Як отримати армію (4 фото + текст)

Цікава історія конскрипції, яка прийшла до служіння батьківщині.
Найдешевші деталі підбору персоналу в армію.
Хтось повинен зробити це занадто, взяти замітку.

Автор: Військовий дихає в моєму напрямку. Я дав задачу збирання пакету документів. Бог з ним, зібраний, повільно, за місяць, хоча нерви на «станціях пекти» збивають. На медичній дошці було проведено реальний тест міцності, свого роду екзамену для життя в Росії. Шість годин в рядку з 4 лікарі, які я залишився, в кінці, не більше 15 хвилин. Я 16, хлопець я в'язав, але не існує серйозної причини "злетіти". Я повинен турбуватися. А коли ви спинилися з звички в бюрократичній машині, ви відварите від усього неспроможності.

Почати з переліком документів (до переліку). Саме тому військовополонений офіс:
Чотири фотографії (тільки один необхідний)
- конверт (телефони вже давно винайдені, і "запрошення" через школи)
- свідоцтво про сімейний склад (за фактом, звичайною посвідкою про проживання, яка в паспорті)
Заявка про мій характер від мого батька та вчителя класу. Скільки часу проводить вчителів?
Загальні тести (зволоження і кров від пальця діє на тиждень)
- свідоцтво про місце навчання (Я надаю анкету з школи, і всі мої комунікації з військовою доповіддю здійснюється через школу, тобто вони мають ці дані).
Це, список 13 точок безпечно знижується до 5 (паспорт, фото, фторографія, тип крові та вакцинації). Зберігати Цей список був переданий мені в школі, а 7 з 13 паперів приймаються в одній школі. Це, кожен раз, учні окремо підходити до медсестри, лідера класу, секретар з запитами. Чому нікому не збираються і здаляють все? Це буде швидше і ніхто не буде відволікатися.
У ранок для рефералів для проведення тестів я мав пропустити школу. За загальними тестами черга 7 днів. Якщо я хворий, я повинен чекати тижня? Я буду краще, або я буду більше ускладнень. Мені потрібен тест типу крові, але я вже мав один. «Як довго це було?» лікар каже. «Чи зміни типу крові? ?
У вікні реєстра є апарат, через який можна зареєструвати лікарі. Я приготував прийом і спілкування з тітами, тому це хороший шанс уникнути неприємних процедур. Скотч скотчував шматочок паперу "Щоб тільки до районного лікаря". Всі висить жахливо, але в кінці я отримую на крок введення інформації. Я розумію, що у мене є дві цифри на медичній політиці, і жоден з них не відповідає кількості символів. Принесіть в той, який підходить. Після того, як паспорт: повністю не підходить, я пишу без серії. "Ваша інформація відхилена." Чи варто 10 хвилин? Я впевнений, що ця система з електронним реєстром коштує десятки мільйонів.

Медсестра запитала, де отримати сертифікат про склад сім'ї, як ніхто не знає про це. Вимкнено бути в утилітах. Не працює паспорт. На кожному етапі я повинен мати справу з російської тітки. І школа постійно «втілюється», що встигнути пройти все, навіть зателефонувати додому. Хоча я не скопіювати ще: Я можу зібрати принаймні шість місяців роботи.
Окрема розмова заслуговує анкети. Я думаю, що вони приходять з безболідним генератором випадкових слів, оскільки питання є логічними, приступними і є багато помилок. Давайте мені дати вам деякі приклади запитань про стипендії. Ілля мої коментарі.
Для батьків, які ніхто не переглядає:
- фінансовою ситуацією сім'ї (повторний середній, середній, нормальний); тут я думав: Я завжди думав, що "середник", але є варіант "нормального". Який вибрати?
Які риси характеру ви вважаєте, що основний характер вашого сина; яка відмінність робить військовополонених, чи добре чи зло?
Ваше ставлення до релігії; чому? Ісламіст?
Ви і ваш син має російську громадянство; якщо я не маю громадянства, я б розпалю на військовому спостереженні
Опитувальник для лідера класу, який ніхто не читає:
Він відрізняється від більшості, так, ні, і що це знання дають їм?
Є багато питань про характер

І нарешті, медична дошка Джерело: рибальська сітка