Мережа Netbukov

Елітні сорти ноутбуків мають вишукані елементи. Деякі мають багату обробку. Але це еліта. Моя книжка Samsung nc-10 була покрита слідами часу, її верхня кришка глянцевого стала нерівномірно матовою і полірованої.

Як це:
Мережа Netbukov

З моїм улюбленим творчим підходом, після профілактичного очищення я вирішив обдурити тварину, користь якого, незалежно від того, продовжує працювати. Розбирання акуратно, ретельно очищається, промиваємо кришку водою, а потім засіб для миття склянок нашатирним спиртом.

Взявши елітний сорт плівки, підстрижений під шкірою австралійського зуба трубки, а точніше купуючи його в магазині, ім'я якого є три літери, перший лист О, доповнивши покупку знежирювачем, з яким я потім втирався пластиком. Назад в лабораторію я зробив фен.

Мережа Netbukov

Відокремивши підкладку з плівки, або якось, навпіл я кладаю її на стіл, і вже на клейовому шарі почали наносити кришку Netbook. І почався з ребром і поступово підірвав під керівництвом літака в паралельно пригнічений стан. Потім, перевернувши його по всьому, я почав розгладити плівку, поступово, буквально кілька міліметрів, витягнувши назад паперову підкладку.

Мережа Netbukov

Все закінчилося добре, але найскладніша операція була згинати краю клеєною плівкою.

Мережа Netbukov

Так що все виявилося плавно і вам потрібна частина паяльної станції. Його потужність не велика, а також вага, яка дуже добре підходить до цього виду творчості, який застібається не дуже добре для пайки. Я почав нагрівати краю низькою температурою (див. експериментально, близько 120 градусів Цельсієм). І в кутах фільму я теж витягнув. Ось проміжний результат:

Мережа Netbukov р.

Для більшої точності нагрівають виступаючими краями плівки, натискаючи їх тканиною проти пластику. Деякі місця з пальцями. Ось що сталося:

Мережа Netbukov

Але точність не буде точно акуратним, якщо я не вирізати надлишки. Взявши бритву лопатку кілька міліметрів з краю пластика, я відрізаю непотрібне. Навіси мали найбільш складну площу, тому що там пластикова має складну форму. Але більш-менш він пішов добре.

Мережа Netbukov

Також необхідно відрізати, оскільки периферія кришки має плазмі кліпи, які повинні бути згущені на каркасі. Гвинти в сучасному дизайні використовуються менше і менше, щоб зберегти вагу.

Мережа Netbukov

Але я вже збирав, вставив матрицю, сливу і каркас. Нижче, нижче і в боках напису Gnusmas видно ці кліпи, а саме там зверху, але вони не ходять.

Мережа Netbukov _ Новини

Насправді кришка зараз виглядає так:

Мережа Netbukov

Джерело: master-klass.livejournal.com