804
Осінь рибальство
Нічні вогні Нью-Йорка, припливні береги Канарських островів, Місяця і Марса - це все красиве, але подалі. Коли я втомився від сірого міста, я їду риболовлю, але не до того, де є море горілки і нескінченний очікування трохи сидячи в одному місці, але до деякого гірського потоку, де, для того, щоб зловити рибу на вухо, потрібно пройти більше одного кілометра через грубу місцевості.
Для того, щоб виловити щось, потрібно висвердлити від цивілізації і тут завжди заздрити власників джипів і вертольотів. Помилки, в яких не дивно посушити, потоки, які залишають глибокі рубці у вигляді мийки, глини, в яких, за принципом, джипи іноді сидять на мостиках.
р.
В результаті автомобіль повинен бути покинутий і піти на пішохідну подорож до річки.
Р
р.
Половина години прогулянка і тут довгоочікувана річка.
р.
Пара раз, що кидає стрижень і нічого не ловила, змінююю манжету і тут, зустрітися з гарієм (Латинов Тималус). Невеликий, але неймовірно смачний як в вухо, так і в смаженій формі, і якщо ви зробите його під пивом, е ...
Все правильно, нема нічого іншого, ми повинні йти до річки.
р.
Погода хмара, рибалки будуть розуміти, що в такій погоди, спочатку це не скинить і не скинить, а потім навіть, як вона зламається. Тож я пропоную вам подивитися на самому річці.
Р
доб.
На Година X риба почала бризки, для рибалки з float tackle, що означає рибальство сьогодні. Непристойна клацання затвору мильної коробки, керованої документом.
Насправді скромний результат, зліва на очищення і може піти додому.
Це мій хобі, завдяки прослуховуванням.
-img16----
Джерело: рибальська сітка
Для того, щоб виловити щось, потрібно висвердлити від цивілізації і тут завжди заздрити власників джипів і вертольотів. Помилки, в яких не дивно посушити, потоки, які залишають глибокі рубці у вигляді мийки, глини, в яких, за принципом, джипи іноді сидять на мостиках.
р.
В результаті автомобіль повинен бути покинутий і піти на пішохідну подорож до річки.
Р
р.
Половина години прогулянка і тут довгоочікувана річка.
р.
Пара раз, що кидає стрижень і нічого не ловила, змінююю манжету і тут, зустрітися з гарієм (Латинов Тималус). Невеликий, але неймовірно смачний як в вухо, так і в смаженій формі, і якщо ви зробите його під пивом, е ...
Все правильно, нема нічого іншого, ми повинні йти до річки.
р.
Погода хмара, рибалки будуть розуміти, що в такій погоди, спочатку це не скинить і не скинить, а потім навіть, як вона зламається. Тож я пропоную вам подивитися на самому річці.
Р
доб.
На Година X риба почала бризки, для рибалки з float tackle, що означає рибальство сьогодні. Непристойна клацання затвору мильної коробки, керованої документом.
Насправді скромний результат, зліва на очищення і може піти додому.
Це мій хобі, завдяки прослуховуванням.
-img16----
Джерело: рибальська сітка