Снікери.

До недавнього часу я був досить впевненим, що Марс і Снікери були конкурентами на ринку, і він виходить, що це таке.

Важко уявити більш популярний шоколадний бар, ніж Snickers, шоколадний бар з маршом.

Основою шоколадного бару є начинка, виготовлена на основі ногу, покритої арахісом і шоколадом, закривається молочним шоколадом. Цей дизайн залишився незмінним з 1930 року. І в той же час всі ці роки шоколадний бар, незважаючи на його надмірно високий вміст калорій, надзвичайно популярний. Що, однак, значно полегшується постійним проведенням грамотних рекламних компаній.

Вважається, що ім'я Снікерів походить від імені улюбленого коня стійок, що належить родині Марса. Кін загинув кілька місяців до початку масового виробництва шоколадного бару. Не сталося, що це може називати щось інше.

До речі, перші «Снікери» продаються на 20 сантиметрів заготовки - не так мало часу для шоколадного бару.

Снікери в ексклюзивній упаковці створюються спеціально для мережі супермаркетів Wal-Mart

571383

Для кожного бару завжди використовуються 16 горіхів (беса). І з 15 млн шоколаду виготовляються щодня по всьому світу (з них вже кілька видів, що відрізняються переважно за розмірами), споживання арахісу становить приблизно 99 тон щодня. До речі, порівняно недавно були шоколадні цукерки, в яких арахі були замінені мигдалем.

У Великобританії та Ірландії бар був спочатку проданий під назвою Марафон. Продовжити до 1990 року, коли Марс вирішив змінити свою назву на глобальну. Так сьогодні Снікери називають однаковою скрізь.

Але на англійській мові «Снекери» перекладається як «снікери».

134 Моделі найсильніших снайкерів у історії людини

р.

Снікери давно перестали бути просто шоколадним баром, ставши символом, ставши частиною поп-культури. І слово «snikersney» став досить поширеним Розраховано, що продажі Снайкерів на суму до двох мільярдів доларів у річному обороті Марса, Inc.

Ах так, інший цікавий момент: за словами англомовних вікі, засновника компанії, Марс придумав бар «Молочний шлях» в 1923 році, і його син придумав драже М&М в 1941 році.

Це те, що говорить Снікерс. Я ще не спробував рецепт :-

Джерело: masterok.livejournal.com