Смішні оповідання.

Минулого літа, як це сталося, мій батько був госпіталізований. Важко потрібні відсутні ліки. Середина-липень, тепла. Я буквально побігла тротуару до аптеки. По дорозі знаходилися автомобілі. Припинно, з одного з автомобілів, з підлокітників, щось ходило прямо до тротуару. Я був 30 метрів від цього місця. Я автоматично думав - пивна пляшка або скло. Він був флотом. Я поспішав. На мене були люди. Це люди, які пішли. Я побігаю на місце, де на тротуарі кладуть «злимати з чашки коліс» і на перехресті. Друга нога просто переповнена в повітрі. Як тільки я тримав баланс, я розморожився і подивився на ноги. На тротуарі було трохи червоного блиску. Він трохи відчував ноги і змивається спокійно. І люди прогулялися. Все в своєму бізнесі. Поведінка і прогулянка. Мати з дітьми, чоловіки з папками, школярами. Про те, що стрибок.
"Ком на," Я сказав собі, запустити.
до У вас немає часу. Ви не помітили. Всі Ви хочете це?
Але не думаючи про це, психічно витерти себе за це, я згинаю і підняла цуценя. Він легко вписується в долоні. Майже без життя. Очі закриті, спокійні віджимання в боці. Живлення.
Я загорнув його в хустку, закріпив його вниз і побігла.
Він пограв додому, дав цуценя до своїх дочок. Скільки ніжності я бачив в очах. Вони були просто порізані над цуценям. Я сказав б коротко, що сталося і відірвав в аптеку. У бюстці дня пам'ятаю цю собаку. Я не впевнений, що дитина була живою.
Увечері він повернув додому шинами. І я зустрілася з червоною люмпою, стрибаючи і прокинувся мій хвіст. Не прослуховувалися ноги. Не зрозуміло, що це ще мало або наслідки «світи» з дороги. Найголовніше він живий.
Цей "комрад" швидко зріс. Перед вами. Дівчата назвали Його Тімка. О, я був достатньо цього шкідника. Дроти будуть укусити, тапочки розтріскуються. Книги зламаються, і так далі. Якщо ви не знаєте, що ви не будете. Він псує його, і він приховує очі, його лапа покриває і зачепить голову. Я так смішний.
Ми живемо трохи. Тимка був рік і половина і її розум... Я недавно отримав антистатичну машину. І він знає, що це його несправність, укус. Пробити мене і кидати мене під машину.
Як ви хочете? Але хлопець виріс. Так він пролягає на дворі з трьома «бротерами» в нещастях, одночасно приніс додому «від наступного світу». Ми весело.
Головна Не буде байдужим! Не пропустіть чужих неприємностей!

Увечері після «світи» з дороги.

Про тиждень.

2 місяці. На День варення.

Паспорт фото! :) Осінь 2013 Тімка 1,5 років.

Джерело: рибальська сітка