ПОЗНАКОМИМСЯ !!!

Я повинен визнати, що ця ідея вже давно переповнена, але припинила те, що Чіпси - це розважальний сайт, а не соціальна мережа. Однак, напередодні нового року, я вирішив реалізувати свій план. До вас кинути капелюхи на мене або підтримувати мене.
Кожен, хто сидить на наших улюблених чіпсах, як старі, так і нові, давно відомий один одному аватарами і ніками. Довгий час дізнався спосіб спілкування гостя. Ми всі різні. Хтось з почуттям гумору не добре, і хтось подарує непарних британських в цій галузі. Хтось записує з помилками, і хтось є бродним граманазі. Хтось вірно вірить, що матеріал, знайдений на мережі, і кладе його в своїх постах на чіпсах, а хтось ретельно перевіряє, а потім відмовляє автора до брехні. Хтось бере на себе як особиста образ, а хтось лікує критик адекватно. Хтось з Росії, з України, Балтії, Німеччини, Ізраїлю та більш далеких країн. Ми всі різні, але ми всі пов'язані чіпсами.
Так це про мій задум. Я не думаю, що я єдиний, хто хотів би бачити живих людей, які приховують за смішними і страшними прізвиками і авасами. З'ясуйте, як вони старі, і хто вони є. Я пропоную вам власні фотографії в коментарях, і вказати своє ім'я, вік і де ви будете від. Ну, на волі, що ви робите в житті. Один невеликий стан, якщо я можу: фото самої людини, без родичів або друзів. Водіння - так я стартую.
PS: Я ніколи не опублікував фото на будь-якій соціальній мережі. Я шукаю мій incognito для пташенят. ) Все з настанням і удачі в новий рік !!!
Ігор, 45 років, Краснодар (Росія), підприємець. Нек і ава на вершині посту.

Джерело: рибальська сітка