848
Сцени культових фільмів
Не кожен має веселий час з сім'єю, як це австралійська сім'я. Леон Маккіе, його дружина Лілія Ланг, і син Орсон – це добірка фільмів, і коли їм довелося переїхати в інше місто, вони залишалися з цілим букетом непотрібних коробок. Замість викинути їх, сім'я почала робити знамениті сцени з культових фільмів. Темний лицар
Р
Лілі і Леон МакКі розпочав свій проект Картонної коробки після переходу на Сідней з Нової Зеландії, коли вони мали багато порожніх коробок зліва. Кожен з фото проекту повторює сцену від відомого фільму, а декорацій і пропсів виготовляються з картону.
Вмирає жорсткий.
Основна роль у багатьох фотографіях серії Орсон, молодого сина Лілії та Леона.
Чужий.
Про нас
Якщо в кадрі ви повинні бути і дорослі, то фотографії беруться з таймером, і це може знадобитися кілька спроб, щоб отримати результат, щоб бути успішним. Леон мав встановити п'ятисекундний таймер, обв'язувати навколо картонного космічного корабля, захопити ноги і покласти мене в головку стійку до швидкого прийняття власної позиції. А нам довелося робити це шість-сім разів.
Зоряні війни.
Перша картина була виготовлена на основі фільму «Водяний Життя» і називається «Дометичний Життя». За лілією вони «зображують нове життя після того, як дитина: брудні і безсонні». Популярність фото в соцмережах призвів до ідеї продовжити.
Водне життя з Steve Zissou
Аполлон 13
Парк Юрасика
Індіана Джонс і храм Доом
Термінатор 2
Добре, погано і зло.
Джерело: imgur.com
Р
Лілі і Леон МакКі розпочав свій проект Картонної коробки після переходу на Сідней з Нової Зеландії, коли вони мали багато порожніх коробок зліва. Кожен з фото проекту повторює сцену від відомого фільму, а декорацій і пропсів виготовляються з картону.
Вмирає жорсткий.
Основна роль у багатьох фотографіях серії Орсон, молодого сина Лілії та Леона.
Чужий.
Про нас
Якщо в кадрі ви повинні бути і дорослі, то фотографії беруться з таймером, і це може знадобитися кілька спроб, щоб отримати результат, щоб бути успішним. Леон мав встановити п'ятисекундний таймер, обв'язувати навколо картонного космічного корабля, захопити ноги і покласти мене в головку стійку до швидкого прийняття власної позиції. А нам довелося робити це шість-сім разів.
Зоряні війни.
Перша картина була виготовлена на основі фільму «Водяний Життя» і називається «Дометичний Життя». За лілією вони «зображують нове життя після того, як дитина: брудні і безсонні». Популярність фото в соцмережах призвів до ідеї продовжити.
Водне життя з Steve Zissou
Аполлон 13
Парк Юрасика
Індіана Джонс і храм Доом
Термінатор 2
Добре, погано і зло.
Джерело: imgur.com