Теплиця

На довгий час я хотів додати пост про будівництво корабля. Багато людей зможуть побудувати будинок або зробити ремонт в квартирі, і побудувати судно. Почати. Сонце для створення власного човна. І так, з обмеженим бюджетом і морем ентузіазму, було прийнято рішення. Від листів праски, контур інвертованих носових тканів.

і корми.

Корпус вже на слизі, впаде водне гармата.

суперструктура салону. перевірка швів для ущільнення

Майбутнє моторного приміщення

салони

Капітан Євген перевіряє роботу на робочому місці (іронова грунтовка, скління).

Будівля знімається з магазину, вкритого підйомником, щоб чекати теплі дні для подальшої роботи.

Весна, робота кип'ятила, зустріч на місці. У салоні пошитий і просочений захистом полум'я. P.S. Маленька таємниця - що було кальмаром?

р.

розмальовки тіла з наддорогою фарбою (20000 рублів на літр)

р.

буйство

Корпус пофарбований, встановлюється скління салону.

, Україна

спуск. Великий вечір для миття замовив автобус друзів.

Пляшка зламала перший раз! Моя дружина зламала, вона не знаю про цю пригоду, вона має майбутній капітан в животі, фото нижче.

море-тест

р.

Зареєструватися з суднобудівником, що йде на капітан. Два вікна до кабіни капітана. Я купив жилети і багато іншого, почав чистий вичавлення.

У харборі ще багато робіт, щоб закінчити, але вже займає гордість в роботі.

Ломінг каюта, контроль

Меблеві меблі, люстрація.

довгоочікуваний кінець

р.

Робота. Окремо я хочу сказати, що корабель був побудований для роботи в Санкт-Петербурзі, тому розміри і висота кабіни і скидання обумовлені особливостями місцевих річок і каналів, і звичайно міст!

Цей капітан народився під час будівництва, до речі, корабель був побудований в 9 місяців, тому для нас це також вид дитини.

Р

Я помістив його вперше, я думаю, що це буде цікаво! Задати питання.

-img24---

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное