої ролі в секлі до Бад Санта.

Микола Голт. "Мій хлопчик."

Молодрама «Мій хлопчик» з зірками Хуг Грант дуже популярний в його часі. Якщо у вас немає, я рекомендую. А кар’єра Миколи йде вгору, вона сприяє не тільки таланту актора, але і його зовнішній вигляд. Цього року в номінації «Кращий прорив в кіно». Наступного року він буде на екрані в чотири фільми, найбільш помітний з яких буде блокбустер X-Men: Дні майбутнього минулого. Крім того, Holt зумів зірвати в декількох телевізійних серіалах, музичному ролику і дав голос до персонажа відеоігри Fable III.

Taylor Momsen. Як Різдвом Христовим

З 2007 по 2012 рр. Мамисен зірвав в серії Gosip Girl. Але кар'єра актора не приваблює дівчину. Вона воліє музику. Її другий альбом, The Гарненька Reckless, буде випущений наступного року.

Іванни Галецький. "Різдвяний відпочинок"

Johnny Galecki - це дуже гарне місце для телебачення. Galecki тепер грає роль Леонарда Хофстадтера в серії The Big Bang Theory, яка заробила його Emmy і Golden Globe номінації.

Джульєтта Льюїс. "Різдвяний відпочинок"

«Різдвяний відпочинок» був одним з перших фільмів Льюїса. Вже через два роки вона була номінована на Оскар і Золотий глобус для кращого підтримки актора в мисі Fear. З роками акторка дала глядачам безліч пам'ятних образів. Наприклад, я дуже люблю фільм Родрігеца від Дука до Dawn. У 2013 році вона різка в критично проголошеному фільмі серпня.