Індійська шеф

65-річний індійський шеф-кухар став знаменитістю для своєї унікальної здатності готувати рибу. Справа в тому, що він може копати руки в кипіння рослинної олії до 200 ° С без шкоди для здоров'я.

Але більш неймовірний, глибинний ветеран говорить, що він ніколи не постраждав опіків або блистерів. «Я роблю це протягом 25 років. Це просто досвід. Я кладу свою руку в гарячій олії раз. Я зробив це знову пізніше. Я скоро зрозумів, що гаряча олія не зашкодувала мене, прем Сінгх сказав.

У ресторані Singh, які стають клієнтами. «Всіхто хоче мені копати руку в гарячому маслі. Вони хочуть бачити мене, кухар каже.

Батько Сінгха відкрив невеликий магазин «Ганша» у Стар Делі у 1960 році. Продається тільки смажена риба протягом багатьох років, але коли сімейний бізнес переїхав до Сінґа, він почав готувати інші індійські делікатеси. Згідно з чоловіком, він продає понад сто кілограмів смаженої риби щодня завдяки людям, які хочуть бачити його копати руки в окропі. Він також готує інші популярні індійські делікатеси, такі як курка тандирі, баранина та шашлики.

З роками апетитна смажена риба приніс Singh багато лояльних клієнтів, які приходять з різних куточків міста і навіть країни, щоб спробувати її.

доб.200

«Це перше, що я роблю, коли я в Делі — їхати тут, щоб з'їсти рибу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Бізнес-школа компанії Singh - це бумінг і його два сини тепер допомагають йому в ресторані.

, Україна

Сінгх злодий син, Глибокак, сказав: "Ми тут майже 60 років." Наш батько почав бізнес з нашим дідом. Тепер ми приймаємо його. Ми пропонуємо широкий асортимент страв, які знаходяться в традиційному стилі. й

-img9---

Джерело: Новини.day.az