769
Теплиця
На довгий час я хотів додати пост про будівництво корабля. Багато людей зможуть побудувати будинок або зробити ремонт в квартирі, і побудувати судно. Почати. Сонце для створення власного човна. І так, з обмеженим бюджетом і морем ентузіазму, було прийнято рішення. Від листів праски, контур інвертованих носових тканів.
і корми.
Корпус вже на слизі, впаде водне гармата.
суперструктура салону. перевірка швів для ущільнення
Майбутнє моторного приміщення
салони
Капітан Євген перевіряє роботу на робочому місці (іронова грунтовка, скління).
Будівля знімається з магазину, вкритого підйомником, щоб чекати теплі дні для подальшої роботи.
Весна, робота кип'ятила, зустріч на місці. У салоні пошитий і просочений захистом полум'я. P.S. Маленька таємниця - що було кальмаром?
р.
розмальовки тіла з наддорогою фарбою (20000 рублів на літр)
р.
буйство
Корпус пофарбований, встановлюється скління салону.
, Україна
спуск. Великий вечір для миття замовив автобус друзів.
Пляшка зламала перший раз! Моя дружина зламала, вона не знаю про цю пригоду, вона має майбутній капітан в животі, фото нижче.
море-тест
р.
Зареєструватися з суднобудівником, що йде на капітан. Два вікна до кабіни капітана. Я купив жилети і багато іншого, почав чистий вичавлення.
У харборі ще багато робіт, щоб закінчити, але вже займає гордість в роботі.
Ломінг каюта, контроль
Меблеві меблі, люстрація.
довгоочікуваний кінець
р.
Робота. Окремо я хочу сказати, що корабель був побудований для роботи в Санкт-Петербурзі, тому розміри і висота кабіни і скидання обумовлені особливостями місцевих річок і каналів, і звичайно міст!
Цей капітан народився під час будівництва, до речі, корабель був побудований в 9 місяців, тому для нас це також вид дитини.
Р
Я помістив його вперше, я думаю, що це буде цікаво! Задати питання.
-img24---
Джерело: рибальська сітка

і корми.

Корпус вже на слизі, впаде водне гармата.

суперструктура салону. перевірка швів для ущільнення

Майбутнє моторного приміщення

салони

Капітан Євген перевіряє роботу на робочому місці (іронова грунтовка, скління).

Будівля знімається з магазину, вкритого підйомником, щоб чекати теплі дні для подальшої роботи.

Весна, робота кип'ятила, зустріч на місці. У салоні пошитий і просочений захистом полум'я. P.S. Маленька таємниця - що було кальмаром?

розмальовки тіла з наддорогою фарбою (20000 рублів на літр)

буйство

Корпус пофарбований, встановлюється скління салону.

спуск. Великий вечір для миття замовив автобус друзів.

Пляшка зламала перший раз! Моя дружина зламала, вона не знаю про цю пригоду, вона має майбутній капітан в животі, фото нижче.

море-тест

Зареєструватися з суднобудівником, що йде на капітан. Два вікна до кабіни капітана. Я купив жилети і багато іншого, почав чистий вичавлення.

У харборі ще багато робіт, щоб закінчити, але вже займає гордість в роботі.

Ломінг каюта, контроль

Меблеві меблі, люстрація.

довгоочікуваний кінець

Робота. Окремо я хочу сказати, що корабель був побудований для роботи в Санкт-Петербурзі, тому розміри і висота кабіни і скидання обумовлені особливостями місцевих річок і каналів, і звичайно міст!

Цей капітан народився під час будівництва, до речі, корабель був побудований в 9 місяців, тому для нас це також вид дитини.

Я помістив його вперше, я думаю, що це буде цікаво! Задати питання.
-img24---
Джерело: рибальська сітка