11 зрілих зірок

Напередодні Нового року ми зазвичай дивимося однакові фільми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І хоча, здається, що персонажі все ще молоді і смішні, в реальному житті вони вже давно виросли. Давайте подивимося на 11 дорослих зірок новорічних фільмів.

11 зрілих зірок

Macaulay Culkin. "Домашній альон"

Почнемо з фільмом Home Alone, який ми разом з іншими, звикли дивитися на новорічні свята. Macaulay Culkin у фільмі відіграли дуже розумний і чарівний хлопчик. У ролях він славився, але полум'я відігравала жорстокий жарт з ним. Незважаючи на те, що в юному віці Culkin був номінований на Golden Globe, стати старшим, він отримав номінацію для Golden Raspberry. Перехідний вік також відігравав роль, в результаті Макула стала звикання до наркотиків і почав поступово руйнувати свою кар'єру. Тепер Culkin здається здоровим, є лідером групи The Pizza Underground і іноді з'являється на сторінках вкладок.

11 зрілих зірок

Кирань Кулькін. "Домашній альон"

Брат Макаула Кулькіна з ним у комедії «Дома Альона» як брат головного героя. На відміну від Macaulay, кар'єра Kieran є більш успішним. Він затребуваний на театральному сцені, а в кінофільмах він може побачити в фільмах «Осінь нареченої», «Веган», «Ігбі йде вниз» і «Scott Pilgrim проти всіх».

11 зрілих зірок

Михайло С. Маронне. "Домашній альон"

Михаїл С. Маронне вчинив кар’єру. Він, однак, взяв участь в дитячій серії для дітей «Пригоди Пете і Пете» на каналі Nickelodeon, але зараз Михайло працює в кіноіндустрії не як актор, але як електрика. Наприклад, він працював в цій ємності на плівках Чоловіки в чорному кольорі 3 і Smurfs 3D.

11 зрілих зірок

Девін Ратрай. "Домашній альон"

Девін Ратрай – від сім’ї акторів, він почав діяти у віці 9 років. Девін має чудовий зовнішній вигляд, тому поки він не може порадувати себе основною роллю, але на вторинному Devin добре виглядає. Ратрай можна побачити в серії Supernatural and Suspect, а також в кінофільмі Ghost Patrol і драми Nebraska.

853794

Томас Броди Сангстер. "Любо вірно"

«Любо фактично» став першим повнометражним анімаційним фільмом в кар’єрі молодого актора, а в ньому він відмінно відігравав. Томас досить популярний в Англії і Голлівуді. Наприклад, він голосує Ферб Флетчер в анімаційному серіалі Phineas і Ferb, крім того, він може побачити в популярному зараз серії Game of Thrones. Томас часто грає в великих кіно (Я бачив його навіть як молодий Гітлер), а також грає бас-гітара в гурт Winnet.

11 зрілих зірок

Олівія Олсон. "Неправда любов"

Для Олівії «Любов фактично» став єдиним повнометражним проектом. Дівчина також зайнята голосом анімаційного фільму Phineas і Ferb, але ще її головна активність – музика. Цього року Olivia випустила свій перший сольний альбом, Beauty Is Chaos.

11 зрілих зірок

Бретт Келлі. "Бад Санта"

Бретт Келлі продовжує зірвати в телесеріалі та різних фільмах. Останнім є комедія «Курячі млинці». В даний час навчається в Університеті Британської Колумбії. Келлі приймав, що він буде щасливий, щоб повернутися до вже знайомої ролі в секлі до Бад Санта.

11 зрілих зірок

Микола Голт. "Мій хлопчик."

Молодрама «Мій хлопчик» з зірками Хуг Грант дуже популярний в його часі. Якщо у вас немає, я рекомендую. А кар’єра Миколи йде вгору, вона сприяє не тільки таланту актора, але і його зовнішній вигляд. Цього року в номінації «Кращий прорив в кіно». Наступного року він буде на екрані в чотири фільми, найбільш помітний з яких буде блокбустер X-Men: Дні майбутнього минулого. Крім того, Holt зумів зірвати в декількох телевізійних серіалах, музичному ролику і дав голос до персонажа відеоігри Fable III.

11 зрілих зірок

Taylor Momsen. Як Різдвом Христовим

З 2007 по 2012 рр. Мамисен зірвав в серії Gosip Girl. Але кар'єра актора не приваблює дівчину. Вона воліє музику. Її другий альбом, The Гарненька Reckless, буде випущений наступного року.

11 зрілих зірок

Іванни Галецький. "Різдвяний відпочинок"

Johnny Galecki - це дуже гарне місце для телебачення. Galecki тепер грає роль Леонарда Хофстадтера в серії The Big Bang Theory, яка заробила його Emmy і Golden Globe номінації.
11 зрілих зірок

Джульєтта Льюїс. "Різдвяний відпочинок"

«Різдвяний відпочинок» був одним з перших фільмів Льюїса. Вже через два роки вона була номінована на Оскар і Золотий глобус для кращого підтримки актора в мисі Fear. З роками акторка дала глядачам безліч пам'ятних образів. Наприклад, я дуже люблю фільм Родрігеца від Дука до Dawn. У 2013 році вона різка в критично проголошеному фільмі серпня.

11 зрілих зірок