І не так складна російська. Підтримаємось

65,50042
Російські, французи та китайські лінгвісти вирішили писати імена одного

«Мій ім'я Ge, - сказав французькому
Є два На жаль, жоден з них не підходить для прізвища.
Чому?
Зважаючи на те, що один має значення «колеса», а інший передає звук, за допомогою якого лопається блодер під ключ.
до Що неправильно з колесом?
Назву чоловіка не може бути круглим, кожен подумав, що ви є фагосом. На Ваше ім'я ми візьмемо персонажа Ш, що означає «підвіконня», «роот-фрукти», «сторінка» і прикметник «сніжний» і доповнюємо його характером Ngu, що означає чоловіка. Наприкінці я пишу персонажа Моя, «віргін».
Але, щоб покласти його злегка, це не так...
Немає одного буде вважати вас незаймана, просто без персонажа Мо персонажі She-Ngu означає "покоївний мати вуса"

- Гаразд, тепер я пишу ваше ім'я.
до Ім'я - Go.
Я починаю ваше ім'я з літерою G.
до Що означає літера G?
«Ми європейці не означають листа або f*en, але для того, щоб показати вам повагу, я покладаю літеру H перед G – це не читається в французькому напрямку. й
- Всі права! Далі
Ні, щоб показати, що G є вираженим G, не X, потрібно покласти літеру U після G, а також H, щоб показати, що U не прочитаний себе, але тільки показує, як читати G правильно, а літери EY, показують, що слово не довге і скоро буде кінець.
- Хгуей ... далі О?
Ні, O виражений A або E в французьці, в залежності від літер наступних дверей, акценту і часу року. Ваш чистий O пишеться як AUGHT, але слово не може закінчитися в T, так що я додаю непрочитане закінчення NGER. Войла!

Російський лінгвіст покласти скло на стіл, взяв шматок паперу і писав Go і Ge.

до Що це?
Так.

Француженець і китайці були подряпини в задній частині голови.

- Гаразд, що ваше прізвище, брат?

- Щекочихін-Крусадер.

Ви хочете побачити Китайський перший?

Російський недбалий і французьким