2203
Як Китайські підроблені яйця
У той час я пам'ятаю інформацію, що китайська почала підробляти курячі яйця (див., наприклад, тут). Звичайно, ви можете очікувати нічого від китайської, але яйця є висотою оригінальності. І другий день я знайшов історію на китайському інтернеті китайською людиною, яка працювала в офісі для виробництва штучних яєць. Про те, як вони зроблені і як вигідно це.
За даними китайської технології виробництва штучних яєць досягла такої досконалості, що досить важко відрізняти їх від реальних на вигляд.
Для їх виробництва використовуються наступні компоненти. Хімічні умови переведені з китайської, тому я не впевнений, що вони вірні. Калійність вуглекислого газу ( ) використовується для оболонок, алгінату калію ( ), алюміній калію ( ), хлориду кальцію ( ) та пігменту ( ) використовуються для жовтків та білків.
За даними китайської технології виробництва штучних яєць досягла такої досконалості, що досить важко відрізняти їх від реальних на вигляд.
Для їх виробництва використовуються наступні компоненти. Хімічні умови переведені з китайської, тому я не впевнений, що вони вірні. Калійність вуглекислого газу ( ) використовується для оболонок, алгінату калію ( ), алюміній калію ( ), хлориду кальцію ( ) та пігменту ( ) використовуються для жовтків та білків.
Де з'явився вираз «забудити до ручки»?
Зручний стіл показує, які групи м'язів працюють в різних типах штовхачів.