532
Спасибо, пан Маккейн.
Шановний пан Маккейн.
Як українці, як російськомовний громадянин Києва, як мешканець заміського району Києва, хочу висловити щиру подяку вам, які знайшли можливість поспішати до нашої прекрасної країни так терміново.
Насолодіться своїми діями.
Через те, що після прибуття родом автобусів з не-києвими номерними пластинами, які змусили наш тривалий променю, раптом почали лікуватися і виконувати команду «Фок Київ».
Наші мешканці запам’ятають цей автобусний маневр з вдячністю за багато років.
Шановний пан Маккейн!
Я пішов до двох маленьких магазинів біля мого будинку годину назад.
Це капіталістичні магазини, що належать тим самим людям, які працюють в них.
Ми називаємо його личинкою.
Ну, трохи великий личинок.
Автобуси з не-києвими номерами все ще стояли вздовж дороги і не дозволяли мешканцям Рейону паркувати свої автомобілі в своїх звичних місцях, які створили велику проблему, адже ми абсолютно не маємо достатньо автостоянок, пан Маккаїн.
Ті, хто приносив сюди, щоб висловити підтримку для того, що падає вже на автобусах, тому що це сильний не підтримується, ви знаєте, пан Маккейн, який зазвичай проводиться.
І так, М. Маккаїн, Я входжу в далекий лиман, де продаються сигарети (сусід не має ліцензії), які раніше випускають натовп з поганих п'яти людей.
У великогабаритній кав'ярні з'являються в касовому реєстрі, і вона каже, не дивлячись на мене, немає воки, немає туалету.
Я вітаю її полоне, вона виглядає, вона визнає мене як звичайний відвідувач, вона щаслива, і вона починає скаржитися.
Всі вони оплачують 200 грн. вексель, і вона не має змін на всіх, хто шукає горілку і туалет, і так як у нас немає унітазу в районі, а потім «Рожики вже захопили мене. й
Коли я пишу це, пан Маккейн, майже всі автобуси вже завершили команду «чорт Київ», а більшість з них не повністю завантажені.
Таким чином, багато людей, які перетягували в іноземне зимове місто з пеніями, залишають тут без місця для сну, їжі або будинку.
Не ваша несправність, пан Маккейн.
з
раптово неплановане прибуття Маккаїну (гіса!), його дивно швидкі дії і різкий зовнішній вигляд на Майдані, різке затискання антимайдану, все це може означати тільки одне.
Це було дійсно про те, що він збирається на всі ці дні.
Кровш був дійсно готовий.
обов'язково.
Що б не було інтересів США у нас, це десятий випадок.
Але що Маккаїн є політиком такої величини, що наша вся вбита рада з натовпом greedy idiots, все це уряд, всі вони - навіть не підходять для пабових вошей Маккейна, я бажаю, що він ніколи не мав їх.
Джерело Ваш текст за посиланням. й