Ковані слон

За словами автора: Я колись знаходився на тиждень. Я промив слон щоденно. У вас є багато хороших речей, якщо ви коли-небудь маєте слон або бажання, щоб падіння все і зробити щось дійсно красивим. На Тайському острові Ланта, який оозів з кокосовим молоком і дикого меду, п'ять хвилин від нашого хата на Клон-Джарке, є табір культурних слонів, які проїдуть туристів через гумовий ліс. Під присяженням туриста я отримав. І навіть потрапити в довіру слонових порід, я оплачується за проїзд в часі. І тільки потім:
- Чи можна мити слони? Який час?
- Сім ранку.
- Я приходжу до допомоги.

Перед тим як мити слон, його слід порізати, інакше що таке точка? Шість слонів їсти ананас вантажівку в день. Це один. Спочатку вони самі перевантажують, потім збити верх на пальмових деревах, щоб замочити, потім росити. 30-40 кілограмів.

Ось близько 10 кілограмів слону, що висувають наступний день. Він всюди, але ніхто не не (тобто слонів, слонових породів і мене) не турбується цим, бо природне оточення не є слоном, тому він тут не пропускає, але дуже неприємно запахи життя.

р.

319573

Elephant dung є дійсно класний. У зв'язку з тим, що об'єм їсть величезний, текстура дуже груба, і засвоюється швидко, їжа не встигає правильно декомпозицію і пучок злегка ферментованої соломкою. Увімкніть індіанці навіть спробували зробити папір з неї. Ви бачите Ганеша, що зображується скролом? Про нас
(Я хотів зробити жарт про Гавнеш, я пішов назад)

р.

Панеолус гриби вирощують всюди на слоні. Якщо не те ж саме, то близькі родичі і сусіди. Це слоновий вигляд. Для Panaeolus cambodginiensis це трохи великий, але, можливо, це просто Камбоджани на слоні, штанги, як це.

Крім вантажівки, слони подаються туристами. Банани і сосни, які відразу продаються слонськими породами для страшних грошей. Але не можна купувати, оскільки годування слону схожа на пожежі, воду та гроші. Як помічник слонової фермера, вони дали мені плоди безкоштовно, але вони ще мало. Таким чином, в хати, не було плодових обрізань, і навіть на ринку, вони спеціально набрали деякі недооцінні фрукти «для слону». Так, в сім ранку, я стикався з доріжкою в кемпінговому майданчику в хмарі фруктових пластівців і сумці плодових пашків.

Слон, до якого я був прикріплений, називається абсолютно непроголошуваним тайським іменем, чесно схожим на Bedouin слово Nueiba. Молода вісімнадцятирічна слонова слонова, сердечка і життєрадісна, посміхається весь час. Дивовижна дівчина. В цілому, всі слони різні, і їх обличчя різні, і їх вирази різні. Один з небагатьох тварин, які визнають себе в дзеркалі. І вони мають обряди прощання до своїх мертвих, складних і дуже доторкнутися.

Нуйба все ще бачить мене з афарі і починає змінюватися від стопи до стопи, зануривши голову і нарізаючи вуха. Вибачте слонову радію.

р.

Після того, як всі фрукти з мішка завантажуються в багажник, зайдіть плавання. Щоб приїхати слон до мийки, вам потрібно піднятися. В принципі не потрібно, але так як ми зібралися, що їздити порожнім. Є три способи сходження слону. Першим є найпростіший, використовується їзда туристів. Слонові сходження з дерев'яної платформи з зростанням слону. У той час як ви будуєте, слон стоїть ще. Він дивиться на вас, як jerk.

Другий спосіб перекриття. Слон сходить до землі, і ви сходження на ногу на шиї, ближче до ніжних і надійних вух. Це легко. Один, два, три.

Але справжні слонові породи сходження на стоячий слон. Це найпростіший спосіб слону. Він просто мисливець свого стовбура з кроком, і ви піднімаєте вгору через голову. Перший раз смішний всім, в тому числі слон.

Шия слона дуже зручна. Дуже перший раз я кладаю на довгі штани, тому що я думав, що шкіра була як бетонна, хребта, паразити і все це. Вимкніть не. Шкіра дуже приємна, а брісти міцні, але еластичні і зовсім не скручуються. Чи не було паразитів. Але вони були блискучими вухами.

Вушка дуже велика, тому що вона охолоджується, інакше звір цього розміру в цьому кліматі відразу перегрівається. Між ними і черепом настільки тонка ніжна шкіра, яка тримати ноги є своєрідним естетичним щастям. Зверху вуха щільні товсті хрящі, ідеальна ручка, якщо що-небудь, жовчають там або землетрус. Коли слон робить його способом через кущі, вуха покривають ноги від подряпин. І це блискуче, теж.

Його вуха найнесподалікніші. Таким чином, у моряків і тренерів використовують їх як п'яту точку, через яку слон найбільш швидко досягається. На Lanta, вони ходять з такими маленькими неприємними осями, як лід. Коли слон потребує чогось, аксе вішається в вуха, між хрящами і черепом. Просто висить, що нічого не робить. Але слон негайно усвідомлює, що просить, доведеться робити. Я спробую не впасти в етичну оцінку цього факту. Всі популярні практики, такі як слонування, не написані WWF, PETA або Європейською Радою для демократії.

Всі чотири коліна слонової вигину в одному напрямку, тому вона не може бігти і стрибати. Але це може пересуватися практично безшумно. Вони ходять на кінчики, і під п'ятою вони мають таку товсту подушку еластичного хряща, яку немає місця для цієї поганої Асікси. У Kama Sutra я здивував свою увагу на те, що вона витончена, як молодий слон. Не дивуйте більше. На відміну від кінь або навіть верблюда, слон не ходить, але плаває безпосередньо через рельєф. Витончений, як молодий індійський.

Я використовую для миття слону як щось схоже на купання червоного коня. Це означає синю воду, і є блискучий слон в ній, і на слоні - той, хто промиває її, все в срібних бризках. Але замість блакитної води був невеликий зелений канал три слони широкій, Klong Jark. Нуйба пішов в воду і відразу почав писати і поперчити. Я, ви знаєте, з серця. Він відразу став зрозумілим, з якого приморські індійці дізналися, щоб ввести океан вранці і витрачати все, що вони отримали там. Тоді я хотів піднятися в Klong Jark і вирішив подивитися з берега.

до 1 2 3 4 5+

Слон лежить на її боці і пускає фонтани з її стовбура, а слоновий породник рубає її пензлем. Завдання даного етапу не так багато мити, як відварити.

578956 Р

Іноді стадія замочування в каналі зазвичай пропущена і відразу йде до слонової мити самому - бетонна платформа з шлангом. Я просто даю вам. Тому що миття слону з шлангом і пензлем не перенести високий, а не пояснити чому це. Архетипи і символи, художні хрипки і дитячі мрії

Noueiba є боротьба сама, посміхаючись, прилипаючи її боки, піднімаючи ноги, щоб потерти її каблуки. Допомагає - подовжує стовбур, збирає воду з шланга там, заливає себе зверху. Слоновий селефант говорить про те, що як “Погляд!” і вона опускає голову так, щоб вершину її голови можна мити.

Половина години і чистий слон готовий. Повернутися до неї і нехай додому. Там, пилоподібний, але сухий. Назад для очищення, але вологий.

Джерело: jeytim.livejournal.com