795
Нинові станції
Павло взяв незвичайні фотографії залізничних вокзалів столиці за допомогою яких можна коротко зануритися в минуле Москви і його життя. Ви можете порівняти те, що сталося, і що це виглядає зараз. Почнемо з Риги на початку 90-х, потім дайвінг в минуле.
Ярославський.
Казань. 1954.
Ленінград, звичайно. Немає дати.
Площа.
р.
Білорусь 1. 1956. (Це було дуже сонячно, і там ніхто не сховав на сквері, шкода за тінь.)
Білорусь 2. 1971.
р.
Савловський. Величезне будівництво метро і нездатність видаляти все, на жаль. Ми зуміли проїхати тільки тут:
Я можу сказати, що в 1890-ті рр. він був одноповерховим.
Павелецький. 1988 р. Метелик з ще більшою ями та будівництвом. Це крок, але щось. Цікаво, що напис в ім'я станції тепер став на півметра вище - розширення деяких видів бруса.
Київ. 1959.
р.
І Курський. 1979. Я не люблю його нікому. Повністю безшумна, сіра і брудна станція. Здавалося б, геометрія проста, але я не можу зробити картину, так як я не спробував, хоча б якось близько. Чи був той факт, що Атріум переважав, або в щось інше, але він поб'є своїх нервів гідно.
Со Курськ. Шукаю фотографії, я з'являвся невдало, на перший погляд, кадр.
Чи буває? Не можна вгадати, що я розповість вам :
Джерело: smartfeed.livejournal.com
Ярославський.
Казань. 1954.
Ленінград, звичайно. Немає дати.
Площа.
р.
Білорусь 1. 1956. (Це було дуже сонячно, і там ніхто не сховав на сквері, шкода за тінь.)
Білорусь 2. 1971.
р.
Савловський. Величезне будівництво метро і нездатність видаляти все, на жаль. Ми зуміли проїхати тільки тут:
Я можу сказати, що в 1890-ті рр. він був одноповерховим.
Павелецький. 1988 р. Метелик з ще більшою ями та будівництвом. Це крок, але щось. Цікаво, що напис в ім'я станції тепер став на півметра вище - розширення деяких видів бруса.
Київ. 1959.
р.
І Курський. 1979. Я не люблю його нікому. Повністю безшумна, сіра і брудна станція. Здавалося б, геометрія проста, але я не можу зробити картину, так як я не спробував, хоча б якось близько. Чи був той факт, що Атріум переважав, або в щось інше, але він поб'є своїх нервів гідно.
Со Курськ. Шукаю фотографії, я з'являвся невдало, на перший погляд, кадр.
Чи буває? Не можна вгадати, що я розповість вам :
Джерело: smartfeed.livejournal.com