746
Дивитися туалет.
Будь-який, хто не був до Європи, будьте унітазами, вони не в наших мозках!
У Штутгарті невелика потреба вимушена піти ввечері до вулиці громадського туалету.
Одномісний салон, дуже акуратний, блискучий, чистий, фарширований датчиками і
Це комп'ютер, керований.
Продовження під kata!
Покиньте 2 євро монети в дверний проріз, двері автоматично
Вони відкриті, вогні йдуть на, двері закриваються. Я не клаустрофобія.
Але з того, як я робив електронні та комп'ютерні програми, все життя,
стресовий. Ну і я зробив мій бізнес, я повинен вийти, і немає кнопки, щоб відкрити двері.
Інструкція теж. Чи можна написати вам інструкції з туалету?
Я повертаю на логіку, як німці писали програму управління, прийшли і підняли кришку.
туалет, злити воду, закрити кришку. Що таке датчик? Повторний процес. Двері не
Відкриває. Можливо, ви повинні сидіти на кришці, після чого зливається вода? Повторний процес.
Двері не відкриті. Проксимус Забути Чи можна мити руки? Я знову повторю процес.
Я кладу свою руку на кран, датчик відходить, потік води, потім автоматично вимкнено.
Я дивлюся на двері з надії та смарагістю, вона не відкрита. Перспектива проведення нічної ночі в хитрому
Не надихнула німецький штовх. Я кинувся до мого друга, який зовні.
«Воман, ця інфекція не дасть мені!» Він намагається розбити туалет, поставивши монету в слоті.
Верстат не буде, не займе, це все. Немає ударів або ударів, або Чжани:
“Холд на, Я зателефоную поліцію!” Ніщо робити, повторювати процес, вимити руки, включити фен.
Висихає волосся, двері відкриває. Тоді десь я читаю історію, як чувак у тому ж місці.
Я використовую для входу в туалет у Франції. Після оплати обов'язкових центів, наш патріот
Я не здогадував, що все всередині кабіни було міцно чистим.
Як одягає чистого гомосапіанаса, піднімаючи ноги на туалеті.
У комп'ютерних мозках туалетної невідповідності: датчик підлоги вимкнений, тому людина вийшла.
Не зливається вода, щось неправильне, перетворена на дезінфекцію. Дід сидить на каструлі, роблячи його річ,
А потім відійшли вогні, і він змивається розчином. Він стрибав з туалету,
Комп'ютер варений: двері закриті, і людина з'явилася? І похабився, переважно.
Включаючи сушку струменями гарячого повітря ...
За кілька годин рятувальники вирізати вандальностійкі двері з автогеном, витягнувши дискретний чоловік
Поганий людина з клінінгу лап паризького туалету. Так я пішов легко.
Джерело: petrmanko.livejournal.com
У Штутгарті невелика потреба вимушена піти ввечері до вулиці громадського туалету.
Одномісний салон, дуже акуратний, блискучий, чистий, фарширований датчиками і
Це комп'ютер, керований.
Продовження під kata!
Покиньте 2 євро монети в дверний проріз, двері автоматично
Вони відкриті, вогні йдуть на, двері закриваються. Я не клаустрофобія.
Але з того, як я робив електронні та комп'ютерні програми, все життя,
стресовий. Ну і я зробив мій бізнес, я повинен вийти, і немає кнопки, щоб відкрити двері.
Інструкція теж. Чи можна написати вам інструкції з туалету?
Я повертаю на логіку, як німці писали програму управління, прийшли і підняли кришку.
туалет, злити воду, закрити кришку. Що таке датчик? Повторний процес. Двері не
Відкриває. Можливо, ви повинні сидіти на кришці, після чого зливається вода? Повторний процес.
Двері не відкриті. Проксимус Забути Чи можна мити руки? Я знову повторю процес.
Я кладу свою руку на кран, датчик відходить, потік води, потім автоматично вимкнено.
Я дивлюся на двері з надії та смарагістю, вона не відкрита. Перспектива проведення нічної ночі в хитрому
Не надихнула німецький штовх. Я кинувся до мого друга, який зовні.
«Воман, ця інфекція не дасть мені!» Він намагається розбити туалет, поставивши монету в слоті.
Верстат не буде, не займе, це все. Немає ударів або ударів, або Чжани:
“Холд на, Я зателефоную поліцію!” Ніщо робити, повторювати процес, вимити руки, включити фен.
Висихає волосся, двері відкриває. Тоді десь я читаю історію, як чувак у тому ж місці.
Я використовую для входу в туалет у Франції. Після оплати обов'язкових центів, наш патріот
Я не здогадував, що все всередині кабіни було міцно чистим.
Як одягає чистого гомосапіанаса, піднімаючи ноги на туалеті.
У комп'ютерних мозках туалетної невідповідності: датчик підлоги вимкнений, тому людина вийшла.
Не зливається вода, щось неправильне, перетворена на дезінфекцію. Дід сидить на каструлі, роблячи його річ,
А потім відійшли вогні, і він змивається розчином. Він стрибав з туалету,
Комп'ютер варений: двері закриті, і людина з'явилася? І похабився, переважно.
Включаючи сушку струменями гарячого повітря ...
За кілька годин рятувальники вирізати вандальностійкі двері з автогеном, витягнувши дискретний чоловік
Поганий людина з клінінгу лап паризького туалету. Так я пішов легко.
Джерело: petrmanko.livejournal.com