1,1 км Автобуси в Домініканська Республіка називають «гуа-гуа». Домінікам є дуже дружні люди, тому сидіння, призначене для однієї людини, підходить 2-3, і ми повинні також враховувати, що Домініканська Республіка є країною пишних форм з розміром XXXL. Тому в очі тушки вагою 100-120 кілограмів, які не підходять, цілком зрозуміло.
Одного разу водій таксі, з яким я їду зауважив незабутню фразу про Mademoiselle: «Мої, ви народилися в грудні, і ви отримали подвійний!» Домініканки люблять жир жінки, це правда. Якщо жінка не дивує компліменти на вулиці. Немає нічого неприпустимого про них.
2,2 км Не в тому, що існують будь-які проблеми з друком, але реклама (для лотерейних і локаційних магазинів або невеликих авторемонтних магазинів) зазвичай зображена безпосередньо на стінах будівлі з трафаретами (найчастіше без них), щітки і фарби. Домінікам всім «великом» як намалювати, і виходить дуже смішний.
Ця культура малювання виникла в далеких 70-х роках, коли в країні з'явилися перші друкарські машини, і, звичайно, вартість друку захоплених грошей.
Люди, які беруть участь у розіграші реклами, тут називають «Пінталатра» (Іспанська – «BukvoCras»). Найвідомішою в цій галузі є Lolo Jackson, насправді він батько цієї культури.
3. У 3. У зиму в Домініканській Республіці місяць висить в небо з рогами вгору. І це не squirrel, як туристи з Пунта-Кана може подумати. Хлопці, будьте обережні з ром, це піратський напій після усього.
4. У Домініканська Республіка обрана людьми, такими як Shakira, Julio Iglesias, і Vin Diesel навіть має пару улюблених смугових барів в Санто-Домінго.
Дизель, до речі, є одним з найбільш стійких шанувальників країни, тому його фільми часто або грають Домініканська музика, або дія відбувається в Домініканській Республіці. Хоча Домініканська Республіка згадується в Furious 4, в реальності вона не була знята тут.
"Jurassic Park" - Так, "Останні герої" Ізраїлю, Америка - Так.
У бурштиновому музеї в Пуерто Плата розташувався бурштин, який був показаний в "Jurassic Park". Так, його вартість становить лише 120 тис. дол., вік - близько 30 млн. років, в довжину - 3,5 дюйми.
5. Умань На півострові Самани (Північна Домініканська Республіка) устриці дешевше ніж лимон – тобто 5 Домініканська песос на шматочок.
6. Жнівень З одного по три, всі магазини знайдуть на обід. Але дана домініканська психіка, час обіду можна легко розтягнути з 12 до 4 годин. Я навіть бачив пару різних закритих ресторанів.
Найвідоме місце для сидіння на пластиковому стільці під час siesta знаходиться поруч з lying cop. Проходячи автомобілі змушені зупинитися, і є можливість добре бачити всіх пасажирів. Вид кінотеатру.
7. Домініканська жінка воліє щільного одягу, незалежно від помпійської форми. У більшості випадків бюстгальтер залишається видимим через декольте на спині.
8. У Якщо є Домініканська жінка на дорозі в курлерах - це нормально, вони дуже відкриті і не використовуються, щоб бути сором'язливими, добре, вони милі. По дорозі, добре, я маю на увазі, на порозі свого будинку є також гума.
9. Навігація У Домініканська Республіка, речі, такі як Colgate, Fairy та ін., стали побутовими іменами. Тому зубна паста не «паста стоматологічна», але Colgate. Засіб для миття підлоги - Mistolin.
10. Домініканська жінка легко отримати разом з, важко розбити. Ви не можете викинути наречену, до речі, з лопаткою.
11. У Домініканська Республіка не вважається соромно їздити на машині з грильовою куркою або обличчям улюбленого депутата.
12. У селах основним видом реклами є пікап вантажівка з двометровими колонами в спині. Для 500 Домініканський песос в день він може дати громадськість знати, що Педро не має дуже великого удару або нового дискотека.
13.00 р. Ранній шлюб є законним у Домініканської Республіки, але тільки з згодою батьків. У віці шлюбу починається 15 для дівчат і 16 для хлопчиків. Тому 15-й ювілей (Швидки) кожної дівчини святкується кулера, ніж вік більшості (18).
Я радий ставлення до дітей в цілому. Автобус є нормальним, якщо незнайомець просить вас тримати дитину. Це не так, що вони дійсно люблять дітей.
14. 5 Домініканська хвилина 5 хв + нескінченність (як в будь-якій іншій країні Латинської Америки). Видання регулюється. Не перший раз, але...
15.00 р. У Домініканська Республіка люди вірять в лотерею. Ми пропустили села на кордоні з Гайті, де немає магазинів з їжею (попередньо люди змінюють курчат для овочів і навпаки), але є 3 банки (банка - з іспанської лотереї). Це віра в щастя падає з неба. Випадок зеленої зеленої плямистості. ММММ не проникла тут, що змія. Мавроді, просто це зробити!
16.00 р. Якщо Домініканський бачив зміну коліс, то він абсолютно впевнений, що він вже цілком здатний проїхати через двигун з закритими очима. Що не означає, що тут погана механіка, ви просто повинні знати, де ви подаруєте свою залізну дитину.
17.00 р. Нерідко в Домініканська Республіка масло заливають в машину «всі сезони». Як правило, відповідь на ваше бджільництво, «Так, бров, взимку». Хочу подарувати хлопця скребковим. Так, шини тут можуть бути взимку, приділяють увагу при покупці.
18 років Тут дуже релігійні люди. На будь-який третій автомобіль повісить наклейку «Джесус врятує нас», «Год з мене, хто на мене?», і, можливо, найбільш чарівний – «Джесус навчить мене їздити, проблеми?». У майже всі стиглі / магазини невеликого входу в рамку «Зроблено це бізнес».
Я пам'ятаю прогулянку в храмі і слухаю їх співати і відіграти фортепіано, і здивував мене. З російської психіки я попросив Падру, «Чому все має таке задоволення?», до якого він відповів, «Що Бог веселий». Це правильне ставлення до релігії.
19.00 р. мотоцикл не означає перевезення двох або трьох осіб. Тут безпечно підійде до 6 осіб.
р.
20. Домініканська Республіка – це єдине місце у світі, в якому передається ларіар, вид синього пектоліту, який виглядає як бірюзовий.
21. Будь-який Домініканський, який не просив, скажеш, що він є нащадком Тайно-індіанців. Я дивлюся, куди пішли нащадки рабів. І знову, з мого точки зору, немає гоління в цьому.
22. Перша латинська американська актриса для зірка в Голлівуді фільми була Марія Африка Vidal de Santos Silas, домініканська по народження. вона народилася, до речі, в пустелі Бараон (на півдні Домініканської Республіки) серед какті.
23. Тільки в Домініканська Республіка є ігуани Рікорді (Cyclura ricordi) - всього 2 тис. осіб. Цікаво, що в Бараоні місцеве населення запевняє, що ігуани зі своїми криштами на швидкості парі козячий живіт. Це повинні бути деякі дуже реактивні ігуани, які ніколи не бачили раніше.
І є також великий і страшний Великий Зуб, крім Домініканської Республіки, знайдений на Кубі. Селенодон Парадоксус цікавий тим, що не має імунітету від власних отруйних залоз. Що таке, якщо в боротьбі за територіальний вплив або жіночий, то він трохи занурився на інший слизу, то його дні занурюються. Набряклий зуб має лише 2 ніплі, тому його можна годувати тільки двома, рідше трьома ліктями.
24. Багато на Домініканському форумі пишуть, що Домініканці часто обманюють або псують навколо багато. Не вірно. По суті, ситуація така: Домініканська, не знаючи її, твердо вірить, що він здатний виконати конкретне завдання, а в більшості випадків ця віра просто переповнена оцінка примахів у своєму розумі. Це таке, щоб їх відлякувати.
25. Домінікам не можна купати. Якщо, наприклад, Домініканська родина орендує віллу для відпочинку на першій лінії і є басейн, то вони ніколи не будуть ходити в море. Уміння плавати нічого робити з ним. Для Домініканців, басейн, ймовірно, є символом багатства.
26. Найпоширеніше взуття серед європейців в курортних зонах. Серед домініканців є кросівки і будівництво зимових черевики.
27. У Домініканська Республіка навіть чоловіки носять стразові футболки. Домінікам подобається блискучий одяг. З тієї ж причини, ніхто не знімає голографічні наклейки з ковпачок. Один з визначних пам'яток для туристів - прогулянка з металодетектором на пляжі. Я бачив людей добре. Після того, як острівці одягаються золотом, як ялинки.
28. Домінікам є дружні люди, і якщо вони збираються відзначити щось, вони зазвичай орендують мінібас або щось схоже на це. Найоптимальніші автомобілі в країні - пікапери, багато родичів можуть підходити за ними.
29. Один з найбільших соляних озер у світі, озеро крокодил Лаго Енрікілло, має близько 400 осіб американського крокодила, з розміром озера 370 квадратних кілометрів. Це, в середньому, один крокодил на квадратний кілометр.
Так, рівень салінності в ньому в 8 разів вище, ніж слинність Карибського моря. Я чекаю "як це штовхає мене силою архімдів", але крокодил...
30. Домініканська Республіка немає. Багато родичів допомагають старим людям.
Точна протилежність Росії, де символ переадресації є нещасливим пенсіонером. Не про Домініканська Республіка. Я часто бачу людей, які 70 або 80 років, і нічого не: танцюючі, спів і куріння сигарети, пити ром.
31. Копи в Домініканська Республіка не відповідають стандартам. Хто знає, як побудувати. Багато хто навіть не позначений, але ви швидко звикли до неї, так як якість доріг тут набагато краще, ніж в Росії.
32. Домініканська Республіка немає такої речі, як дощовий сезон. У Домініканська Республіка, парасолька в основному призначена для захисту від сонця, тому що дощів переважно вночі, або півгодини і півдня. Дощ з травня по вересень, це правда. Порівняти місцевих дощів до реальних тайських тропічних дощів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Клімат в Домініканській Республіці – тропічна волога, досить комфортна.
33. Домініканська Республіка не курить, хоча країна є найбільшим експортером тютюну. Девідоф також перейшов на Домініканський, не Кубин, тютюн. Улюблене питання Домініканської є «Чому ти курить? й
Пакет сигарет в Домініканська Республіка вартість $ 2.5-3
34. На відміну від Росії, вона налаштована літати на літаках і вертолітах, які не перешкоджають будь-яким бюрократичними механізацією з заповненням сотень паперів до вильоту. Це дійсно, дуже вигідно і, особливо, швидше за все, використовувати авіаперевезення. Авіаквитки з Пунта-Кана в Лас-Терренас, наприклад, вартість $150. Звичайно, вартість квитків може змінюватися залежно від кількості людей.
35. Коли ви запитали, чому у вас є багато спільного, відповідь - це "ми не маємо телевізора в нашій родині". Я пам'ятаю від себе другу, тому він має родичів над селом. Це, звичайно, відноситься до сіл.
36.00 Р Домініканська Республіка немає чайної культури. Єдине, щоб бути задоволеним - чай Lipton. Тому краще привезти чай з вами або замовити з Америки, ніж ми захоплені. До речі, як смішний, як це може бути, переселенці, які регулярно подорожують на Росію, приносять звідти, переважно продукти харчування: чай, хліб, ковбаси, сушені риби, ікра. До дивного збігу м'ясо тут можна тільки обсмажити, варити або тушити. Домініканська Республіка чекає на свою місію шашликів, Velkam!
37. Не можна побачити п'яти осіб. Домініканська Республіка, Санто-Домінго, п'яний - вдень з вогнем. Домініканський напій дуже багато, але ніколи не п'яте, знаючи міри. За законом не можна пити під час руху. У прямому сенсі, це означає, що ви можете пити «до рульового колеса», але ви не можете під час руху. Тим не менш, за три рази менше, ніж в Росії. Чому? Стиль водіння: Домініканці не мають агресії.
38. Коли на дорогах Домініканської Республіки з’явились радіолокатори, «Робота, Радар».
39.00 р. Домініканська Республіка - роздрібна країна. Тільки в столиці є гіпермаркети, призначені для практично оптових покупок. Незважаючи на те, що вона здається лікологічними, сім'ї великі.
Ви можете придбати мотузку і нігті для ваги, а шурупами - шматочок за шматочок.
Банани, лимони, авокадо, мангои і апельсини продаються шматочок. Ви також можете придбати накладки, підгузки та сигарети.
40. У деяких Домініканська аптека в Санто-Домінго можна сміливо купити сигарети, молоток і нігті вранці. Для Домініканів, якщо ви зробите магазин, необхідно бути все, що може зацікавити цільову аудиторію протягом декількох блоків.
41. У Домініканська Республіка 110 В, але 90% пристроїв, імпортованих з РФ, працюють нормально.
42. З невідомих причин можна оформити лише 3 SIM-карти. Але, починаючи з більшості випадків, дівчата в салонах зв'язку не парують багато, копіюючи російські листи латинською, кількість спроб не обмежена. Наприклад, моє прізвище (Schreiber) складається з 15 символів в одному з Домінікаційних варіантів.
43. Питання, «Як ваш інтернет сьогодні?» вважається непристойним. Більшість людей, через лінь, або з яких причин, не здатні поставити себе нормальний Інтернет. Не так складний, як виглядає. Але є також хороші новини - волоконно-оптичний вже в повному гойдалці, і незабаром він буде доступний всім. Пунта-Кана
44. У Домініканська Республіка, як і в інших країнах Центральної та Латинської Америки, рис кладуть в сіль так, щоб вона не була вологою. Але, до речі, фізична вологість не відчувається, крім того, одяг висихає повільніше. Але для цього манна довго тому винайдені пральні машини з пресуванням.
45. Погана частина Домініканського населення воліє будувати ближче до дороги з декількох причин: вони натискають на дорогу для того, щоб не зайняти іноземні землі, адже більшість з них побудовані не на власних землях + будматеріали не повинні носити далеко.
46. У Домініканська Республіка, пам'ятки, такі як «нер Бругал» (у місцевого виробника ромів) еквівалентні фразі «все пальмове дерево» або «в будинку з пальмовим дахом». В результаті вважається екстремальна ідіозія.
47. Duarte Peak (Pico Duarte, недалеко від Harabakoa) є найвищою точкою Антіль, 3087 метрів над рівнем моря. Наш локальний Everest, якщо ви будете.
48. Домініканська Республіка - найбільший експортер какао. Тим не менш, шоколад не виготовлений тут. Так, є 3-4 сорти, але якщо вони цікаві, то чисто в кулінарному розумінні. Ось готовий ідея для бізнесу в Домініканській Республіці.
49.00 р. Домініканська кава пити з пластикових чашок, які тримають лише 20 мілілітрів. Варто такого щастя 5 Домініканська рублів, продається біля зупинок, кільок і парків. Вони приходять з реальної кави, часто з домашньої висадки.
Цікаво, навіть найсмачніші Домініканська кава "Санто Домінго" - в московських пластах люблять гарячі торти. На щастя, ми маємо багато, щоб порівняти.
Р
50.00 р. У Домініканська Республіка важко знайти перукарню, де дівчина може зробити хімічну перму. Чому? Домінікани з народження волосяних кучерявих, тому тут в 99% салонів роблять випрямлення волосся. Домініканська жінка любить прямі волосся.
51. Зелені томати. Якщо ви відкрили ресторан в Домініканській Республіці, то повісите картину червоного помідора на кухні. Не знаю, що томати повинні бути червоними.
52. У магазинах одягу жінки мають груди більше п'ятого розміру. Не дивно, yeah.
53. Стандарт Домініканська тема – викликати телефон і попросити, «Чому ти? й
54. Просто знаючи англійську, щоб перейти до Домініканської Республіки на свято без використання. Якщо люди говорять про будь-яку мову, крім іспанської мови. Прийняття в готелі все включено. І так, мова дізнається протягом 3 місяців, звичайно, при бажанні. Живе спілкування, керівництва, ноутбук з олівцем в кишені. Це краще, якщо ви отримуєте основи в Росії.
55. Більшість Домініканів, замість того, щоб запитувати питання, перемістіть їх носи, якби вони збиралися до хрящі. Вони скупчуються на собі про це, кажуть, є схожість з кроликами.
56.00 р. Не можна просто придбати феєрверки в Домініканській Республіці. Тільки спеціально підготовлена людина з спеціально підготовленого офісу може зробити вашу вечірку або весілля яскравіше в нічних тонах. Це дивний, що вони бояться. Домініканська Республіка складається з цементних і циліндрових блоків, дерева рідко використовуються. Максимальний пальмовий дах, а потім не часто. Це більше для туристів розваг, бунгало, всіх речей. Я ніколи не бачив пожежника на роботі, не раз на 6 років.
57.00 р. Домініканська мова схожа на іспанську мову. Я кажу це діалект іспанської мови, який має багато англомовних слів (America знаходиться поруч) плюс виключно домініканська вечеря з половиною словом.
58. Подорож на автобусі в Домініканська Республіка зазвичай пов'язана з практичною температурою під-зеро в салоні. Кондиціонери тут в громадському транспорті обсмажуються на повній мірі. Домініканська скрипка з холоду, але не просить відключатися. Для них холод в транспортному забезпеченні є ознакою благополуччя. Що таке, що вони знімали, але вони продовжили перекусити кактус.
59.00 р. Якщо ви добре в школі, то ви не платите за екскурсії, або ви надаєте значну знижку.
60 хв Що приємно, що кожен стол має месенджер, тобто не потрібно залишити будинок для їжі, сигарет або що-небудь інше. Доставку можна також в багатьох ресторанах / кафе. Для літніх людей це дійсно зручно.
Ще одним цікавим явищем є ділянки в євангельських містах, де не можна придбати алкогольні сигарети. В цілому євангеліки - люди, які приховані до талії з двох сторін. 5 секунд розмови досить розпізнати цей тип людини. Приклад: неділя, 7 a.m., хлопець починає просуватися на перетині під вікном. Тарілка / коло (будь-який інший контейнер, який не шкода). Терапія "зверху" прекрасно допомагає.
61. Тут немає цілодобових представництв. Тільки клуби і бари, але не скрізь, як закон забороняє продаж спирту після 2 ранку (в залежності від регіону). І знову, хто платить, правила кульки.
62. Після особливо важких дощів, які відбуваються нечасто, один день літаючі муфти виходять з землі. Вони прибувають в кришку, а вранці по всій терасі лежать крила, кинуті ними.
63. У більшості Домініканська бульйони стійок висить знак "No Fio", значення "Я не лендую". Також є більш гостинна варіація - "Не фіо, манана - си." «День я не знаю, завтра я роблю. й
64. У Домініканська Республіка адекватне звернення до будь-якої жінки вважається «агором» (з іспанської - амором «любителем»), «мі види» (Іспанська - мідь «ми життя»).
65. Домініканська справа, як я сказав, є люди, які живуть окремо. Тому одна з частих пропозицій:
«Сі Діос кібер» означає «Якщо Бог буде його. й
«Сі Діос дозвіл» означає «Якщо Бог дозволить». Для чого необхідно відповісти: «Так, це дозволить, сказати, в темпі!»
66.00 Р У Домініканська Республіка, ніхто не буде розірвати, якщо депутат на вексельній платі називається «Юаньцито», аналогією з російською мовою буде «Ванина». Я знаю власник магазину креветки, який працює двічі.
67. У країні всі напої крім кави подаються з льодом, точніше з великою кількістю льоду. Домінікани також люблять росити лід.
68. З одного з улюблених видів спорту є бейсбол, що робить систему, щоб захопити манго з бамбукового палиці і пляшки є сором'язливим. Домінікам воліють кинути камені, сподіваючись вибити смачні фрукти. По суті, вони досить розумні. Після чого в радіусі пів кілометра від будинку всі манго дерева рясно порожні. Я не знаю, що це сталося.
По дорозі, після чемпіонатів, улюблена розвага любителів полягає в тому, щоб зв'язати стару пральну машину або телевізор на машині і піти в виграшне місто, тягати уздовж на тросці. Або, як варіант, ламка ляльки в висоту людини в тонах команди ворога.
69.00 р. Погода в Домініканська Республіка не означає снігу. Одна з винаходів була долоні - природна схожість сноуборду. Необхідно знайти висушений лист королівської долоні, і, відпочивши ногу в гострому кінці, розкачати гору (докладно без конопель і додаткових перешкод). Я бачив майстри, які зуміли проїхати приблизно 15-20 метрів.
70.00 р. У Домініканська суші барах є такі інновації, як рулони з куркою, дивний, що не квасоля, враховуючи, що квасоля з рисом є національною стравою.
71. У Домініканська Республіка слово «Тигре» (Іспанська для «тігера») не означає, що людина наміщена як тигр, але це gopnik. По відношенню до туристичного, має дещо різне значення - "Ви не можете бути туманими."
72. З більшості домініканців ніколи не бачив справжню ялинку, а її образ залишається далеким секретом до них, можна побачити лише шедеври на вулицях Нового року. І в авто ювелірних магазинах, Різдвяне дерево-флаворинг називається «сосем» (Іспанська – «pinita»). Дерева тут починають прикрашати в жовтні, до речі.
73.00 р. Слово мед завжди супроводжується словом бджільництва, якби хтось придумав донькі мед.
74.00 р. Дуже рідко можна побачити годинник на місцевих жителів. В основному, вони дивляться час на своїх мобільних телефонів. Але якщо вони є, він повинен бути нестерпним горщиком, так. Різниця часу між Домініканською Республікою та Москвою становить 8 годин.
75.00 р. Домініканці – це дуже музичні люди, співають всюди. Для того, щоб розпочати спів. І найголовніше, вони не соромляться його.
76.00 р. У ресторанах, ніхто не побачить вас, якщо ви попросите «з вами», що ви не закінчили, або варіть щось інше для себе. Це просто нормальне ставлення до їжі і поваги власникам установи.
77. Заборонено аборт. Якби я не помилився, евангеліки допомогли.
78.00 р. Одне з найбільших суперечок про Домініканської Республіки є те, що тут немає нічого. Не вірно. По-перше, є все тут, і по-друге, є добре розвинена покупка через Інтернет, вигода Америки близько, де товари 3-4 рази дешевше, ніж в Росії.
79. У Домініканська Республіка є залізничні вокзали загальною довжиною близько півтора тис. кілометрів. Одна проблема полягає в тому, що ширина рейки відрізняється скрізь. Використовується чисто для перевезення канісу.
На метро. Одне відділення в Санто-Домінго. Домініканки, з якихось причин, бояться їздити. Не всі, звичайно, але вони сором'язливі.
80. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Домініканська Республіка визнає «Паспорт громадянина світу». й
81. На АЗС бензин вимірюється не в галонах, але в сумі. "Дуже мені тисячі песосів."
82. У столиці є окрема каска людей - паркувальників. Ви мирно паркуєте в вакантному місці, а потім в режимі реактивного режиму згортають і повідомляють, що він готовий захистити ваш автомобіль (з ким?!). Він не може бути паркувальником, який переглядає цей кут, але він не може пропустити таку можливість крадіжки грошей.
83. Нерідко майстри роблять тренажери з цементу. І до речі, всі прокачовані ходи - хороші генетики.
84. З декількох випадків я бачив домініканки, що запалюються через брак матчів/світильників, змочуючи газету в мотоциклі газовий танк і освітлювальні свічки. Ресурсний, yeah.
85. Якщо хлопець хоче вийти з натовпу, він висить весь автомобіль з динаміками. Неважливо, що вони кіз, і він не знає про звукоізоляції кабіни, але голосно. Головне - бути голосніше, ніж ваш сусід.
86. Домініканці люблять фотографувати, і вони дико фотогені. Але не шкідливо запитати про бажання залишитися на фото.
87. Курки в Домініканська Республіка відпочивають на деревах, або вони втечують собаки.
88. Для перемішування цукру в каві часто додають труби замість ложок.
89. Домініканський ресторан. Перевірка вже має 16 відсотків податків + 10 відсотків за послугу. Якщо вам подобається їжа, ви можете зберегти ще 10%. Мій супутник в колекції має перевірку, де він викручений 46 відсотків замість 26 відсотків. Рідкий випадок жаді і рідкого, але як це.
90.00 Р Політиці та військові не беруть участь у виборах.
91. Згідно з Домініканський інтелект, Залишки Christopher Columbus відпочивають в Колумбу Маяк в Санто-Домінго, а не в будь-якому місці. Не дивно, що 70 млн зеленню дали для будівництва цього вісімдесяти чудес світу.
92. Домініканський прапор є єдиним прапором у світі, який несе Біблію, і один поп назвав Домініканської Республіки найбільш католицьке місце на планеті. Я не пам'ятаю,
93. У 2003 році Міс Всесвіт став домініканим, Amelia Vega Polanco. У 1977 році в Санто-Домінго відбувся конкурс «Бланка Аврора Сардінаса». В цілому країна виробляє прекрасні дівчата.
94. У будинках (ми говоримо про села) скло не використовується, переважно дерев'яні або металеві жалюзі.
95. У Домініканська Республіка немає центральної гарячої води, місцевими миючими під холодом. Але через те, що баки води чорні, це, як це було, далеко від холоду.
96. Ось тут. Перші депозити були виявлені на півдні Домініканської Республіки недалеко від міста Азуа (1981). американці з Техасу отримали 20-річну всмоктування з щомісячними обмеженнями. Домініканський запас нафти буде достатньо, щоб забезпечити країну своїм бензином, але зараз ми імпортуємо з Венесуели спокійно. До речі, вона також забезпечує електрику, тому що атомні електростанції не пахнуть тут. Незважаючи на те, що сонячні панелі та вітрові турбіни реалізуються дуже активно, держава підтримує автономні громадяни, які не залежать від електроенергії.
Друге поле знаходиться в провінції Альтагарія, дивиться безпосередньо на поверхню. Це ще не зрозуміло, наскільки раціонально його видобувати, все в процесі досліджень.
97.00 р. Фільми в театрах часто англійською мовою з іспанськими субтитрами.
98. Бездоганні коти відсутні як види, собаки багато. У Домініканська Республіка собаки діляться на два види. Питт Булл і Питт Булл raza pura. В обох випадках це перехрестя бульдога і ріно, в ветеринарному паспорті поставить породу, яка заявляє власника. Коротко про те, що ви шукаєте!
Є рідкісний звір: манек собака (від іспанської манани - завтра). На голові транквілізована собака, яка не піклується про трафік або що завгодно. Наприклад, він може закохатися на дорозі або відіграти нові маяки прямо під час щітки години на зайнятому шосе. У Лас Терренах, до речі, всі дворі терористичники були стерилізовані так, щоб не породити.
На місці зустрічі з’явиться віра, що якщо Домініканська пропущена щось, або просто забули з’являтися, то безсумнівна причина стане укусом маяка.
99.00 р. Домініканська страва «санкохо» – це такий багатий м’ясний суп. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
100 р. Після перлового Харбора Домініканська Республіка задекларувала війну на Німеччині та Японією (пристойно загрожують запалювати велосипедні війська проти них). Якщо це не було для Домініканської Республіки... В короткий час Гітлер отримав свою пам'ять.
Габаритний зображення
101. Домініканська Республіка.
102. Якщо ви білий, ви американці домініканський. Навіть після того, як пояснити, що ви російська, 20% від часу ви будете залишатися американцем з держави Росії.
103. Основним будівельним матеріалом є бетон. У Домініканська Республіка ліжка зроблені з неї, а зверху вона є матрацом, щоб ви не думаєте.
104. У Домініканська Республіка неможливо отруювати неякісний спирт, навіть купити його на кордоні з Гаїті. Це питання під серйозним контролем тут.
105. Национальный птах Домініканської Республіки є Сігуа Палмера (особа, що не гимбрі, є багато з них), квітка є Західний індійський Магоган (Свєтенія Махагон).
Джерело: www.factroom.ru