Дочка Grigory Rasputin

Матриона Григорівна Распутіна була найяскравою дочкою відомого царя Григорія Распутіна. Яскравий життя проходив через стрибки свого батька, кабарету та цирку, і закінчився роботою як рейтер у Сполучених Штатах. Я запрошую вас дізнатися цікаві факти про неї. З всієї родини Григорій, тільки вона збереглася.

Ось вона в руках батька. Ліворуч - Сестра Барбара, праворуч - Брат Дмитро.
Варя загинула в Москві на дуетів в 1925 році, Міта – в екілі, в Saleskhard. У 1930 році він був виведений там з матір'ю Параскева Федорівна і дружиною Феоктиста. Мати не досягла вигнання, загинув на дорозі.
Дмитра померла від дизентерії 16 грудня 1933 року, ювілею смерті батька, протягом трьох місяців, оживляючи дружину і юну дочку Ліза.

Барбара Распутін. Пост-революціонарні фото, збережені другом. Пошкоджено навмисно, від страху репресії радянськими органами.

Сім'я Распутіна. У центрі знаходиться вдова Григорія Распутіна Параскева Феодоровна, зліва - син Дмитро, праворуч - дружина Феоктиста Івановна. На фоні - Катерина Іванівна Печеркіна (робота в будинку).

Заморожений корпус Г. Распутіна, знайдений в Малій Невці біля Великого Петровського місту.

Р

На ніч 17 грудня 1916 р. вбито Палац Юсупов на Мойка Распутін. У своїй старій половині козацтва знайшли замітку (писав Матріона, згідно з батьком):

«Я відчуваю, що я буду йти до першого січня. Я хочу розповісти російські народи, папу, матір'ю і дітям, які вони повинні зробити. Якщо я вбитий звичайними вбивцями і моїми братами, Царом Росії, вам не доведеться боятися ваших дітей. Вони зацарять багато століть. Але якщо бродяни знищили мене, якщо вони прокинули кров, руки будуть розфарбовані кров'ю протягом двадцяти років і вони залишать Росію. Брат піднімається на брата. Вони будуть захоплювати і вбити один одного, і не буде миру в Росії протягом двадцяти років. Цар російської землі, якщо ви почуєте кільце дзвінка, що говорить вам, що Григорій був вбитий, знаю, що один з ваших сценував мій смерть, і ніхто не з вас, ніхто не ваших дітей буде жити більше двох років. Вони загинуть
Я загинув. Я більше не серед живих. Про нас Про нас Будьте міцними. Подумайте про вашу сім'ю безглуздих!

У жовтні 1917 р. коротко перед повстанням Матриона одружився офіцер Борис Миколайович Соловйов, учасник спроб звільнити Миколая ІІ під час сибірського вигнання.
Дві дівчини народилися в сім'ї, названі Гранд Дюшем – Тетяна та Марія. Останнім був народився у вигнанні, де Борис і Матріона з Росії.

Прага, Берлін, Париж Довгими були бродіння. У 1926 р. Борис помер від туберкульозу та Марочки (як її батько посилилося називати її) пішов з двома дітьми в руках практично без засобів підтримання. У ресторані з'явився банкрут: погані мігранти часто занурилися.

Матриона йде на роботу танцюристом в кабареті - нарешті прийшла в ручні танцювальні уроки, які зайняли в Берліні з балерини імператорських театрів Девілі.
Під час одного з виступів менеджер англійського цирку підійшов її:
Якщо ви їдете в левову клітку, я отримую вам роботу.
Матриона, переправляючи себе, введений.

Постери тих років рекламують це:
Марія Распутін, дочка божевільного монка, яка стала відома своєю експлуатацією в Росії!

(доб. 616)

Він сказав, що один з найвідоміших «Распутін» був достатньо, щоб зупинити будь-який предатор.

Незабаром юний тамер зацікавився американськими підприємцями, і Матриона, переїзд в Сполучені Штати Америки, почав працювати в цирку рингових братів, барну і бейлі, а також в циркулі Гарднера.

Арена була відмовлена тільки після поранення полярним ведмедем. Тоді всі газети розповіли про міфічне збігання: шкіра ведмедя, на яку вбитий Распутін також був білим.

р.

Пізніше Матриона працювала нянькою, медсестра в лікарні, давали уроки російською мовою, зустрілися з журналістами, писали велику книгу про її батько назвав Распутін. Чому?, опублікував кілька разів в Росії.

60341634

Матриона Григоріївна загинула в 1977 році в Каліфорнії з інфаркту в 80-му році життя. Її онуки ще живуть на заході. Один з своїх онуків, Лоренс Іо-Сольова, живе у Франції, але часто буває в Росії.

Лоренс Хуот-Соловіфф є великим-позолотом G. Rasputin.

Я дочка Григорія Ефімовича Распутіна.
Хрещення Матріона, сім'я знала мене Мері.
Отець Марочка. Я 48 тепер.
Майже як мій батько,
Коли він відійшов від будинку страшною людиною – Фелікс Юсупов.
Я пам'ятаю все і ніколи не намагався забути все.
Що відбулося для мене або моєї родини
(Неважливо, що ворог очікує).
Я не чіпую спогадів, як вони роблять.
Хто схильний до самопочуття.
Я просто живу.
Я люблю мій батько дуже багато.
Наскільки інших нехай йому.
Я не можу зробити інших його.
Я не хочу робити це, як мій батько зробив.
Я хочу зрозуміти. Але я боїться, і це зайве, коли мова йде про Распутину.
З книги Распутін. Чому?

Джерело: sadalskij.livejournal.com