Чому вони мають політику?

Тут я читаю в новинах, що Микола Мертв став хостом програми «Fort Boyard».
До цього я бачив його на телебаченні в MTS-торгах. На вулиці я ще раз прийшла через зображення Миколая на рекламні розтяжки МТС.
Я знаю, що Valuev є чемпіоном з важковаговиків світу. Я також знаю, що він зацікавлений в пошуку Bigfoot в позі. Ust-Kabyrza і печера Азаса.
І в грудні 2011 року був обраний заступником Державної Думи 6-го скликання з переліку Об’єднаних РФ.
Відверто кажучи, я нічого не чув про парламентську діяльність Valuev, крім того, що в грудні 2012 року він підтримав заборону на затвердження російських вихованців американськими громадянами, пояснюючи, що прийнятих дітей «мої бути в іншому місці, іноді впадуть в гетто». Не було часу для Миколая.
Але він мав час у 2012 році (читається заступником Державної Думи Російської Федерації), щоб відіграти в серії «Воронін», а також зобразити ведучого в документальному документі «Брек через блокади».
Він також мав час для трансляції на Radio Sport у травні 2012 року.
Як ви знаєте, під чинним законодавством члени Ради Федерації та депутати Держдуми Російської Федерації не мають права займатися платними діями, якщо це стосується творчості, науки або викладання.
Рік тому знаменитий боксер отримав скаргу на Федеральну антимонопольний сервіс. Проведено перевірку. Згідно з заявою про те, що він отримує дохід від реклами, але він був розроблений таким чином, що він навіть перед його заступником надав право використовувати його імідж і зараз гроші на комерційні товари, як це було, роялті.
На Twitter, Valuev прокоментував інцидент з наступними словами: «Зовсім невідповідності певних положень законів, деякі особи завдають шкоди своїй репутації!» Участь у зйомці реклами МТС – це виключно творча діяльність, що проводиться мною в рамках законодавства. ?
Це означає, що участь в телепрограмі «Форт Боярд», в радіопрограмі «Радіо Спорт», в документальному документі «Проведення блокади» – це творча активність депутата Держдуми РФ?
Давайте розглянемо визначення «креативної активності. й
За визначенням основ законодавства РФ про культуру 9 жовтня 1992 року творча діяльність є створенням культурних цінностей та їх інтерпретації.
Творчість – це процес діяльності, що створює якісно новий матеріал і духовні цінності або результат створення об’єктивно нового. Основним критерієм, що відрізняє творчість від виробництва, є унікальність її результату.
Чому нинішні депутати Держдуми Російської Федерації так мальовуються для участі у творчій діяльності у вигляді присутніх у телевізійних програмах, участь у виставках та кіно, замість застосування креативності у розвитку будь-якого когерентного законопроекту.
Рік і половина тому підготовлено проект змін до Закону РФ «Про статус члена Ради Федерації і статус заступника Державної думи Федеральної Асамблеї РФ», спрямованого на підвищення ефективності російського парламенту. У документі запропоновано ввести заборону на заняття членом Ради Федерації, депутатом Державної Думи будь-якої платної діяльності, у тому числі викладання та творчість. З якоїсь причини цей законопроект не вступив в силу...
Заступник Державної Думи РФ І-VI скликань (з 1993 року) відомого російського директора, Голови Комітету Думи про культуру Станіслава Говорухіна в періоди його заступника пострілу вісім повнометражних фільмів.
Заступник Державної Думи Федеральної Асамблеї Російської Федерації VI скликання від Всеросійської політичної партії «Єдина Росія». Марія Кожевнікова під час 2012 року відіграла в головний рол у виставі «Вероніка вирішує вмирати» Театру Юрія Васильєва. У 2012 році з'явився в п'яти (!) повнометражних фільмів.
Заступник Державної Думи Федеральної Асамблеї Російської Федерації 5-го (2007-2011 рр.) та 6-го скликань (з 2011 р.) від партії «Єдина Росія» Аліна Кабаєва з липня 2008 р. очолював щотижневу авторську програму про життя та кар’єру успішних людей – «Степи успіху» на каналі REN TV. За кількістю публікацій Аліна Кабаєва стала власником найвищого доходу за 2009 рік серед «старих депутатів» та серед депутатів-атлетів (12.9 млн рублів за заявою про доходи). За кількістю публікацій, 1 червня 2010 р., Цивікова палата, призначена для публікації переліку депутатів, які регулярно відсутні з зустрічей Думи. Припустимо, що список слід включати, зокрема, Кабаєв. Тим не менш, за останній хвилині визнали публікацію цього списку «безкоштовно».

р.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное