На довгий час я хотів додати пост про будівництво корабля. Багато людей зможуть побудувати будинок або зробити ремонт в квартирі, і побудувати судно. Почати. Сонце для створення власного човна. І так, з обмеженим бюджетом і морем ентузіазму, було прийнято рішення. Від листів праски, контур інвертованих носових тканів.
і корми.
Корпус вже на слизі, впаде водне гармата.
суперструктура салону. перевірка швів для ущільнення
Майбутнє моторного приміщення
салони
Капітан Євген перевіряє роботу на робочому місці (іронова грунтовка, скління).
Будівля знімається з магазину, вкритого підйомником, щоб чекати теплі дні для подальшої роботи.
Весна, робота кип'ятила, зустріч на місці. У салоні пошитий і просочений захистом полум'я. P.S. Маленька таємниця - що було кальмаром?
р.
розмальовки тіла з наддорогою фарбою (20000 рублів на літр)
р.
буйство
Корпус пофарбований, встановлюється скління салону.
, Україна
спуск. Великий вечір для миття замовив автобус друзів.
Пляшка зламала перший раз! Моя дружина зламала, вона не знаю про цю пригоду, вона має майбутній капітан в животі, фото нижче.
море-тест
р.
Зареєструватися з суднобудівником, що йде на капітан. Два вікна до кабіни капітана. Я купив жилети і багато іншого, почав чистий вичавлення.
У харборі ще багато робіт, щоб закінчити, але вже займає гордість в роботі.
Ломінг каюта, контроль
Меблеві меблі, люстрація.
довгоочікуваний кінець
р.
Робота. Окремо я хочу сказати, що корабель був побудований для роботи в Санкт-Петербурзі, тому розміри і висота кабіни і скидання обумовлені особливостями місцевих річок і каналів, і звичайно міст!
Цей капітан народився під час будівництва, до речі, корабель був побудований в 9 місяців, тому для нас це також вид дитини.
Р
Я помістив його вперше, я думаю, що це буде цікаво! Задати питання.
-img24---
Джерело: рибальська сітка