Косплей.

Рік майже над. Незабаром це буде час, щоб отримати бороди і черевики, щоб відсвяткувати прибуття Нового року. Але багато ви не хочете носити ці черевики. Ви можете носити щось інше. Так це люди.

З іншого боку, ми побачимо, наскільки багатим цього року було в плані косплею. Жінки з нашої галактики як символи від MassEffect

Фотограф Даррелл (Darrell), відомий як BGZ Studios, зібрав поруч з ним кращі косплейери Mass Effect від тих, які переплетені поруч, і знімали їх. Визначені результати.

У вересні, на Tokyo Game Show, деякі з кращих косплейерів в Японії та по всьому світу зібралися разом, щоб виступати на Cure Night.

Не був конкурс або конкурс на кращий костюм (або кращий шоу), а саме збір косплейерів і членів косплеймерів Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Челл був в апертурі до тих пір, поки ви знали про апертуру.

Меган не встигнути виконати на Otakon 2012, і ось що вона прийшла. Можливо, перші предмети костюма, які ловлять очей, будуть окуляри і шапочка, але реальне питання, можливо, може бути використана порталом гарматою, може бути використаний для пива Pabst Blue Ribbon?

Косплейер Льодяник Ланцюги запрошують змінити одяг або залишити на майданчику PAX

Cosplay star jessica Nigri, який був найнятий, щоб грати Lollipop Chainsaw, сказав, що було запропоновано, щоб залишити PAX східний майданчик. Чому? Я не знаю. Але я підозрю, що причина була яскраво-рожевою комбінезон з вирізом майже до паху.

Ці хлопці пішли на справжній острів з DayZ, змінили свій одяг і приймали пару фото.

Події в цьому симуляторі зомбі апокаліпсе відбуваються в стані чернору, який, звичайно, придумується, але має реальний прототип. Географія карти майже повністю повторює місце на Поврилщині на півночі Чехії.

З цієї причини ця косплей-експедиція виділяється. Не просто про костюми, шестерні і всілякі автентичні пропси, як гармати, але той факт, що ці хлопці ходять на практично однакові пагорби і дороги, які існують в грі. Дуже мало ігор може дати гравця цю можливість.

Скажіть hello до найсолодшого майстра в світі.

У вересні на Facebook-сторінці німецького IGN з’явилася фотографія міні косплеєра Halo. До тих пір вона була бродіння з однієї сторінки на інший тиждень.

(Рівне)

косплей BioShockInfinite точно абсорбував Elizabeth як обов'язково вогнетривкий спосіб отримати роботу в Irrational

Виявляється, ми не були єдиними, які приємно здивовані неймовірним косплеєм Elizabeth of BioShock Infinite, виконаним російською моделлю Anna Moleva. Ми також поділили нашу думку.

Насправді, будучи вражений, вони запропонували свою роботу, що означає, що вона з'явиться на всіх видах рекламного мистецтва BioShock Infinite, в телевізійних відео (можливо, що ми побачимо причіп з живими акторами) і навіть на кришку коробки з грою.

Офіційна модель Самара від MassEffect одягнена... Самара

У квітні, на PAX East, Стівен Тотіло потрапив на знайоме обличчя. Вони виявилися Rana Makanir, актриса, яка була офіційною моделлю Justiczar Samara, а також її дочка, психічно хворий сексуальний вбивця Morint в масовому ефекті.

Р

Що таке Predator, MortalKombat і Dragonball? Цей хлопець.

Просто погляньте на ці вакансії. Костюми і макіяж дивовижна, що робить його чудовими на імпераментації предатора, Драконбола Пікколо і Mortal Kombat персонажів.

Його ім'я Майка Ла Джут Бланш. Це французький косплеєр, і Бог, це так добре.

Сексуальна pin-up фото на тему DeusEx (sorry what?)

Чи є Deus Ex: людська революція не сексуальна? Особисто для мене так (Я завжди попросив для злакових коробок і диму сигарет, Адам), але для косплею фотографа христфкн, очевидно, ні.

Парапан Принцеса Peach знаходиться в іншому замку

Якщо Nintendo коли-небудь мав відвагу, щоб по-справжньому захопити налаштування ігор Mario, це може прийняти на світ, в якому сантехніка переслідує свою мету, зробивши свій шлях через Чарльза Дікенса за допомогою механічних замків вітру. Тим не менш, це не найгірша ідея.

Увімкніть обличчя в Портову вежу з цією легкою маскою

Ми побачили інші роботи з двомаHornsUn, такі як газові маски, натхненні Порталом, але це виглядає просто чудово.

Я негайно мав фантазію, що я був трансформатором, зовнішній вигляд якого відноситься до налаштування Порталу, а потім сцени, що виникли в моїй голові, де я летю і стріляти на декептиків у польоті, а Автоботи радо привітати мене як їх секретна зброя і навіть спасителя.

Найпопулярніші DevilMy Редизайн

Ерік, хмільний косплейер Devil May Cry (центр) відвідав Чикаго на фестивалі ACEN 2012, де він приєднався до декількох друзів, які висловили свої почуття про редизайн Dante в майбутньому DLC.

Більше косплей про комп'ютерні ігри

р.

Не все тут зібрано, щоб ви могли додати щось з себе. Залишити коментар

-img36---

Джерело: рибальська сітка