Китайські дівчата

Автор вже кілька років живе в Китаї і, як будь-який здоровий чоловік, почав замислюватися про знайомство з місцевими дівчатами. У цьому пості він докладно розповів про свої враження від звичайних дівчат, яких можна зустріти на вулицях і як з ними познайомитися.

Китайські дівчата

Перша і головна проблема Китаю – це китаянки.

Вірніше, навіть не вони, а їх відсутність.

Пояснити. Все через апарат шайтань під назвою УЗД. Китайці не хочуть мати дівчинку-дівчинку. НЕ ХОЧУТЬ, і все. Лікарям під загрозою позбавлення ліцензії ЗАБОРОНЕНО розголошувати стать дитини майбутнім батькам, але вони все одно повідомляють.

Сьогодні, якщо просто додати 2 + 2, 200 мільйонів китайських чоловіків залишаться без партнерки. Це більше, ніж все населення Росії.

Тому, якщо на світі є китаянка і вона симпатична, вона швидко перетворюється на... Але про це трохи пізніше.

Погляньте на фото типової групи дитячого садка. Я обвела всіх дівчат у групі квадратиками.

Китайські дівчата

Дівчина не може допомогти батькові в його роботі. Дівчинка піде в іншу сім'ю. Тільки витрати на дівчат - звичайні аргументи китайців.

Але якщо зірки зійшлися таким чином, що дівчинка все-таки народилася, на неї тут же навалюється купа спокус.

Тут потрібно розуміти, що «відразу» це в 17-18 років. Нещодавно з'явилася карта початку статевого життя в світі, в Китаї це 22-23 роки. В принципі, з цим не посперечаєшся.

Коли дівчина закінчує школу, якщо вона досить симпатична, то в голові у неї тільки мультфільми і викладання нових фотографій в QQ і Weibo. Я не жартую. 23-25-річні «дівчата» дивляться Сяньян (до речі, крутий мультфільм xD) і фотографують у вигляді ТП.

Китайські дівчата

Можна просто провести експеримент - зібрати групові фотографії з китайських університетів і фотографії з місцевих нічних клубів. Якщо в клубі красиві дівчата є нормою, то в рамках вузу це скоріше виняток.

У зв'язку з цим виникає перша дилема. Шукайте друга по життю, надійного і вірного, але не дуже хорошого, або кидайте купу грошей на клубних дівчат.

Помітив дивну закономірність - клубні дівчата завжди розкручували мене за гроші.

Китайські дівчата

І знову, і знову. Найсмішніше те, що якщо ви даєте їм гроші, у них навіть не вистачає уяви, щоб розважитися. Їх вистачає тільки на те, щоб вдень пройтися по магазинах, а ввечері випити всякого мотлоху в клубі і заритися головою в телефон.

ТЕЛЕФОН!!! Це друге національне зло.

В цілому китайці як маленькі діти – їх дуже легко спокусити (можливо, саме тому єдина система, в якій вони розвиваються, – це тоталітарна з жорсткими рамками). Всі пам'ятають опіумні війни, китайці завжди легко пристрастилися до наркотиків, вони пускали все на самоплив. Діти, одним словом.

А потім з'явилися мобільні телефони. Ні, у мене їх три (я працюю в компанії, яка займається додатками для мобільних телефонів), я активно купую для себе новинки, граю в ігри. Але це НІЩО в порівнянні з тим, скільки часу китайці проводять у своїх телефонах.

Прокинувшись, він дивиться в телефон. Побачення з дівчиною - обидва сидять і поховані в телефонах. Компанія прийшла на день народження в караоке - один співає, а десятеро інших встромляють в телефон.

Те ж саме і з дівчатами. Якщо ви запрошуєте китаянку на побачення, а вона постійно дивиться в телефон і іноді відповідає неадекватно – не хвилюйтеся, їй з вами дуже добре...

Китайські дівчата

Зверніть увагу на зачіску. Короткострижена дівчина найчастіше недавно розлучалася з хлопцем.

Китайські дівчата

Годуйте їх своєю їжею. По-перше, їх нудить від того, що є чоловіки, які готують. По-друге, їх нудить від того, що є чоловіки, які не вважають їх нижчими істотами.

А головне, нагодуйте їх салатом!

Або у них авітаміноз, або ще щось, але звичайний грецький салат - це шлях до серця китаянки. Пробував неодноразово, працює на 100%.

Ах так, і не забудьте про бутерброди...

Китайські дівчата

Повернемося до зниклих місць.

Ніхто не говорить, що хороші дівчата не ходять в бари і клуби. Вони там є. Але вони приходять туди своєю компанією, йдуть своєю компанією і зазвичай не схильні знайомитися один з одним.

Ще одним важливим фактом є те, що середньостатистичний китаєць вважає жінку річчю. Якщо у всій Європі та Америці вже нікого не здивуєш жінкою-канцлером і держсекретарем, то в Китаї це нонсенс. Роль жінки полягає в управлінні домашнім господарством і догляді за дітьми.

Це проектується і на взаємини. Китайці купують своїх дівчат (найчастіше). Одного разу я відбив дівчинку від китайця (як взяти цукерку з дитини, чесно... Потрібно просто сказати пару компліментів і нагодувати його салатом. Ха-ха). Його аргументи, коли ми побили один одного і сіли покурити - «Чому вона вибрала саме тебе, я купую все, що вона хоче». Таких прикладів можна навести безліч.

Китайські дівчата

Те ж саме стосується і сексу. У ліжку китайська клубна дівчина схожа на солдата прусської армії - вона не має ініціативи і підкоряється командам. А оскільки контакт з клубними дівчатами рідко триває більше пари днів, то навчитися чомусь не представляється можливим.

Зовсім інша справа - познайомитися з недосвідченим учнем, і, обертаючи всілякі ручки і язички, налаштувати ідеальний верстат. Тоді вона буде винагороджена сторицею.

Китайські дівчата

Закономірним є питання, як з ними познайомитися. Я не уявляю, як це відчувається. За весь час, що я був тут першим, я жодного разу не підійшов до дівчини.

Побачивши цікаву для вас дівчину, прийміть позу «Піфагор думає про Архімеда, думає про Діогена» і серйозно подивіться вдалину. Для мене це спрацьовує з ймовірністю 90%.

Не ображайте їх – вони як діти...

Китайські дівчата

І найголовніше - не надягайте на них шапку китайських селян. Це робить їх звірячими-)

--img13--

Джерело: