Добрі справи

Ми пропонуємо Вам вибір найкращих людей, які не досягли життя.
Підлітки зберігають маленьку дівчину від викрадення

У липні 2013 року в місті Ланкастері, Пенсільванія, коли вона раптом зникла. А батьки Рояс побили гірше, тому вони оповіщили поліцію і почали шукати околиця. Не чекаючи поліцейського, щоб знайти маленьку дівчину, п'ятнадцять років Темара богс і його друг вирішив шукати її. Вони незабаром помітили Rojas в машині з чоловіком, щоб вони поїхали на автомобіль на велосипедах. Підлітків, які захопили машину протягом п'ятнадцять хвилин, поки людина за кермом спробувала їх втекти. Нарешті, він, очевидно, давав, уповільнив і зловив дитину з автомобіля. "Я побіг до мене і сказав, що вона хотіла її маму", - сказав Тетяна.

Доброго, що призвело до того, що жінка ризикує її життя укриття єврейської сім’ї.

У 1941 році Зофія Баня, погана жінка з польського господарства, виявила, що вона не мала достатньо грошей, щоб купити товари її сім'ї необхідно. Власник магазину, Ізраїль Рубінк, розповів про те, що вона потрібна і сплачує за них, коли вона могла. Цей вид був буквально ненависним у війні-торнській Польщі, а його не забув. Через два роки нації шукали євреїв в Польщі і відправили їх на концентраційні табори. На життя молодої людини, яка допомогла їй, Банджа ризикувала її життя приховала Рубінка і дружини в її домі два і півтора роки. Сім разів німецькі солдати приїхали на ферму Бані в пошуках євреїв в прихованні, і кожен раз сім'я Софії приховали їх в крихітному підпіллі. Одну ніч, націонували солдати в вітальню Баня, просто занурилися з якого Рубінка і дружину. Декади пройшли і сім'я Рубінок зустрілися з жінкою, яка притулила їх з нази. Їх дідусь каже, Незрівнянна ситуація змінила все. Глибина людської душі не можна виміряти або пояснювати. Ці бідні польські селяни бояться за життя, але вони вирішили допомогти двом людям, які ледь знають.

193636

Добрі слова боса тримали чоловіка від самогубства

Тим Сандерс - це персональний тренер з розвитку та екс-голова маркетингу в Yahoo! Сандерс рекомендує всім своїм співробітникам спілкуватися з колегами та підлеглими, а також оцінити їх роботу. Він часто розповідає про те, що він зробив лише те, що: говорити про своїх співробітників особисто і проповідувати їх за свою роботу, і розповідаючи їм, що він особисто і компанія оцінив свої зусилля. Поціновувачі згадують один раз, розповідаючи чоловіка, що він з радістю прийшов в життя і що він цінував його. Після того, як Сандерс відвідував чоловіка, він був шокований, що людина показала кілька днів пізніше і дав йому дорогий подарунок – ігрова консоль називається HBOCH. Як виявилося, працівник купив цю гру консолі в обмін на револьвер, з яким він хотів вбити себе. Після того, як слухняні слова з боса, людина вирішила пересуватися і відновити від депресії. Кілька слів доброти зберігали його від коментування самогубства. "Сімейні люди просто повинні бачити людське ставлення до себе", - каже Сандалі.

21-річний благодійний донор врятував сім життів

Органні донори є героями, які втілюють найбільш самозламні дії. Коли Генрі Маккаман, студент Університету Вісконсін-Медісон, загинув бактеріальний менінгіт у травні 2013 року, його сім'я виявила невеликий комфорт у його вирішенні, щоб пожертвувати свої органи. Просте рішення McMahon про те, щоб викинути прапорець «Орган Донор» за ліцензією водія, який пізніше врятував сім життів. Його мати писав на сайті CaringBridge: Ми пишаємося тим, що Генрі ухвалив рішення про донорські органи. Його не дивує всіх, хто знав його. З його прийняттям, до 54 осіб матимуть шанс покращити своє життя завдяки шматочок неймовірного життя, який Генрі жив.

Габаритний зображення

Людина стрибає на треки, щоб зберегти незнайомець

У січні 2007 року в Нью-Йорку пройшов двадцять-річний Камерон Холлопетер. Поспішаючи потрапити, він впав на траси в точний момент, коли поїзд залишив кут і кинувся в його напрямку. П'ятдесят років будівельника і ВМС ветерана Віслі Аутрей говорилося на дві дочки, коли побачив чоловіка падіння. У розбити другий, він прийняв рішення і стрибнув на доріжок, щоб допомогти Hollopiter. Атриця покрили Голлопетер з його тілом, підштовхнув його і переніс його так, щоб вони лежали між доріжок. Водій сигналізував і спробував зупинитися, але він був занадто пізно і поїзд прокинувся через чоловіків. П'ять автомобілів стрибають над парою чоловіків, буквально кілька сантиметрів від голови Autry. Коли поїзд остаточно припинив, він сказав кричущим людям, які вони були дрібними. Аутри, який був загиблим як героя, сказав: "Я не відчуваю себе, як я зробив нічого особливого, я просто бачив людину в необхідності допомоги." Я зробив те, що я повинен зробити. й

Три роки боротьби з бульбами, щоб врятувати кота

Не легко підійти до бульйонів, але це саме те, що Wendell Overton зробив, коли він бачив групу дітей, які катували промені в області. Овертон вже помітив кота кілька разів в безпосередній близькості, але один день він побачив групу бульбих дітей, витриманих п'ять-тринадцяти, які їздили погану тварину на велосипедах, кидаючи її в повітря, і обприскуючи її в обличчя енергетичними напоями. Послухаючи, що вони будуть вбити кота, переповнено переплітаються і взяли кішка додому своєму мамі, які підбили представників Товариства Обербанків. Коли новина компасії Овертона та доброти прибули до світла, він отримав численні листи похвали та заохочення з усього світу.

р.

Небезпечна лінія для порятунку хлопчика

На сонячний день на пляжі в Напірі, Нова Зеландія, дванадцятирічний Йош МакКіоїд був колінний дайвінг в воді, граючи з друзями, коли небезпечний струм збитий його вниз і переніс його з берега. Хлопці спробували тримати голову над водою, борючись з хвилею. Ще один пляжний гонщик і два поліцейські звернулися до хлопчика з хвилями і кинулися в воду, щоб допомогти йому, але хвилі були занадто міцними. Після розкладу Bryan Farquharson зрозумів, що він не міг доходити до хлопчика, не впадаючи жертви до хвиль, він організував ланцюжку людей, щоб досягти дитини, поки що залишилися ременовані до берега.

Поцілунки незнайомця врятували чоловіка, який спробував

У Шеньчжені, провінція Гуандун, Китай, шістнадцятирічна людина стояв на мості, загрожуючи стрибати і зробити самогубство. Сотні олокерів дивилися в жаху, так як він відмовився перетнути на безпечну сторону рейки. Попри те, що поліція прибула і почала переговори з ним, але ніхто не міг його дістатися. У цей момент Ліу Венксю, дев'ятнадцять-річна офіціантка, яка працює в готелі, була приїжджала додому від роботи, помітив хлопця і зрозумів, що вона повинна зробити щось, щоб допомогти йому. Венксу, як тільки захотілося зробити самогубство, тому вона точно знає, як почувається хлопець. Після розповідання поліції вона була його подруга, Ліу прийшла досить близько, щоб поговорити з ним. Вона поділилася з ним своєю сумною історією важкого життя і продемонструвала його рубець на її зап'ястях, залишивши після того, як вона спробувала нести самогубство, запаливши її вен. Він сказав, що він був безнадійним і що я не відходив мій час, намагаючись зберегти його. Але я сказав йому: «Я не намагаюся зберегти своє життя, я просто хочу, щоб зрозуміти, як ти робиш. Шукаю мене, я був в тому ж положенні, як ви, але тепер все змінилося, - сказав Wenxhu. Нарешті, дівчина зуміла худнути над і повісити його, а потім вона раптом поцікавила його. Після цього поліція змогла підібрати ножа, утриманий і перенести його на безпечну сторону мосту.

Жінка рятує дітей від прокатних вантажів

Lezlie Bicknell був просто паркований в автостоянці магазину в Альбукерке, Нью-Мексиці, коли вона помітила маленьку дитину в автокрісло в автокрісло поруч з нею автомобіля. Попередньо, вантажівка почала розкочувати назад, прямо на дуже зайняту вулицю. Без загиблості, Bicknell стрибнув з її автомобіля, щоб зупинити рухомий автомобіль. У зв'язку з цим власний автомобіль почав розкачати назад, відрізаючи шлях вантажівки і припинивши його, запобігаючи його відходу до доріжки.

Жінка додала нирку до повного незнайомця.

Відвертий поліцейський сержант Михайла Ньюмана вимагає нирки, щоб вижити, тому його колишніх співробітників відчайдушно зверталися до людей через місцеві ЗМІ, щоб знайти донора. Михаїл, який живе в Феніксі, Арізо, мало сподівається бути донором. Однак місцева жінка назвала Келлі Біфф друковану статтю і викласти її вниз. Boff каже, що вона збереглася назад до статті, і щось витягнула її без причини. По-перше, вона підібрала телефон і назвав Mayo Clinic. Виявилося, що Boff був ідеальним донором. Так вона погодила пожертвувати одну з її нирок до Сергія Ньюмана, яку вона ніколи не бачив.

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное