Досвідчений пілот

Кілька днів тому, нинішній пілот Західного і до того, як Росія знищила популярні міфи про літаки і довели до нас, що літак є найбільш безпечним транспортним засобом у світі. У цій посаді він відповів на деякі цікаві питання про авіацію.

Габаритний зображення

Питання: «Що про блискавку, якщо він потрапив до літака? й

Відповідь: Дійсно, такі випадки трапляються, але досить рідко. Навіть якщо блискавка вдарила площину — вона випрямляється стеками статичної електрики — це турнікети на крилах і хвістах. Звичайно, немає блиску в салоні. Після блискавки дивиться площину на землі, перевірка проводиться для незначних механічних пошкоджень.

р.

Питання: «Як часто ви пілотуєте під час інксифікації? й

Відповідь: Не хвилюйтеся! До кожного рейсу екіпаж проходить медичне обстеження. Якщо лікар лікує у підозрі, він має право запобігти одному з членів екіпажу з польоту. Все, що ви бачите або почуєте в ЗМІ, - це нецензурна робота.

Питання: Що відбувається, якщо птах потрапив в турбіну?

Відповідь: Такі ситуації відбулися, особливо на стадії розвитку авіації. Для літака, ворожого птаха No1, як птах в двигуні літака неминуче призведе до виходу двигуна, і, можливо, пожежі. Не хвилюйтеся, розумні люди вирішили цю проблему! Як? На кожному аеродромі обов'язково є спеціальне обладнання для видалення птахів. Що? Так, дуже різні: луки, комплекти, газові гармати, але в основному аеродроми використовують ультразвукові репеленти. У великих аеропортах використовується спеціальна послуга. Ви можете подивитися випуск літака і вимкнути фари під час зльоту / посадки. Чому? Це просто відлякати птахів, незалежно від того, як trivial.

Питання: «Будь ласка, напишіть про правила використання електроприладів на борту літака»

Відповідь: Ви можете використовувати на борту будь-яке електронне обладнання, яке не заборонено для перевезення на борту. Ще одне, що ви не можете використовувати їх під час зльоту і посадки. Чому? Оскільки в разі непередбачених ситуацій на цих стадіях, будь-який непристойний і незбираний елемент на полицях багажу автоматично стає загрозою для здоров'я пасажира. Також змушені вимкнути всі електронні пристрої, нібито вони заважають навігаційне обладнання літака. Звичайно це не так, але! відповідно до правил безпеки польоту, ви зобов'язані вимкнути пристрої під час зльоту та посадки. Це просто прекатіон.

8636362

Питання: Чому літаки не мають парашутів?

Відповідь: Ну, перш за все, кожен знає, що рейс проходить на швидкості близько 500 км / год і на висоті 10-12 км. Немає нічого подихати на таку висоту - це один раз, перепад температури на таку висоту -50 - два, що означає, що нам буде потрібно особливий ізольований одяг, шоломи і кисневі маски. Перед польотом немає проблем, але в турмолі і сковорідці все це неможливо носити. Сейф хмарочос вимагає певних знань і навичок, які пасажири не мають, і неможливо навчити їх до літа. Для того, щоб виводити пасажирів з лайнера, потрібні спеціальні люки і двері, які мають пропускну здатність 100-200 пасажирів в 10-20 секунд, це не випадок на пасажирських лайнерів. Перед прецедентом катастрофи відбувається на високих висотах, а той факт, що літак буде збиток відоме кілька секунд до зіткнення з землею, тобто ви можете зрозуміти, що використання парашутів у пасажирських авіакомпаніях є неефективним і травматичним. Половина пасажирів вмирає парашутом, але якщо катастрофа може уникнути. Як у прикладі Ту-154 в Іжмі. Ви можете уявити - пасажири стрибають з літака, загинув половину, а літак приймав і спокійно.

Питання: Чому літаки літати високо? Чому це необхідно?

Відповідь: На високій висоті повітряна шліфовка, щільність менша, стійкість менше, тому швидкість більше і більше паливної економіки.

Питання: «Чи можу ви розповісти нам про «алерулігани» з землі, якщо вони заважають пілотам? й

Відповідь: Звісно, це медіа, які люблять інфлатувати. Щоб запобігти пілоту з лазером, потрібно принаймні кілька секунд без зупинки для блиску в очах з цим лазером. З землі, вам все ще потрібно керувати, щоб отримати лазер в кабіну літака, які землі або знімати, не тільки потрібно потрапити в очі. Це неможливо :)

Р

Питання: Чи є їжа на літаках однаково або що? Влітку корм був менш стійким. Подарували мені шматочки ковбаси, огірки і помідори. Тепер на рейсах зазвичай дають одне вершкове масло і бункер з сиром. Чи є у авіакомпанії, які заощаджують гроші чи є у всіх таких дієтах?

Відповідь: Що годувати своїх пасажирів, вирішує авіакомпанія. Всі продукти харчування готують в аеропорту, авіакомпанія замовлення їжі. Якщо погана їжа на борту, то це несправність авіакомпанії - заощаджуйте!

3610Р. 4200Р.

Питання: «Чому відкрийте завісу на вікно, коли злетіли і висаджують? й

Відповідь: це необхідно з декількох причин: по-перше, в надзвичайній ситуації, пластикова завіса може розбитися і викликати травми, по-друге, у разі надзвичайної ситуації, польоти повинні оцінити ситуацію на борту і по-третє, у разі надзвичайної ситуації, рятувальні послуги повинні бачити, що відбувається в салоні.

Q: Я завжди любив літаки і хочу бути пілотом (блакитний сон), але я дівчина і мій батьки кажуть, що це важко для дівчаток, щоб потрапити в пілоти. І в цілому я хотів би дізнатися про плюси і мінуси роботи пілота з особи, яка довго працювала пілотом, тобто вже досвідченим і знанням.

Відповідь: Навчання пілоту для дівчинки немає проблеми, я знаю дівчат, які літають як кооператив, але я знаю тільки в західних авіакомпаній. Дівчата є більш складними, тому що є такі важкі дисципліни, як дизайн літаків, аеродинаміка та ін. Якщо ви проходите всі езкамени і опануйте все, то немає проблеми. Для тих, хто любить і любить авіалінію, немає недоліків! : Навіть на тих же маршрутах, літаючі приємні і цікаві. Хоча ми не літаємо по одному маршруту, ми літаємо на маршрутах, які авіакомпанія має.

Питання: «Як швидко знімати літак? й

Відповідь: Добре, різні літаки мають різну швидкість поділу, а також залежать від ваги зльоту літака. Добре, на 737 Boeing в середньому 220 км / год, на 747 - 270 км / год, на Як-40 - 180 км / год, Ан-2 - 90 км / год:

Питання: «Чи є вікна в площинах овальні?

Відповідь: Площа 4 кути слабкі плями. Якщо натиснути на квадратну структуру, тріщини підуть з кутів. Таким чином, овальні та круглі вікна є конструктивно безпечнішим, ніж квадратні.

-img14---

Джерело: рибальська сітка