Білоруська економіка

Багато хто вважає, що зростання білоруської економіки в першу чергу через президент Олександр Лукашенко. Як білоруський, я часто чую евлогії про те, як Лукашенка підняла промислове виробництво і сільське господарство. Звісно, як і промисловість стурбована, мало хто знає, що зростання ВВП Білорусі також забезпечує такий цікавий трюк: підприємства, які працюють в основному урядовими посадовими особами, повинні показати зростання виробництва. Водночас продажі залишаються досить слабкою точкою таких промислових підприємств. Виробництво на складі вважається інвестиціям в складські запаси, тому по суті, зростання може бути показаний як бюджет дозволить - виготовляти і покласти на склад. Громадські підприємства. Ці склади більше не гумові. Перед тим як на території підприємства Мінського тракторного заводу. Я не хочу сказати, чи є Лукашенка добре чи погано. Як тільки держава в особі посадової особи починає шукати спосіб вирішення проблеми, ця проблема не вирішується таким чином, що економіка дійсно потребує.

Трактори, як правило, не погані.

Трактори практично нові, але судячи за станом коліс, вони стояли так довго.

Габаритний зображення

, Україна

7925897

Р

р.

- відео

Джерело: praca-by.info