Наскільки вона буде щасливою!

Гейн Брак, 30-річний норвезький, був залучений до ДТП як дитини, після чого він втратив праву руку біля плеча. Він завжди дуже сором'язливий про свої травми, через які він уникає відвідування басейнів і пляжів, навіть намагаючись не носити футболки і футболки з короткими рукавами. Решта руки занадто коротка, щоб відповідати протезу. Але один раз блискуча ідея сліпила на нього, він вирішив перетворити його в гідність, яскрава і пам'ятна деталь його образу. Для цього він пішов до Болгарії до відома по всій Європі талановитого тату-арту Валіо Ска. Під час три-і-халф-годинної роботи тату-художник буквально створив приголомшливий дельфін з норвезької пняви. Перше, що я бачив після операції, що моя рука перетворилася в голову дольфіну. Я був щасливий, згадує Хайне Брек. Назад додому Норвезька швидко стала локальною знаменитістю. Дівчата не дарують йому прохід, сниться зустрічі з ним або хоча б просто знімаючи картину. «Реконструктивні» татуювання набирає популярність у багатьох країнах світу.

Джерело: рибальська сітка