Фото жителів Чукотки

Фотографія Саша Ляховченко відхиляла елементи і температуру -45 для відвідування місця «на кінець світу» і фотографує людей, які ніколи не фотографувалися до. Ляховченко зробив свій шлях через розмиті та бурі через Чукчі тундру для того, щоб побачити невелике номадикове племена реіндерових порід, відокремлених від інших країн світу, де життя мало змінився в останні тисячі років.

Ляховченко фотографував чоловіків, жінок і дітей, а потім, до своєї великої радості, продемонстрував їм отримані фотографії, надруковані на кольоровому принтері, який приніс йому.

р.

Фотограф відвідав Чукотку двічі, перший раз в 2011 році і другий раз цього року. Ляховченко не тільки з фотографіями членів племени, але й приніс їх «повоєнний одяг, взуття та подарунки».

Коли просять говорити про свою дивовижну подорож через райську країну і значення фотографій місцевим людям, Лаховченко заявив, що він був впевнений, що досвід вплинули на них, бо він сам змінив після його співу.

«Якщо я розповіли, щоб описати свою подорож в одному слово, я б сказав про спогади», - сказав Ляховченко. «Нехай більше, ніж це, хороші спогади. Ось чому. Зима тут триває майже 8 місяців. Для більш ніж шести місяців люди не бачать сонце, вони пригнічують. І коли я фотографував їх, вони посміхалися і здавалося б, забути про свої неприємності і проблеми, відчували щасливі. Я спробував захопити цей момент на фото, що я вірю, що вони будуть тримати життя. й

По суті, для цих людей, які живуть в дикій природі, власне фото є чимось особливим. Багато з них побачили гостя з іншого світу вперше. Ляховченко, який народився в Молдові, і зараз живе в Монреалі, сказав своє життя змінився після того, як він відвідав Чукотку.

р.

3610Р. 4200Р.

1023297

English, Українська, Français...

-img20---

Джерело: www.dailymail.co.uk