Сім'я ведмедиків

Не секрет, що полярні ведмеді вважаються дуже небезпечними тваринами. Тим не менш, Дмитро дізнався, що за масивними лапами і razor-sharp claws hides curiosity and sociability. Ось як автор описує свій досвід з цими тваринами: Пара була надзвичайно соковитою і пишною, тому вони провели два години в безпосередній близькості від нашого корабля. Крім того, жоден з ведмедів приїжджає так близько до корабля. І звичайно це було чудово, щоб подивитися дитину. Діти. Навіть якщо це полярний предатор малюка.

Як і звичайно, вони відвернулися з кабіни і припинили льодяник. Вони були досить далеко від нас.

Але на відміну від більшості попередніх ведмедів, ці ведмеді не збіглися, але замість того, щоб очолювати судно. Це було все більш дивно, тому що зазвичай мати намагається взяти дитину від можливої небезпеки.

р.

В той час як вони були на шляху до корабля, їх матір було викладати. Вона чітко продемонструвала, як повісити ущільнення. По праву перед очима, ведмедя зламала лід передніми лапами і, падаючи на її боці, почав лякати її лапи в черв'яницю. У дитини його шлях. Він застрягає голову в отвір. Я побачила нічого і здивився, щоб слідувати мамі. Це де він взяв голову з глистівної деревини.

41574907

Після того, як мислити трохи більше, він захопив шматок льоду, як собака і ран, щоб грати з ним.

У дитини було важко. Де мама була просто крок за тріщинами, йому довелося стрибати.

р.

«Чому людина відчуває сумний....» :- Про це не будемо говорити. Але висловлення нечітки дійсно з серії: "Що ви робите?"

Ведмедя не поспішає ближче.

709139

Іноді він навіть змащений. Я вгадаю, що я сказав, що мій мама не йти поруч.

Тим часом ведмедя прийшла до корабля.

І дитина перелягає страх і також підтягнула до неї.

доб.

Вони, до речі, тушкують яблуко з дошки, але якось не вражають їх дуже багато.

Але це був дуже незвичайний погляд для нас. Ви б'ятаєте. Спостереження ведмедів практично близько.

3610Р. 4200Р.

Дитина з великим захопленням сходження на воду. Його матері часто повернулися до нього і заохочували його пересуватися вперед.

р.

Зрозуміло, кілька разів їх рухи були практично синхронними. Ви можете побачити, як вони схожі, і як дитина намагається копіювати поведінку дорослих.

Ведмедя було дуже цікавим, що сталося на борту судна.

Всі вони знову. :-

Ведмедики часто відвертають від тріщин в льоді, залишених льодом. Вода в тріщинах не як солона, так і в глистівну.

р.

Габаритний зображення

р.

Іноді ведмедя все ще довелося стрибати в воду.

Він відразу згорає після плавання.

Так само, як і всі діти. Краща іграшка мама.

Тоді що було очікувано про неї. Ведмедя сходження на айсберг біля корабля і почав дивитися нам звідти. Ми мали можливість бути на одному рівні з нею.

У дитини з'явилася матері.

Ви можете побачити, як велика гора льоду.

р.

З цим освітленням можна побачити, як жовтий їх пальто.

Швидко, швидко з водою!

р.

Сонечко.

І це моя мама лежачи в снігу після плавання, щоб висохнути її шкіру.

Проксимус Ведмедя вівчарка. Не пропустіть мене!

Джерело: dmytrocherkasov.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное